Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 21 033
  • 1 140
  •   3
Отговори
# 390
  • Далечният изток
Няма да стане...

# 391
  • София
ДЪЩЕРЯ ИМ да ги обслужва, не знам неясно ли пиша?!

# 392
Лесно. Той може да си го позволи, тя не.
По този логика тя утре няма да може да си позволи да има деца, щото, видиш ли, тя задължително трябва да участва 50 на 50 в бюджета. Ми да вземе той да ги роди тогава, или той да излезе по майчинство, да не се мине.

# 393
  • Далечният изток
Оффф ма тя и билета за кино трябва сама да си плати...

# 394
И заради ремонта, ЛГ отишъл сам на кино... Щото той имал пари за билет, а жена му нямала пари за билет Joy

# 395
Героят сам пише буквално и директно, че не прави нищо за тях и те нищо не искат от него, кое точно не ви е ясно?

# 396
  • София
Моята логика не е вашата логика, сори.

Ето, написал е, че кино не може да си позволи. Баси селския хайлайф.
Автора и кино и Канкун би платил, ама момата не знае как. Е, на нея си да се сърди, че отблъсква мъжа си, вместо да го подкара по същество.

# 397
  • Пловдив
Аз се отказвам.....Автора да си постави някскъв срок и да си взима решенията, колкото и да са трудни Живот има и след това?

# 398
Тя слага ремонта на първо място пред всичко - пред излизане на разходка, екскурзия, пред ходене на кино. Нямам пари за еди-си-какво. Не съм се съгласявал да си заменя живота за един апартамент или ремонт. Като се взима решение за покупка, се прави преценка да можеш да си покриваш разходите. Аз апартамент косвено няма да изплащам, като покривам други неща, които тя не може, поради това че плаща огромна вноска. Защото никой не ме е питал и се прави въпреки моето мнение. Няма да плащам всичко аз. Както искам да сме равни по уважение и мнение, така и ще плаща и тя. Ако остане домакиня и никъде не ходи, както в миналото, тогава ще плащам само аз. Нали говорим за еманципация.

Те, ремонтите, имат тази характеристика понякога - да се поставят на преден план пред екскурзии и забавления. Страдание голямо, но не е нечувано, и на останалите ни се случва.

Щом си толкова ощетен финансово, че косвено да изплащаш чуждо жилище и това те гложди - седни и й го кажи. Не вярвам да си й го споменавал, въпреки че уж обсъждаш всичко. Колкото и неприятна тема да са парите, всичко е по-добре от това да трупаш гняв към нея и да създаваш теми тук. Може пък, като говорите, да изтъкне и тя някои неща, които плаща или неща, за които се чувства ощетена. Може пък да каже, че изобщо не й се ходи на кино и ще я разтовариш, ако не ходите...

# 399
Ахахахаххаха, ей, момата не знаела как да си поиска, големи сте скици Joy На такива като героя все не им е поискано по правилната метода, иначе бъбрека си дават Joy

# 400
  • Далечният изток
Ти 30 години не си тръгна, той три месеца след сватбата.
Чакай, всеки си учи уроците с различно темпо.
Ами не съм си тръгнала защото съм глупава, бедна, бездомна.
Авторът е интелигентен, има апартамент, 5-цифрена заплата и т. н. още много положителни качества.
Аз съм била глупава, че не съм проумяла много неща, а той е умен, анализира уж много задълбочено, а не се сеща  за най-елементарния принцип на най-простото решение. Ами никой не му е виновен, сори.

# 401
  • София
От любов всички сме глупави. За глупост пари не трябват.
Не съдете жестоко, само, защото е мъж.

# 402
  • София
Малееее. Нищо няма да пиша, защото пак ще навляза в лични подробности.
ЛГ е скръндза и такъв ще си остане.

# 403
Авторът взима “близо до 5 цифрена заплата”, ама се чувства ощетен ако вземе два билета за кино хахаха

# 404
  • Далечният изток
По принцип не ми е присъщо да съдя хората, но този просто не ми харесва като човек. Изкарва се някакъв, какъвто не е. Ако си мисли, че като напише - аз съм добър, и всички ще му повярваме само защото той така го е заявил. Все пак разказва още доста ситуации и свои реакции към тях, за да го преценим що за стока е.
Няма нищо общо това, че е мъж.

Общи условия

Активация на акаунт