Любители на кучета - 155

• 8 118
  • 291
  •   4
Отговори
# 270
Добро утро!

Тонка, бързо възстановяване на Харли. Hug

Tintina, ма много хубав диван и всичко върху него! Момата го е одобрила, видно е!

Аз да ви разкажа вчера какво ми се случи преди обед. На работа съм и около 11:30 ч. докато си цъкам ФБ виждам тази снимка в група от местността където живея:
Скрит текст:
Преминах публикацията, после се върнах - изпотих се, зачервих се, лошо ми стана......Мозъка ми спря да действа Joy. Веднага пиша под публикацията, който я види да я прибере, давам телефонен номер, пиша на жената която я е снимала за повече инфто, инфото от преди 30 минути. Звъня на сина ми, разбирам какво е станало, звъня на ММ, зарязваме работните си места и потегляме да я търсим, вали, мрачно е, но ММ ме стоварва в квартала и обикалям пеша по калните улици, а той и сина ми с колите. Две комшийки видели публикацията във ФБ ми звънят и се включват в издирването. Минавам покрай една гумаджийница, показвам снимката - била минала преди 1 час, завъртяла се, поиграли си и заминала надолу към морето........и после ни вест ни кост......
ММ ме намери някъде по уличките и решихме да идем до вкъщи. Отиваме, тя там....., но не може да влезе в двора........мръсна, мокра, кална и щастлива.....аз също....Heart
Нали знаете за нашата ограда с комшиите – уж щяха да я направят за една седмица, а вече четири минаха и все сме разграден двор. Берга през повечето време е в клетката си, извеждаме я, но под наблюдение. Щом видим, че се запътва към разградения двор, я викаме и тя се връща. Да, ама явно ѝ е писнало – вчера, докато синът ми я извеждал, видял само как отлита през въпросното място. Викал я, но тя тичала като луда и изобщо не чувала... Та така – няколко часа Берга си направила самостоятелна разходка вчера и ние заради нея!
Пиша и споделям тук, защото знам, че ще ме разберете! Grinning

# 271
Ааааххх, тази Берга бе...Маймуна голяма !! 😅
Важното е, че се е върнала жива и здрава 🥰

# 272
Радвам се,че всичко с Берга е завършило благополучно. Давайте зор на съседите, че така не се издържа.

Стискам палци на Харли да се повлияе от лечението и скоро да е весел и жизнен отново.

# 273
  • Враца
Лелеее, добре че не и се е случило нещо!

Булдочето е много сладко, дано му мине бързо.

Ей, ви един мокър паток, дето ходи гол под дъжда:
(изключително нещастен)

# 274
  • Бургас
Въй, Берга, мръсна маймуна! Като нищо ще ви докара инфаркт!
"Манастирът тесен за мойта душа е" Joy

# 275
Спестих ви какво ми мина през главата в забавен кадър как ще я намеря и къде..........

# 276
Леле,Бергичка....На нас Лори ни е изчезвала на пътеката х.Вада,Рила,сняг,суграшица,мъгла,студ.Бяхме с Моккичка и Нъки тогава.. забягнаха по следите на сърна в гората.Нъки се върна при нас,Мокка ни чакаше при колата,миличката умница!!!Лори...2 часа я търсихме -с моя съпруг и на mtz.,обикаляхме...Щях сина от София да викам за помощ.Та си представям напълно  всичките емоции на Pea...  
    Харли си го спомням!Сладур!Ще се оправи момчето!Само да задействат лекарствата...  
 Вачи е ядосан и нещастен!А Елза,ах Елза -колко е важна!

# 277
  • Пловдив
Реа, аз те разбирам отлично. Берга явно е като Саско - свободолюбива и търси непознатото. Като избяга първото което ми минава през главата е улици, коли и го представям сгасен и прегазен. Второто как изяжда някаква отрова и се гърчи в пяна. Аз и като майка съм такава - винаги най-черното кацва в ума ми.
Важното е, че се е прибрала. Предупрежедение е за вас да вземете мерки.

# 278
  • Враца
Пък на мен веднага ми щуква, че я открадват някакви гадни хора и я държат затворена и изтормозена. Чак после се сещам за отрови.

# 279
  • sf
Ех, че преживявания, важното е, че са приключили добре!
Ей така си пия кафето аз. Полегнала на дивана и един досадник върху мен.
Скрит текст:

# 280
Мале тази Берга направо аз се препотих докато четох. Аз затова си държа Съни в клетката и ми е спокойна душата. Може да ме мислите за откачалка ама за мен това е най-доброто за нея и за мен. Нагледала съм се на достатъчно клипчета хъскита как бягат. Много хора ме предучредиха да внимавам като си взимам хъски,че много обичат да изчезват. Гонила съм и аз като иланг-иланг предишното ми хъски из квартала в София няколко пъти. На мен ми минава през главата и как я нападат други кучета и е страшен филм така,че близко до мен и това е. Важното е,че е жива и здрава.
На Елза много й отива дивана Kissing Heart
А Вачи как сърдито гледа, мойте уж дами а пък им дай да се цапат и мокрят. Вчера Съни  беше цялата в кал ама като говедо там където раиграса е по-малко и има повече кал там реши да се търкаля.

# 281
  • Варна
Оххх, Реа, Берга...Ама поне е станала известна - медийна звезда, макар на регионална медия Smiley
Що сме такива хора, беееее, все лошо и на мен ми е първата мисъл... Помните едно време, в зората на съвместното ни съжителство, как Буря постоянно намираше начин да излезе на улицата. Все си я представях как е излязла до главния път и ...
Важното е, че вече си е вкъщи Hug Ако съдя по нашия опит, обаче, не си е извадила някакви сериозни поуки, та пак си бъдете нащрек! Пак от опит, съседите най-вероятно си казват, че "който си има куче, да си го затвори".

ПП. Да дам друг поглед аз: На дивана много му отива Елза Wear Crown

# 282
  • Враца
Вачи, като го вали дъжд се държи, все едно камъни падат върху него..

# 283
  • София
Браво, че си е в къщи калпазанката.
Аз, преди да дочета, реших, че тя си е била в къщи, а вие сте се сдобили с второ дворокопаче.

# 284
  • под тепетата
Добър ден, дружина!
 Чета ви в движение, пътувайки към работа.
Реа, този филм сме го игралЕ с Лео. Разказвала съм как го издирвахме в съседното село. Предполагам, че вчера си взела двойна доза упойка с вечерята. Определено е имало нужда! Тая волна душа Берга ти е изкарала акъла! Добре, че тази жена е пуснала снимката и сте реагирали с дружината веднагически. Знам каква кал е по вашия квартал и колко пот се е излял , докато се намерите!
 Тонка, стискам палци за Харли! Помня и него, и кака му!
 Честита придобивка на Елза! Отива и!

Общи условия

Активация на акаунт