Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 480
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
здравейте милички момичета, надявам се не сте ме забравили много, ани бани ама си и ти като мене не можем да спрем да мислим за преди, а трябва, мен даже и болки в корема ме мъчат като предменструални такива и ми е спекано от известно време, както и да е де аз ще си идвам във варна към 26.04 надявам се да мога да видя някои от вас че ми е толкова мъчно и самотно тук, няма да мога да дойда на срещичката на 05.05 и ми стана още по-мъчно ама после ще разказвате подробно нали, че да мога да се почуствам все едно съм била с вас, пожелавам на всички ви хубав слънчев ден

# 196
  • Sofia
 JoyЕйй... Сладко мамче как се смях с твоите яйца на очи ... Joy Joy сефте чувам/чета тоя лаф и много ми хареса hahaha...
Поля добре дошла при нас!  Hug

опсс.. ooooh!   Снежи честита ти девойка!

# 197
Ани, хайде и от мен едно Успокой се, този път е различно! Винаги имай едно наум, че лекарите разбирайки за предишната ни загуба гледат да се презастраховат. Колкото и да не те свърта ще лежиш, чуваш ли?! Най много за 5-10 мин. на компа за отчет та да не те мислим.

Сладка мама и аз съм от тая категория "яйца на очи", а като ги слушам момичетата да се оплакват от големи гърди направооооооо. То кой каквото си няма това иска. А за кг не се притеснявай наистина, то все пак сме на средата на бременноста. Аз при първата бременност започнах от 45 и стигнах до 56 кг. След това с тичане около бебето бях станала 40 (грозно направо). Добре, че по-късно стабилизирах на по-приемливите 47 кг.

Добре дошла poliaa!

Момичета, благодаря Ви че споделяте радоста ми за изхода от прегледа.

# 198
Добре дошла на новата мама! smile3521

# 199
  • София
Ани, мила гледай спокойно на нещата. И мен миналата бременност ме водиха с ниско прилежаща плацента до 6 мес., после тя се вдигна нагоре и стана нормална.  newsm78 newsm78
По-добре доки да се застрахова, отколкото да те преглежда през пръсти и да ти вика "сичко е наред, нищо ти нема мойто момиче, баба ти едно време как е раждала".
Споко всичко ще се оправи, малко лежане и почивка сега, пък наесен ще тичаме след количките и ще си го отработим лежането. Hug Hug
А за софийската срещичка, ако е на 5.05 мен ме не бройте, че тогава ставам на цели 32 г. и сигурно ще трябва да се отчетем пред родата.
Целуфки от мен и добре дошла на новата мама.   bouquet  bouquet
Честито на мамите, които си знаят мушморочетата какви са. Да му мислим ние, все още незнаещите и да стискаме зъби Joy Joy   

# 200
ani,
Споко бе, мила! Има голям шанс да се вдигне. А и ако идеш още при някой да те види, хич няма да е зле. Айде лятото докато дойда да се дигнала, че иначе само у вас ше идваме на кафе.  Laughing
Аз пък съм утре на доктор, айде дано ми кажат дали е мадама или мъж - не че е толкоз важно де, ама трябва да почваме да мислим име. Има ли някоя мама вече да е измислила, я кажете!

# 201
  • София
ani-bani , и аз като другите момичета смятам, че трябва да се успокоиш и повече да си почиваш. Дано на следващия преглед се установи, че всичко е наред.
 Аз днес ходих на ФМ и при мен също се установи, че плацентата е ниско, въпреки че на предния преглед (преди месец) не беше ниско. Лекарката обаче, каза че най-вероятно ще се качи. Важното е да си спокойна и да не се тревожиш толкова много.
 Да ви кажа, преди прегледа сърцето ми щеше да се пръсне от притеснение. До сега не се бях шашкала толкова от преглед. Може би заради дългата пауза от един месец, от предния преглед. Важното е, че всичко е наред. Надяваме се всичките ни безпокойства да се изпарят и да чакаме септември с радост, а не с притеснения  Hug  Hug  Hug

# 202
 Ани, не се оставяй на страха да те побеждава и да тормози теб и бебчо. Всичко ще бъде наред само имай повече търпение и натискай леглото.  newsm51
 Ваня, историята на раждането ти така ме развълнува, че чак се смях през сълзи. Чудесна е   love001

# 203
 Rolling Eyes Току-що четох историята за раждането на Ваня и на още 2-3 мами и се доплака чак  Rolling Eyes Дали пък да не помисля за секцио живот и здраве  newsm78 ooooh! та така... мъжо вече заспа, пък аз си вися на компа, щото като ставам в 10 -11 ч сутринта, как да си легна толкоз рано  Crazy Тази вечер ползвах една мостра за Авент - мазило против стрии, ма нещо фалш ми се струва, щото никак не усещам мазнотийка по кожичката - друго си е Икаров или зехтинчето  Peace Хайде спокойна вечер на всички! Добре дошла на новата мама   bouquet

# 204
На момичетата на които са им предписали да лежат, да знаят че имате уникалния шанс да си тренирате мъжете Mr. Green Докато родите още 4-5 месеца, домакинската работа може да им стане втора природа. Само като родите да не вземете да ги отучите набързо, ей.

