Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 28 103
  • 1 612
  •   9
Отговори
# 1 605
  • France
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

# 1 606
Неин е бил избора, защо да я съжаляваме.
В това всички сме съгласни Simple Smile

Но както каза Емма, да не загряваме излишно, защото казусът е фейк

Фейк, фейк, ама навъртя 107 страници и 1600 мнения Smiley
Някои така се вживяха, сякаш им е в къщата Smiley

# 1 607
  • София
Хич и не се вживявам, ама подобно нещо се развива пред очите ми. Със сигурност авторът не е моя познат, ама същите тъпотии гледам. И дори и да е съвсем реален, се опитвам да му обясня, че вината не е само в мама и щерка, а и в самия него.

Защо казвам, че и парите са отношение. 22-ро число е към края на месеца, той свършил парите, а тя? Нейните са по-малко, тоест е логично и те да са свършили. За мен такова поставяне пред свършен факт и пред заплата, на касата в магазина е неуважение, съжалявам. Ако още от вкъщи ми каже половинът, че сме поизхарчили запасите и се налага да направим по-скоромен пазар, че искаме да видим кой какво има останало и да се нагодим - ОК. Да, може да се случи и ще измислим какво да се прави. Така де, в края на месеца, когато вероятно и аз съм на червено, да се очаква да се сетя на касата ми е малко... нали.

Вратичката. За да се викне чичото - аз поне не мога да си представя колко пъти е повторено. Той каза, че са ходили на екскурзия и там каквото, заради нейни неща се е забавил. Ама той е хоум офис, дето се вика в обедната ще я направи ако наистина е важно, това е отношение. Ще дам пример - като бяхме с моя съпруг в процес на свалки и гаджосване, аз му звъннах, че ще се забарвя за една среща, защото ми е гръмнал сешоара, а на майка ми е по-маломощен и ще ми трябва повече време да се изсуша. Той каза да му го донеса. На другата сутрин, в 9 сутринта ми го донесе поправен, без да съм го искала, макар че се прибрахме след 22 часа. Ето, това е отношение, което показва, че му е важно. Сега се надявам, че ме разбирате.

А къртенето в град 1, е чиста демонстрация, защото да се покажем как може спокойно и с усмивка да се прави ремонт. Отново е отношение, защото подсъзнателно иса да внуши, че аз не се справям с ремонта на моя апартамент и имам нуждата от показано, ако и да не му искам ни пари ни нищо.

Моят познат и той така - обяснява колко е добър и недооценен. Ама не е баш... ама той така си мисли и вярва и прави грешка след грешка.

# 1 608
Що ли си мисля, че авторът вече се е прибрал при госпожата...

# 1 609

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".

# 1 610

Аз изобщо не вярвам да се развеждат..

# 1 611

Изобщо няма да се изненадам. Повечето такива теми не завършват никога с развод. Изпусна парата и сега сигурно си гукат в апартамента, а тъщата им прави бюджета за следващият месец, за да не викат на автора пак "умри куче".
🤣 падам, но и аз мисля същото...

# 1 612

Тц. Не съм я виждал от уикенда, в който ме напсува. Чувствам се по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт