Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 23 109
  • 1 296
  •   9
Отговори
# 1 215
От 1. до 81. страница - вие, жените, сте такива, онакива...
Аман от минзухари.

# 1 216
  • France
Aida, сещам се : "nice guys". Само дето въобще не са найс и се чудят защо не им се връзват

# 1 217
  • Далечният изток
Точно - аз какво добро момче съм, пък никоя не ме ще, пък искат приматите... Мхм само така ще е.

# 1 218
  • София
Цитат
И ето това е причината като се запознаете с някой мъж , той да ви разказва ,че бил объркан , че не желае връзка , че иска да е сам със себе си. Не влага нищо във връзката , или пък бил " емоционално недостъпен" новото верую в живота на съвремената жена.]И ето това е причината като се запознаете с някой мъж , той да ви разказва ,че бил объркан , че не желае връзка , че иска да е сам със себе си. Не влага нищо във връзката , или пък бил " емоционално недостъпен" новото верую в живота на съвремената жена.

Ако мъж го каже това на дъщеря ми, ще запали не с 200, а с 500. Като не желае връзка - супер, но и няма да получи нищо от тази жена, толкова е просто. Като не влага - следващия моля, ще кажеш, че са се свършили мъжете на тази земя. А мъжете колкото по-бързо осъзнаят, че сигурно 99% от жените искат основно да се чувстват специални в очите на любимия мъж, толкова повече щастливи мигове ще имат.

Нормалните и качествени дами никога няма да се хванат с примат, с примати се хващат жени с дефицити, а ако са заблудени, ще избягат в мига, в който се види, че става дума за примат, с или без деца в картинката.

Сън, личи колко дълбоко си наранен от една жена. Не проектирай нея върху всички жени, повечето са си съвсем наред. Ако заради тази една жена си решил да наказваш всички, няма да постигнеш нищо, освен вечно нещастие и завист към приматите.

# 1 219
  • Пловдив
Цитат
Ами колкото и тъжно и неприятно да е, съществува такова нещо като "цена на брачния пазар

E па закачете цената и какво блещим тук 80 страници. Напишете на един лист:

Годишна заплата, толкова
Брой жилища, толкова
Почивки в България , толкова
Почивки в чужбина , толкова
За черни дни , толкова
За бели дни , толкова

Да си вадим данъчните декларации и да се пазарим. Какво се размотаваме или викаш, ти това не си го казала ,аз грешно го разбрах.

Цитат
Сън, личи колко дълбоко си наранен от една жена. Не проектирай нея върху всички жени, повечето са си съвсем наред. Ако заради тази една жена си решил да наказваш всички, няма да постигнеш нищо, освен вечно нещастие и завист към приматите.

Не е заради една жена. Не говорим за мен , говорим ,че такова като на автора се среща често и колкото и да го отричате ..........го има , и принципа на щрауса , не върши работа.

# 1 220
  • София
Цитат
Примерно авторът никога нямаше да стигне до връзка с жена си, ако не се беше държал хрисимо, търпеливо и твърде отстъпчиво. Нарича това компромис, който е било грешка да направи - окей. Хайде да видим дали без това поведение ще си хване жена според иначе завишените си изисквания.

И ето това е причината като се запознаете с някой мъж , той да ви разказва ,че бил объркан , че не желае връзка , че иска да е сам със себе си. Не влага нищо във връзката , или пък бил " емоционално недостъпен" новото верую в живота на съвремената жена.

Ми то нямаш правилен ход. Просто ти писва .......и още повече ти писва като се обърнеш настрани и виждаш жени, които умират за някакви примати. Не само умират ами и деца му раждат  и кредити му теглят и краката му мият (справка , съседните  2 (ДВЕ) теми).

Цитат
Да, тези вторите, хич не са склонни на компромиси за партньора, когото си избират, защото те наистина участват наравно и не търсят чичко паричко. И о, изненада, тези вторите са повечето.

Ето те .........автора иска наравно ама девойката не може , щото си била купила апартамент.Ми супер ,че е оправна да си го купи , ама не и да лишава "семейството" заради нейните неща. Защото автора ако си беше купил Порше 2 дни преди сватбата с 4000 лв , месечна вноска , щяха да ядът единият тапети , другият гуми.

Защо авторът си хваща по-млада жена, която тепърва ще гради кариера, като иска на равно? Нормално е след 10 години авторката също да може да си позволи. Тогава тя може даже да е по-напред, защото апартаментът на автора не е нито изплатен, нито ремонтиран.

# 1 221
Пълен мит е това, че масово жените искали примати. Нали виждам по темите какви жени са се хванали с приматите - полунеграмотни, в безизходица, извъртащи истината. Много са удобни да се дава пример с тях, само дето за тях друг път някой ще пише, че имат "уважавана професия" и плащат всяка 7-ма екскурзия и всяко 10-то кино ходене на кино.