# 205
Момичета, днес съм на консултация и ще видя бебчо Simple Smile
Стискайте ми палци всичко да е наред, че и аз нося ниско, близо до цервикален канал Rolling Eyes
Не мога да свикна с факта, че прегледите са на 1 месец и с бебчо се виждаме по веднъж на 30 дни Crossing ArmsНе ми е достатъчно това, за да съм спокойна newsm78
Освен това ще ми вземат кръв за антитела, така че дано всичко е наред и там Praynig

# 206
  • Бургас
Добро утро,
Днес и аз съм на консултация по касата, ама ако знаете какъв скандал ще дръпна на доки, бедна ви е фантазията. От 27.02. не сме се виждали, защото все няма време. Ама извинете, все пак аз веднъж поне в месеца трябва да ходя на доктор и да ми пускат контролните изследвания кръв и урина. До сега не съм ги правила нито веднъж по касата. Чак ме хваща яд. А все пак осигуровките ми са доста високи.
Стискам палци на саморасличе всичко да е наред. Аз пък не помня питах ли Ви дали някой знае какво значи плацента бипартита. така ми казаха още на предния преглед.Ама не са ми казали да лежа, така че сигурно е нормално. Както Ани казваше преди няколко дни и аз имам едни болки като от натиск на влагалището още от края на март. След една седмица спряха и от снощи пак ме почнаха. Ама аз вчера имах анти ден. 4 пъти щях да катастрофирам и корема ми беше едно вълнение, едни контракции, чудо, не можах да си намеря място. да се надявам че днес ще съм добре. Ама такива шофьори има в Бургас, че все едно са сами в джунглата. На двата пъти бяха някви заблеяни, които караха със 120 км в града и не виждаха че има колона пред тях. И само като им чуя свиренето на гумите  като спират, настръхвах. Днес пак ще шофирам, дано не е като вчерашния ден!
Леле как сами Ви натоварих, извинете ме, но още не ми е минало от вчера.
Желая Ви хубав и спокоен ден!

# 207
Добро утро на всички майчета Stop. Днес във Варна отново е една отвратително мрачна сутрин, но да се надяваме, че по-късно ще пекне като вчера Laughing

Ани-бани миличка, моля те не си мисли такива страшни неща, не си пълни главата с тревожни мисли. Знаеш, че всичко рефлектира и върху бебока. Отиди да чуеш и още едно мнение и дано тогава се успокоиш. Тук във форума доста мами те успокояват, че и при тях е била ниско плацентата, но после се е вдигнала. Така че мила, кураж и няма да се даваш. Аз на есен с кого ще бутам количката, а? Я моля те, без такива  newsm51.

Спокойно, всичко ще бъде наред този път Grinning

Добре дошла и на новата мама, спокойна и лека бременност и на септември едно хубаво и здраво   ylinfant ти пожелавам.

Засега това е, аз ще си блея в офиса в този мрачен ден Cry

Анири, май на теб бях обящала да видя марката на зехтина- Коста Доро / ама е салатен, не е някакъв специален, аз ти казах, че тогава като се обринах, просто такъв имах в къщи, не е купуван специално за обринати цици smile3521

# 208
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири, май на теб бях обящала да видя марката на зехтина- Коста Доро / ама е салатен, не е някакъв специален, аз ти казах, че тогава като се обринах, просто такъв имах в къщи, не е купуван специално за обринати цици smile3521

Ние точно такъв използваме у дома. Laughing А ти не го преваряваше, нали? Не ми се занимава с преваряваници, затова питам... Sunglasses

# 209
  • гр.Хасково
Здравейте мами! Хайде и аз да се отчета. Първо да кажа на Ани - кураш, почивай си и всичко щи е наред, после ще наваксваш с разходките. Аз също съм с наложена почивка, ще се издържи.

Момичета и аз ходих на преглед с 3Д ехограф - всичко с бебчо е ок., развива се нормално, върви едричко/ тя и каката беше едра, роди се 4,500кг./, само пола не можахме да видим, че си стискаше крачетата. Доктора каза, че има съмнения но докато не е сигурен, няма да каже и така, в неведение до следващия преглед.

Добре дошли на новите мамчета.

Относно мазилата- и аз съм за зехтина. А за бебчо нашата неонатоложка беше казала, че бебето след като е изкъпано не е нужно да се маца с мазила , маже се само по свивките, малко пудра и крем за подсичане ако е нужно, а те бебчетата си миришат на хубаво и без много козметика.

Четох за раждането на Ваня и много се развълнувах, бях забравила как боли, но нормалното раждане си е за предпочитане, естествено ако не се налага секцио по необходимост.

Това е от мен засега. Леко бременеене на всички.

Общи условия

Активация на акаунт