Тонка, бързо възстановяване на Харли.

Tintina, ма много хубав диван и всичко върху него! Момата го е одобрила, видно е!
Аз да ви разкажа вчера какво ми се случи преди обед. На работа съм и около 11:30 ч. докато си цъкам ФБ виждам тази снимка в група от местността където живея:

. Веднага пиша под публикацията, който я види да я прибере, давам телефонен номер, пиша на жената която я е снимала за повече инфто, инфото от преди 30 минути. Звъня на сина ми, разбирам какво е станало, звъня на ММ, зарязваме работните си места и потегляме да я търсим, вали, мрачно е, но ММ ме стоварва в квартала и обикалям пеша по калните улици, а той и сина ми с колите. Две комшийки видели публикацията във ФБ ми звънят и се включват в издирването. Минавам покрай една гумаджийница, показвам снимката - била минала преди 1 час, завъртяла се, поиграли си и заминала надолу към морето........и после ни вест ни кост......ММ ме намери някъде по уличките и решихме да идем до вкъщи. Отиваме, тя там....., но не може да влезе в двора........мръсна, мокра, кална и щастлива.....аз също....

Нали знаете за нашата ограда с комшиите – уж щяха да я направят за една седмица, а вече четири минаха и все сме разграден двор. Берга през повечето време е в клетката си, извеждаме я, но под наблюдение. Щом видим, че се запътва към разградения двор, я викаме и тя се връща. Да, ама явно ѝ е писнало – вчера, докато синът ми я извеждал, видял само как отлита през въпросното място. Викал я, но тя тичала като луда и изобщо не чувала... Та така – няколко часа Берга си направила самостоятелна разходка вчера и ние заради нея!
Пиша и споделям тук, защото знам, че ще ме разберете!