НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 15 820
  • 234
  •   1
Отговори
# 225
Как минават годините, преди актуалната тема беше " с какво ви дразнат свекървите " Simple Smile
Да им е честит празника на децата, да изкласят и със здраве да си ползват дипломите и знанията!

# 226
  • Между гори и планини
Честит празник на порасналите ни деца!

# 227
Честит празник и от мен. Дано празнуващите да изкарат един незабравим първи 8-ми декември 🎉

# 228
  • Стара Загора
Честит празник и от мен!
Момичета...от седми клас, през ДЗи....и вече сме баби?!? ахахах
Наборът има гадже, от лятото. Познавам я, нейните родители познават моят син, но ние не се познаваме помежду си. Не пътуваме заедно на почивки.
Твърде млади са. Тя е още 11 клас. Къде камилата, къде камиларя. Харесвам я наистина, много. Дано са само здрави

# 229
Честит празник на нашите студенти! Пожелавам им да им е интересно и да взимат изпитите лесно!

# 230
Честит празник и от мен, момичета!

Гадже няма - поне доколкото знам. С предишната си приятелка бяха заедно година и половина, прекратиха връзката през февруари. Харесвам момичето, познавам майка й. Децата прекарваха много време заедно, момичето е идвало с нас на почивка. Тя е 2 години по-малка от варварина и моичкият си даваше сметка, че ще отиде да учи на друго място, и ще е много трудно да поддържа връзка от разстояние. В крайна сметка се разделиха - те си знаят защо. Не питам и не коментирам. 

По повод празника - за 7-ми си бяха резервирали къща за гости на 60-тина километра от София, с идеята да имат време да оветрят на 8-ми. Това ми напомня оня стар лозунг - "9-ти март - ден за борба с последиците от 8-ми март!"  Simple Smile Тъй че днес се борят с последиците... Simple Smile
Преди малко писах съобщение в семейния чат, отговори ми, че все още са заедно с тези, с които са пътували в една кола, на маса, но вече без алкохол...

# 231
  • Някъде в Европа...
Честит празник и от мен! Да са здрави студентите ни! И студентството ще мине, както ученическите години! Да вземат каквото им е нужно и да живеят!

Моите гаджета нямат проблем с разстоянието - синковецът на 4 -ти ден от седмицата си е тук, виждат се за един ден и си заминава. Както казах, тя ще кандидаства само във Варна заради него, искат и се гласят да живеят заедно...Естествено я харесвам много, щастливи са и ми се иска така да си остане.
А обсъждането на приготовленията около бала й и роклята върви с пълна сила между мен, нея и майка й 😀

# 232
Не ми се говори за гаджета и разстояния.Преди
малко го посрещнахме от летището.Върна се от Франция, трета екскурзия за последните няколко месеца. Така си изкара 8 декември.
Честит празник!

# 233
  • Между гори и планини
Да не е за ил някоя французойка твоят красавец 😊

# 234
  • София
Моята студентка пропускна празника, защото беше с ангина и Банско пропадна. Едва днес е по-добре и се върна обратно на лекции.
И нея с гаджето я дели разстояние, но се справят засега, а и май така е по-сладко.

Общи условия

Активация на акаунт