Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 21 870
  • 1 202
  •   8
Отговори
# 1 155
Искам да видя физиономията на съдията когато чуе "жената не ми прави достатъчно подаръци от своята заплата".

# 1 156
  • Пловдив
Цитат
Цитат
За мен е доста показателно какво се крие зад брака вече, от гледна точка на жената. Не че не съм го знаела, но не спирам да се удивлявам в този живот на женската алчност и притворство.
На жената и епозволено да бие, да кълне, да нарежда, да определя местоживеене и условия, а мъжът благородно да плаща и да си трае. Каква стойност само. Пък после се чудим "що така станА".

Това е профил , който се наблюдава. Всичките истории са едни същи , започват по един и същи начин , развиват се по един и същи начин и завършват така. За последните няколко месеца имаше няколко истории от мъже , във форума , (извън него са още много) ,които живеят в тормоз , заплахи ,изнудване , манипулиране, обаче нищо ........мъж ли е , върху него може да се излива помия , той е да търпи.

# 1 157
Не, Таис, аз лично така както много дълбоко се съмнявам в близо 5 цифрената заплата на автора, така и в това, че жена му го бие, пъди, кълне, обижда, тормози, дава му наклон на оная работа и къде да живее. То, и на мен ми се е случвало на предната работа да взема заплата, тримесечен бонус и великденски бонус, накуп, и да ги докарам над 10 хиляди чисто, ама това е било веднъж в годината. През останалото време, като разделиш заплата и бонуси на месец, е доста далеч от въпросните заветни 5 цифри.
Лично мнение - авторът яко послъгва и крие нещо, ама не знам какво си мисли, че ще спечели и кого лъже.

# 1 158
Аз ще съм на 25 с някаква спешъл кариера, ще ми предстои специализация, ще имам осигурено жилище, и ще бързам да се женя за първия...който не е харесван от мама, без която не мога да взема ни едно решение в живота. Не се връзват нещата. Авторът дет се вика си има всичко, или поне битовите неща, които мъчат обикновено голяма част от населението, ама се е заинатил като магаре на мост да се доказва и аз не знам защо и пред кого. Кому е нужно цялото това страдание, освен на хора без проблеми и с много свободно време.

# 1 159
Прекрасна, казусът не е за заплатата му, а за тормоз от тъща и впоследствие съпруга. Той е доста детайлен, излага факти и оставя място за коментари.
Това, че не му вярваш, какво общо има със случая? Аз се абстрахирам от достоверността по принцип във форума,  и  когато казус ме жегне, коментирам.
Който не вярва на автора, да повярва, че наистина има достатъчно такива мъже в реала, поставени във сходна ситуация.

По конкретната тема не е толкова важно изложението на автора, а коментарите какво е длъжен да търпи мъжът в брака. И да е безропотно и тихо.

Хипо, той се изнесе, не издържа .

# 1 160
  • France
...но не спирам да се удивлявам в този живот на женската алчност и притворство.
На жената и епозволено да бие, да кълне, да нарежда, да определя местоживеене и условия, а мъжът благородно да плаща и да си трае. Каква стойност само. Пък после се чудим "що така станА".
Това къде го прочете? Мислех, че адвокатите работите с аргументи, не с измислици Joy

# 1 161
Искам да видя физиономията на съдията когато чуе "жената не ми прави достатъчно подаръци от своята заплата".

Точно в момента имаме тема, в която жената не понася мъжа си и не прави секс с него по общо взето гореизложената причина.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 10:01 от Iris04

# 1 162
  • France
За пореден път, не се е изнесъл, тя му поиска развод

# 1 163
  • София
Е, едва ли живее с нея Laughing

# 1 164
Всъщност мъжете, дори и имотните рядко искат  да служат за касички  с букет в едната ръка и подаръче в джоба за жената. Започнахме да се събираме късно и повечето жени са в състояние да се издържат, да си осигуряват стандарта, което им даде възможност да не гледат мъжа в ръцете и да го преценяват по това каво ще им даде. Което, както правилно забеляза някой, не е е еквивалентно на всичко, което печели.

