Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 21 096
  • 1 140
  •   3
Отговори
# 375
  • София
Така е. По женската логика 30% Е плащане 😂

Кои пари да му дава, Нарциза?

Ти защо не остана на село в ката къща, да обслужваш майчините си потребности, а заби по квартири?
Той от какъв зор да обслужва чужда майка, като е отрязал своята?

# 376
  • Далечният изток
Ирис, ами той и авторът е от виц.
Самият факт, че не може да намери път към жена, с която твърди, че се обичат, а е ревнал в мамата, изписал цял роман за бои, шкафчета, плочки и сервизи, говори достатъчно колко е мъж. Имаше един лаф навремето - тарикат мъж не писка. Той описка форума, от кога го четем. То тъщата, то тъста, то жена му, то малкия град, то чуждия апартамент, то боята, то плочките.... Пффф ужас.

# 377
  • Пловдив
Той повтаря ,че никой не го бръсне за слива.Повтаря ,че прави компромис след компромис в името на това "семейство" ...ама жена му си има"семейство" с мама.Повтаря ,че това им е семеен модел , който двете се опитват да прилагат и на него  , но той се усеща и това не им харесва и започват с обидите към него .

Разбира се ....сега пък тарикат мъж не пискал.......ама като се.появи един такъв тарикат и ви унищожи , ревете.

# 378
  • София
Той има проблеми с вмешателството на тъщата, така е озаглавена темата.

А, това вмешателство е всякакво, включително и финансово.
Прекалено е мек и не иска да обижда пряко.
Но, ако иска да има семейство, ще се наложи да си намери топките.

# 379
  • Далечният изток
Ми да си ходи бе.
С вериги за радиатора ли са го вързали?!

# 380
  • София
Ти 30 години не си тръгна, той три месеца след сватбата.
Чакай, всеки си учи уроците с различно темпо.

# 381
Коя чужда майка обслужвал, може ли да споделите? Тъщата не му иска парите и обслужването, понеже.

# 382
  • София
Иска му го. После обиди.
Не ставал, мързелив, бла бла. И щерка ѝ каканиже - ти не си мъж.

# 383
Не си тръгва, защото явно си обича жената. Тя е млада, хубава, той няма много опит, но затова пък е травмиран от минало на не особено популярно момче в училище, което със собствени сили е постигнало някакъв приемлив житейски статус, макар за стандартите на бг мама да е малко. Освен това тя го държи с манипулации, реве, когато иска да си иде в родния град за уикенда, не одобрява приятелите му, редува скандали с обяснения, че го обича...

Класика.

Авторът изсипа толкова много подробна информация, какво неясно има  Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 14:00 от Iris04

# 384
Не е прекалено мек. Просто нищо не дава и нищо не зависи от него. Ако беше скръцнал със зъби, че жената не трябва да прави стаж в друг град, понеже му е много важно да си работи хоум офис в оригиналния град и да си вижда приятелите, а пък на жената кариерата не е важна, просто щяха да се разделят. Той не я издържа, тя не зависи от него, има си друг гръб. Той не ѝ е опора. А пък тя си е направила сметката, че сега с по-малко от година стаж, има пари за ипотека, а заплатата ѝ няма да стои все на това ниво.

# 385
За какво обслужване става въпрос при хора, които са напълно самостоятелни хахаха вие ги изкарахте на по 100 г.

Проблема е, че нейните пари отиват към нея и ремонта на нейният апартамент, а не към него и неговият апартамент. Там е болката.

# 386
Точно, че твърде подробно описа какво Не прави. Освен да мисли интелигентно. Отишъл да живее наготово, не пипва нищо и пита и за чуждите пари.

# 387
1. За пари съм писал може би в 5% от текста, който съм изписал тук. Последните 5 страници коментирате само за това. Сега ще напиша тук последно и повече за пари се надявам да не ми се налага да говоря. Тя слага ремонта на първо място пред всичко - пред излизане на разходка, екскурзия, пред ходене на кино. Нямам пари за еди-си-какво. Не съм се съгласявал да си заменя живота за един апартамент или ремонт. Като се взима решение за покупка, се прави преценка да можеш да си покриваш разходите. Аз апартамент косвено няма да изплащам, като покривам други неща, които тя не може, поради това че плаща огромна вноска. Защото никой не ме е питал и се прави въпреки моето мнение. Няма да плащам всичко аз. Както искам да сме равни по уважение и мнение, така и ще плаща и тя. Ако остане домакиня и никъде не ходи, както в миналото, тогава ще плащам само аз. Нали говорим за еманципация.

2. За колата и плащането ѝ искам да кажа, че не трябва да се дава акъл като само аз си я поддържам. Като ми купят кола или плащат каквото и да е - тогава. Не наблягам че аз я плащам. Изобщо за пари не говоря. Отношение.

3. За 50-те процента бюджет за ипотека дето хвърчат - аз ѝ казах, че не е сега момента, но удобно не ме послуша никой. След години - да, купи си ако искаш 10 апартамента. Пак ще ги пишем само на теб. И тук във форума не се възприе и удобно ме оплювате.

4. Писал съм тук с надеждата да открия съвети от жени за начини да се справя. Добър съм, но не глупав. Имам търпение, но не безкрайно.

5. Неуважение, липса на доверие. За всичко се говори първо с мама, после на мен се съобщава. Това ме дразни. Семейството е от 2-ма, не 3 или повече. Моята майка меси ли се? Не.

6. Има някакви травми, които пречат. Може би от изневяра или изоставяне в миналото. Инфантилна е. За това не ми се доверява, а за уважението - може би от цял живот авторитет от мама, не може да приеме друг авторитет. Но аз не искам да съм авторитет, искам да сме минимум равни. Не да ме прескачат.

7. Колкото и да не ви се вярва, един мъж може да е чувствителен и емоционален. Когато не получавам уважение, доверие и отношение, се чувствам зле. Захвърлил съм си всичко познато, за да я подкрепя. Вместо "компенсация" под формата на добра дума, получавам лошо.

8. Хора, вижте, видях хубави мнения тук. Но не съм с вечно търпение. Ако продължава така, ще я оставя да си плаща апартаментчето на село и ще си търся късмета. Нито е първата, нито последната жена на света.

# 388
  • София
Емоционално обслужване. Майкини за това натискат щерката, гледам им се получава.

Лошо са тръгнали, тук няма семейна мисъл, всеки си дърпа чергата. Дано намерят път един към друг, иначе не ги чака нищо добро.

# 389
Те хората не искат да контактуват с него, той ги бил обслужвал и им бил плащал. И им слага диагнози и развива хипотези. Докато живее в техен дом. Дайте по-сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт