Ясновидци - тема 49

• 12 864
  • 199
  •   4
Отговори
# 150
Интересно! Моля, ако някой знае коя е пловдивската гледачка/ ясновидка да напише името. Ще бъде важно за хората да са информирани. Практики с пиене на субстанции, че присъствали и личности с висок статус звучи зловещо.

# 151
Колко е вярно, не знам.

# 152
Оооо, Веда ли е? Коментирали са по теми за нея, че кълняла и правела магии, проклятия. Няма ли съд и присъда за такива?

# 153
Здравейте. Някой бил ли е при Калоян Анев? Да уточня , че той е констелатор. Но гледал и на Таро? Бях на събитие и една жена сподели, че бил много добър.
може ли телефон

# 154
Заинтригува ме този Калоян, ще чакам мнения и аз.

# 155
  • плевен
Здравейте.  Да споделя,  да не се опари някой като мен . За 7 въпроса , получих 4 видеа по минута и малко , за 55 лв .
Ама то аз съм си виновна,  като питам знайни и незнайни ....
https://www.facebook.com/share/17fALz8Tr7/

# 156
Здравейте. Някой бил ли е при Калоян Анев? Да уточня , че той е констелатор. Но гледал и на Таро? Бях на събитие и една жена сподели, че бил много добър.
може ли телефон
Ами нямам телефон. Намерих фейс страницата му. https://www.facebook.com/share/1Buvn4fRbk/?mibextid=wwXIfr

# 157
  • София
Здравейте, някой чувал ли е за ясновидка на име Тотка, която приема в София на ул. Алеко Константинов? Гледа човека и предсказва или по снимка (ако става въпрос за трето лице), не гледа на карти. Живея в квартала от доста години и съм минавала покрай къщата с малък надпис на вратата “Ясновидство” много пъти, но едва днес проявих интерес. Посрещна ме възрастен мъж, който ми даде контактна информация. Жената взима 10 лв. Опитах да получа още информация, но беше лаконичен.
Предварително благодаря!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:31 от Restless

# 158
Здравейте, някой чувал ли е за ясновидка на име Тотка, която приема в София на ул. Алеко Константинов? Гледа човека и предсказва или по снимка (ако става въпрос за трето лице), не гледа на карти. Живея в квартала от доста години и съм минавала покрай къщата с малък надпис на вратата “Ясновидство” много пъти, но едва днес проявих интерес. Посрещна ме възрастен мъж, който ми даде контактна информация. Жената взима 10 лв. Опитах да получа още информация, но беше лаконичен.
Предварително благодаря!
За 10лв бих пробвала поне не са 100… обаче това с надписа е странно малко. Моля ви ако идете при нея да споделите, не помня да съм срещала името в предишни теми

# 159
# 160
  • София
Нямам представя, напълно е възможно. Засега се въздържам да я посетя. Дадоха ми визитка, която е доста комерсиална и ме навежда на мисълта, че по-добре да не се захващам.

# 161
На мене Адем ми каза, че съм имала силно биополе, което не можело да се пробие  и затова не можело да се гледа. Е, баба Златка за настоящето  и миналото беше безпогрешна.

# 162
На мене Адем ми каза, че съм имала силно биополе, което не можело да се пробие  и затова не можело да се гледа. Е, баба Златка за настоящето  и миналото беше безпогрешна.

Тази баба Златка от Божурище ли?

# 163

Тази баба Златка от Божурище ли?
Алдомировци след Сливница.

# 164
Той Адем и без биополе не си го може и до днес не разбирам тия тълпи отпред защо са. За 5 минути вътре толкова зле ми беше след него за да чуя една лекция как не трябва да се пуши и много пуша… ако на това му се казва да познава Ок. Човека накрая се намръщи че оставям 20лв и започна да гледа лошо не бих се върнала при него

Общи условия

Активация на акаунт