Цитат

Годишна заплата, толкова
Брой жилища, толкова
За черни дни , толкова
За бели дни , толкова

Да си вадим данъчните декларации и да се пазарим. Какво се размотаваме или викаш, ти това не си го казала ,аз грешно го разбрах.

Хах, а кой ти каза, че това са критериите за формиране на цената?

Ами например:
1. Външен вид
2. Да не е обстоятелствен и досаден
3. Да си е направил ремонта преди да ми навира апартамента си като единствено възможно жилище.

И това не са критики само към автора - и при други мъже виждам, че недоумяват защо приятелките им не харесват студения апартамент и драпат да купят друг. От там се почва конфликт и раздялата идва бързо.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:05 от Delta_12

# 1 222
  • София
Цитат
Ами колкото и тъжно и неприятно да е, съществува такова нещо като "цена на брачния пазар

Годишна заплата, толкова
Брой жилища, толкова
За черни дни , толкова
За бели дни , толкова

Аха, пак пари. За друго говори съфорумката, да пробавам с пример.

Да приемем, че аз съм грозна, дебела, с голям задник и малки гърди. Нямам хубава коса, лицето ми не е поддържано, прорасли за ми корените. За примера да приемем, че съм около 30 и на пазара за женитба.

Ти, ще ме погледнеш ли? Ще ме гледаш ли като евентуална твоя бъдеща съпруга? - Нека да си отговоря сама - вероятно даже едно кафе няма да искаш да изпиеш с мен, няма да ти пука дали съм умна, тъпа, добра лоша - просто в твоите очи аз ще съм грозна и няма да предизвикам нищо, в най-добрия случай - съжаление.

С така описаната визия аз започвам да преследвам мъж с визията на пожарникарите от календарите в САЩ. Щото съм си аз, смятам, че ми се полага най-доброто. Въпрос: имам ли шанс с този мъж? Веднага отговарям - не, защото от 100 км е видно, че ние имаме различни житейски ценности - този мъж спортува, грижи се за тялото си, внимава какво яде, а аз - очевидно имам друг начин на живот. А и този мъж има избор, какъвто аз очевидно нямам, заради визия, смея да предположа и възможности, защото тия фитнеси и добавки не са без пари.

Какво се получава на практика: аз почвам да обяснявам, колко е несправедлив света, как аз съм супер, как не ме оценяват, как на мен ми се полага и т.н.

На брачния пазар - сори, ама не се котирам => имам ниска цена там и не мога да се пласирам при алфите.

Втори пример.
25 годишна млада хубава слаба мацка, с дадености, добро образование. Де що е мъж се пробва да я покани на кафе. Е, кого би избрала тя - хубавец или примат шкебелия, който го е страх да се не мине?
Хубавецът ще спечели. А шкембелията ще пъшка какво добро момче е, пък никоя не му връзва. Ама няма да се сети да иде при жената от първия пример..
25 годишната има висока цена на пазара, защото може да избира. Така че и капризи ще проявява, и отношение ще изисква...

Виждаш, никъде няма пари.

# 1 223
Благодаря, slanchezara, точно за това говорех.

# 1 224
Не знаем тук кой е хубав и кой грозен. Но доста слаби спортуващи мъже съм виждала с дебели и не толкова красиви жени. Както и обратното, и не са били намесени пари. И не на последно място поддръжката не изисква толкова пари и време, а просто желание и организация.

# 1 225
Не знаем тук кой е хубав и кой грозен.

Ами именно - не знаем. Ако някоя жена пусне тема тук и разкаже, че е направила хиляди компромиси за младия си симпатичен приятел, а той й бие шамари и я нарича "куче" дали заключението ще е, че мъжете никога не оценяват добрите жени? Или ще започнат всички да си мислят как все пак може да има някакво логично обяснение защо тази жена е на такова дередже? Само две-три неща да се пропуснат и веднага става "ами явно грешката ти е, че си твърде добър/добра, няма какво друго да е... Еййй, няма ценности вече, всички са едни гадни матереалисти."

# 1 226
Идеята е, че човек трябва да има някаква реална представа какво представлява самият той, т.е. какво предлага на отсрещната страна, съответно да си калибрира поне малко от малко изискванията. И изобщо не става дума за пари, както първосигнално ще реагират един-двама потребители.

# 1 227
А който все пак се е опитал да се надскочи и с жертви и "компромиси" да хване човек от друга категория - да е готов за още и още жертви и компромиси. А не да се изненадва, когато разбере, че те тези неща не са се третирали като компромиси, а като неща, които по подразбиране трябва да направи за половинката си, иначе ще бъде просто изпъден.

# 1 228
И мъжете и жените си правят тънки сметки. Въпроса е дали ще им мине номера. Всеки иска най-доброто - визия, пари, интелект, душевност и тн. Мъжете много се жегват, че жените търсят мъже с добро материално положение, но и мъжете търсят красиви жени и не ги е грижа колко са добрички, умни и тн.

# 1 229
  • София
Не говорите за пари, но не говорите и за любов.
Еднакво отвратително ми е.

Общи условия

Активация на акаунт