Отговори
# 675
Здравейте, дами!

Уж изгубих надежда за нещо изненадващо и неподозирано, а тръпна в очакване на поредния 22-ри епизод.
Обръщението: - Нисан Тек не излиза от главата ми. На шега ли го каза Ешреф, или наистина Нисан Акьол се превърна в Нисан Тек.
Кога ще стане 20:00 ч...

Цитат
Гласът на Йомер зад кадър добавя емоция към усещането за нашата серия #EşrefRüya #ÇağatayUlusoy

"Щастието се състои от дреболии, достъпни за всички. Просто трябва да се научим да ги забелязваме."
Щастлив, усмихнат и приятно споделен ден ви желая!

# 676
Каквито и кусури да му намираме на Етем знае как да изненадва и да обърне нещата. Казвах ви  че вървим в правилна посока и след 21 епизод ще бъде още по вълнуващо и интересно. Мисля, че не се шегува Ешреф с фамилията ,но имам подозрения. Тайно ли са го направили от всички и ни халки видяхме на пръстите им , ни пръстен на ръката на Нисан. Може да й подари след това. Ще се разгадае и разбере в епизода довчера. Вярно че тя му предложи ей така в разговор и непринудено в сцената с таксито на сутринта. Тогава не се задълба толкова но след припадъка на сцената Ешреф е размислил.  

Паралели. ЕП 12 -  Сезон 1 и Епизод 22  - Сезон 2

Още тогава щеше да има халвет ,но грубо ги прекъснаха. Дано сега са си изключили телефоните и да не ги намерят. Представяме си реакцията на Гюрдал..... направо ще му призлее и ще се развика , ако са се оженили или ги завари на сутринта в леглото.  

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:15 от femmi2

# 677
Феми, ти си такъв оптимист, че и мене заразяваш.
Но да знаеш, че ако не стане така, както го мислиш, няма да се сърдя на Етем, а тебе ще хокам.

🎬| Зад кулисите на Ешреф Руя чрез @/ray_02_ Instagram Reels and Stories

"Кой съм аз, който дойде да търси Кадир, за да направи това, което Ешреф не може?"

"Дойдох, за да кажа на Ешреф, че Нисан е Руя."

🌀 Обновление от каста 📸

# 678

Това е много добро! Присъединявам се.Joy

# 679

Това е много добро! Присъединявам се.Joy
Фло, доста сме желаещите да отидем при Ешреф и да му "отворим очите" за Руя, че да прогледне най-сетне. 21 серии го чакаме. Аман!
А аз ще се отбия и при Етем да му подскажа как да напише края на сериала, че той съвсем на драма го обърна.
Не ща да проливам сълзи за неродените деца на EşSan.

# 680

В тренда сме

Ново от снимачната площадка

# 681
★︎ Мечтата на Ешреф

Официалният акаунт на сериала анонсира новия епизод.

💥 Демет Йоздемир и Чаатай Улусой в сериала "Мечтата на Ешреф".

P.S. Снимка, генерирана от AI

# 682
Привет! Hug Еееее лоша новина, заради трагедията в Турция(паднал самолет и загинали войници Cry) няма да излъчват сериали тази вечер.

# 683
И аз току що  прочетох че няма да се излъчват сериали заради трагедията със самолета.

Новият епизод ще е другата Сряда. Ще почакаме още това не е проблем но човешкия живот няма да се върне.  Disappointed Relieved

# 684
Ето го съобщението от Канал D:

Канал D

„Ешреф Руя“, нашият 22-ри епизод, няма да се излъчи тази вечер.

Изказваме съболезнования на семействата и нацията на нашите паднали герои и нека Бог се смили над тях.

#EşrefRüya няма да бъде на екран с новия си епизод тази вечер.💥

Жалко, но какво да се прави. Трябва да уважим траура на турците. Disappointed Relieved
"Припомняме, че турски военен товарен самолет C-130, превозващ 20 военни, се разби във вторник малко след излитане от Азербайджан на път за Турция."

# 685
Цяла седмица ли ще е траура и няма да има сериали и програми?  
Чаатай пусна стори със съболезнования.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 19:50 от femmi2

# 686
Цяла седмица ли ще е траура и няма да има сериали и програми? 
Чаатай пусна стори със съболезнования.
Феми, никъде не успях да прочета докога ще бъде траурът.
Ето какво е постнал Чачо:
Скрит текст:

Феновете в Х разбраха, че няма да има епизод тази вечер и веднага превключиха на "Uykucu".
Цитат
Много ми хареса! Изненадваше ме с всеки обрат, а темпото не се забавяше. Не очаквах края по този начин, беше малко тъжен, но беше запомнящ се филм, който ме държеше в напрежение от началото до края. 👏🎬

Цитат
🎬 | #ElçinSangu и #ÇağatayUlusoy от снимките на #Uykucu. 

Цитат
Да, с едно кликване 🤏🏻 Закъснях, но най-накрая успях да гледам #Uykucu без никакви спойлери. Честно казано, не влязох с големи очаквания, но бях много доволен. Елчин и Чаатай са наистина добри заедно, на моменти се чувствах като второто им партньорство.

Цитат
Отидете на „Uykucu“, приятели, страхотен филм е 😎
Вече чакам втория филм 🍿🎬 #Uykucu ✨ 

Общи условия

Активация на акаунт