В случая имаме двама доста обременени хора - авторът, който до тази доста средна възраст е имал само три жени, две от които проблемни, дано поне първата е била в ред, но едва ли. И момиче, което до края на студентството си не е имала не само връзка, ами и интимен контакт с мъж - това какво ви говори, малко е странно. И двамата имат изкривени представи за партньорството, които се дължат на липсата им на опит, или обратно - липсата на опит се дължи на обърканите им представи. И двамата искат от другия да влезе в някава мъжко-женска роля, която обаче не пасва.

В създадения конфликт определено този, който може да се каже, че е бил подложен на тормоз е мъжът. На жената най-многото което можем да кажем, е че и са се ръзсъхнали плановете - нейните и на майка и. Докато той е трябвало да изтърпи доста агресия и обиди, дори ако не вземаме предвид физичестоко посягане, макар че и него трябва да вземем предвид.

Затова и този краткотраен брак стига до предизвестения си край. Да се надяваме, че участниците са си взели някакви бележки и те да са правилните, които да им помогнат в избора на следващ партньор.

# 1 165
За пореден път, не се е изнесъл, тя му поиска развод
Отишъл си е в град едно да си прави ремонт. Това е форма на изнасяне. Поставил и е условие, или се връща при него, или край.
Тя поискала развод?!
Още малко и ще излезе, че го е изгонила.
Доколкото прочетох, последният разговор е бил заради почерпка с приятели с вметките "умри, куче".
Той е намерил адвокат и не разговаря с нея. Бабата му звъни да му каже, че девойката реве.
Това е от темата.
Защо ли реве- заради кучето, дето не подви опашка.

ПП.За зла беда точно мъже са ми контингент за разводи, та доста опит имам и знам нещата от първи ред, не само от форума.

# 1 166

Точно в момента имаме тема, в която жената не понася мъжа си и не прави секс с него по общо взето гореизложената причина.

Simple Smile И какво каза съдията - "да, скъпа, права си, аз винаги пиша решения мъжът да харчи 20 процента от брутната си заплата за подаръци на жената, както и обратното, и задължително да иска съгласие от приятелките си преди брака дали може да купува имот"? Съмнявам се.

# 1 167
  • Далечният изток
Да де, обаче в тази тема, а предполагам и в живота, никой не казва евала на тази жена, че така се държи с мъжа си.
Аз понякога се чудя една и съща тема ли четем и коментираме с някои хора...

# 1 168
  • Пловдив
Цитат
а предполагам и в живота, никой не казва евала на тази жена, че така се държи с мъжа си.

Охо , не само казват , ами го и толерират това държание. И понеже е мъж насреща е много трудно да се обясни , докаже и покаже.Още по добре ти самата знаеш ,че тези неща рядко се случват навън , а остават скрити зад вратите на домът. Ако  си мъж , който не се сблъсквал с това , и си малко от малко "свестен" , си адски объркан в тази ситуация. Знаеш ,че можеш да реагираш , но не трябва , защото после целият свят е срещу теб.

# 1 169
  • France

В случая имаме двама доста обременени хора - авторът, който до тази доста средна възраст е имал само три жени, две от които проблемни, дано поне първата е била в ред, но едва ли. И момиче, което до края на студентството си не е имала не само връзка, ами и интимен контакт с мъж - това какво ви говори, малко е странно.
Тук съм напълно съгласна. И двамата не са ок. Като цяло връзките на един човек могат да са лакмус за това колко струва.
Отишъл си е в град едно да си прави ремонт. Това е форма на изнасяне. Поставил и е условие, или се връща при него, или край.
Тя поискала развод?!
Само че хронологията е различна. Той отива там "за да им покаже как се прави". Тя междувременно му иска развод. И с право, смея да допълня.
Цитат
Той е намерил адвокат и не разговаря с нея. Бабата му звъни да му каже, че девойката реве.
И аз ревах като напуснах бившия ми. Почти цяла събота прекарах в леглото хлипайки. Не защото го исках обратно, а защото ми беше мъчно за цялото пропиляно време и емоции.

Общи условия

Активация на акаунт