Любители на кучета - 155

• 7 759
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • под тепетата
Момчетата от юни са на морето. Откъде по дяволите се взимат косми от Ози в хола!? Все едно извират и от лаптопа ми , който е на холната маса Angry Имаме покривало за седалките на колата, да речем че ни спестява 50% от космарлъка.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 16:55 от bilqna_69

# 121
Ония още продължават с оградата... Съжалявам я, че ще стои в клетката и седя навън с нея да я наблюдавам докато не е в клетката, ама не мога по цял ден...та я вкарах вътре......нема такова шугавене, лигавене, скачане, блъскане, та си я изкарах на вън и си я позиционирах в клетката.
Поздрави от Бергичка.

Малееее Билянкаааа.....съчувствам ти.

# 122
  • Варна
Диди, можеш ли да покажеш снимки на тези по-подходящи инструменти за разресване?
За какво куче?

# 123
  • София
Диди, можеш ли да покажеш снимки на тези по-подходящи инструменти за разресване?
За какво куче?

Понеже говориш за долен и горен косъм, или косъм и подкосъм. Моето е шиба ину.

# 124
При нас май поотмина голямото скубане...или поне намаля. Но, все още не съм махнала покривалата на диваните( хич не ги харесвам, ама без тях няма насмогване) и всекидневно робота обикаля да събира косми( а освен Гинчето имам и трима много дългокоси мъже)...и пак си има...добре, че вдигнах диоптъра, та много- много не забелязвам( че Монк- а в мен ще е в перманентна истерия). Иначе, принцесата я решем с прост метален гребен, срещу косъма.
Билянка, ако са от лаптопа, космите, свиркай  да го изчистим, че стават бели!

# 125
И аз това щях да пиша за космите като Гинче мама, че от както не виждам наблизо косми не виждам, и боклуци, също, ноооооо като сложа очилата .....Grinning

# 126
  • под тепетата
Значи това е тайната, що на мъжа ми все му изглежда чисто!

# 127
Ей изпуснах новата тема. Много хубави първи страници Heart Eyes
Добра бригада сте сформирали. Сетили сте се и за Съни. Тя може да разкофрира кофража, много я бива. Къщичката много добре си я дърпа и вече има дупки. И за надзорник по бъркане на бетон също има голям опит. А пък Кристал може да я включим към балета, много е добра на задни лапи и танцува, само пачка още не съм й купила ама сме си я кръстили балерина Кристал.
Днес беше много хубаво времето и потърчаха навън. Кристал само се навира в устата на Съни и после беше цялата мокра от лигите на Съни.
И следва баня с малко непрофесионален груминг от мен.

Много се скубе, но не се забелязват много. Самонпо черни дрехи. Пода ни е светло сив ламинат и виждам космите й като включа прахосмукачката, а тя има светлина отпред. Тогава ми става лошо колко много косми има. Ама трябва непрекъснато да седя с прахосмукачката в ръка иначе. Аз я реша с метален гребен и слинкер и все си пада.

# 128

Ето го и Дрийм. Прясно грумиран. Като ви чета и още повече се радвам, че убедих съпруга ми да си вземем пудел. Косми падат само при ресане. Simple Smile
Той искаше Джак Ръсел или Шиба ино. 
Първото ми куче като дете беше между две породи и си спомням ресането и всички косми у дома. Simple Smile

# 129
  • Варна
Понеже говориш за долен и горен косъм, или косъм и подкосъм. Моето е шиба ину.

Шибчетата ги разресвам с т.нар. коуткинг

Скрит текст:

Същия инструмент ползвам и за Изи, и тя е с двоен косъм. Имам колежки, които работят с реплики от Тему и твърдят, че вършат същата работа, само да са този модел с дървената дръжка, че има едни пластмасови, които са много нестабилни. Няма значение каква марка пише.

....Пода ни е светло сив ламинат и виждам космите й като включа прахосмукачката, а тя има светлина отпред...

И ние сме така! Joy И понеже първо се появи кучето, а после - ламинатът, беше избран в съответния цвят по същите съображения. Обаче в колата наистина е грозно на черния мокет на пода...

# 130
  • вкъщи
Поздрави от пловдивчанка Кая. Гостува на кака си и я глезят повече от принцеса. Готви и се, разходки три пъти на ден с много паркове и тичане ,гушкане и спане в леглото и. Вкъщи няма подобни екстри, спи си в нейното само. Изобщо много е щастлива и по принцип обича Пловдив, и една тераса от която клюкарства и наблюдава .

# 131
Значи у нас косми има във всякакви разцветки, че нали трима са, ама освен космопад се оказва, че Кастиел ръси и  трохи, защото иска да ми спи в скута и като ям, та ако е нещо по-хрупкаво става забавно. Сега, като стана по-хладно са и двамата залепени за мен като спим, чак понякога ме оставя и да го завия. Мегчето не иска да бъде завита и изобщо тесните пространства не са нейното нещо. Цяло чудо е, че ползва затворената тоалетна.
На Кая добре й се отразява гостито.
Кристал изглежда много мъничка до Съни.
Да ви кажа, че в Джъмбо са пуснали коледни календари за кучета и котки. Пълни са с лакомства. Сега колко са качествени лакомствата е друг въпрос, но идеята ми хареса. Не бях виждала за животни до сега.

# 132
Дрийм е много готин. Само една папийонка му липсва.
Диди при нас първо е пода после животинките. Но пък точно този сив под "приема" на всички ни космите.
Dreaming Кристал сега порасна, вече е двойно над това, което я взехме, но няма как да не е по-малка тя е 2,5кг, а Съни е 25кг.

# 133
  • Варна
Пък моята дупла днес става на две! Вече е голяма мома и оправданията, че е бебе, остават в миналото. Отиваме на работа и довечера след часовете ще има парти с останалите хостеси в салона.

# 134
  • под тепетата
Честито , Изи! Да ти изям носа и ушаците! Здравичка, черпена и най-щурото парти ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт