Ясновидци - тема 49

• 12 849
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, аз ходя при Тотка от 3 години някъде и доста неща позна което ме изуми. Но напоследък нещата които ми каза не се случват, исках да видя и други хора какъв опит имат да споделят.
Наблюдавам коментарите и виждам,че за тези които се посещават на място никой не е доволен.
Това се наблюдава в последно време като тенденция.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 08:12 от Qoals

# 196
Напомням Ви, че съществува и скрит текст.
Аз на тази нова звезда също не бих си дала парите, щото всеки може да направи страница и да започне да се изявява като ясновидец. Но всеки си преценя.
На мен"звезди" ми се виждат такива разголеното момиче по-горе в коментарите и определено такива със хиляди последователи и клипчета с редене на карти на живо.
Ами всеки ден публикации с клипове си е чиста реклама,а последователи се купуват.Няма как по 200-300 човека да те последват на ден.Не са хора на годината,че да проявяват хипер интерес към тях.

# 197
След като нахраних доста народ без грам ефект  /дали не стана по-лошо/, се зарекох да не ходя повече по гледачки, баячки, развалячки.....Но днес срещам една позната и тя не може да се нахвали от Мими  Начева от Люлин. А сега де!

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 08:51 от Dragmirа

# 198
След като нахраних доста налод без грам ефект  /дали не стана по-лошо/, се зарекох да не ходя повече по гледачки, баячки, развалячки.....Но днес срещам една позната и тя не може да се нахвали от Мими  Начева от Люлин. А сега де!

За тази ли става въпрос?

# 199
Ами ходя си по улицата, гледам парите растат по дърветата,  що ли не ги дам на някоя гледачка, баячка. Ей така, с хуманна цел. Нали затова е тази тема, за да се предпазим от мошеници. А причината за посещение всеки си я знае. Едва ли е от лиготия и глезотия. По-страшна е загубата на вяра.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 09:56 от Dragmirа

Общи условия

Активация на акаунт