Отговори
# 720
Супер успех и постижение на филма.  Голямо Браво на всички. Hands Clap Бяхте сподели назад в темата изказване на продуцента ,  че главните актьори са се отказали от високите си хонорари за да заснемат филма и възродят киното и целта е постигната.  

Билетите не са изобщо скъпи в Турция сравнение с нашите тук, където цените скачат всеки ден. И сега с тия Ограничения и разправии с горивото още повече се усложняват нещата.  

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:13 от femmi2

# 721
Феми, актьорите са се отказали от високите си хонорари за сметка на цените на билетите. За да може филмът да бъде достъпен за по-широка аудитория, с цел връщането на зрителите в киносалоните, които са почти празни в тази криза.

Турската преса съобщава за певицата Бенгю, която наскоро заяви пред репортери, че ако някога има възможност да участва във филм, би искала да участва заедно с Чаатай Улусой. „
Можем да участваме в романтична комедия или любовна история“, разсъждава певицата.

# 722
Ейваалах тогава хонорар за сметка на билетите  и са с големи сърца .  
В тези модерни времена киното си отива  и не е толкоз евтино . Всичко се гледа чрез телефони , телевизия , платформи или от сайтове или просто повечето не са интересуват и гледат филми .  

Тази певица , която иска да играе  със сексапилният и талантлив и успешен ЗВЯР да се нареди на Опашката ....

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:54 от femmi2

# 723
🎙МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ🎙

Това е онова познато чувство, което изпитваш, когато сърцата им се докоснат. Heart

Успехът на Демет Йоздемир продължава 💥

📎Песента на Демет Йоздемир „Ah Yar“ надмина 3 милиона слушания в YouTube и Spotify.

# 724
# 725
Продуцентът Полат Ягджъ, който коментира боксофис успеха на филма „Uykucu“ пред Самет Адай на Gece Muhabiri, отговори на въпроси за продължението.📍📍

# 726
И аз го мернах в Туитър но така и не разбрах какво е отговорил продуцента  за продължението на филма. Трябва да има, защото завършва с отворен край и то тъжен. Такива са коментарите от зрителите. Мисля, че съм го писала и споменала и в предишната тема.  Има и снимки, но не съм ги споделяла и публикувала засега.

Не си падам по край, който ще гадаеш и знаеш, че трябва да има продължение и то да не се осъществи и да си остане така. Напоследък Чаатай снима такива проекти с отворен  финал и сложни психологически образи.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт