💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 21 943
  • 519
  •   9
Отговори
# 495
Знаете ли защо е траурното стори на Керем?

# 496
Турски военен самолет се е разбил край Азербайджан, казаха по новините преди малко. 20 души са загинали, няма оцелели.

# 497
Самолет на турските ВВС се е разбил в Грузия…
Ужасни новини си гледаме по телевизията тези дни.
Знаете ли защо е траурното стори на Керем?

# 498
Добър вечер!
Току-що изгледах "Любов и сълзи" , оказа се, че в сайта има второ клипче и като избрах него, то ме препрати в друг сайт от където вече го изгледах без проблем и прекъсване.

Едно ще кажа - добре, че изгледах корейския оригинал!
Това е някаква пародия, дори не разбрах що за финал и що за сериал гледам?
Нови герои - защо?
Склад, а не престижната сграда - защо и как?
Харун - по-некадърен актьор и образ от него, не съм виждала.
Дилшах - ей така от нищото се предаде и я убиха?!
Дядото - що за роля и преструвка?

Тотално обезличаване на всички персонажи до един!
Болестта на Мейра остана някъде във въздуха и небитието...
Последните минути от серията, беше резюме на всички предишни епизоди - защо?!

Пълна пародия.

Единствено ми е жал за Ханде, че това е единственият й проект, който тотално я унижава и не е на нивото й и нейните успехи. Пълен провал. Съжалявам, че го казвам, но не е истина какво видяха очите ми през последните 2-3 епизода, но финала беше един път.. Потресаващо зле скалъпен.

Благодаря за превода пчелички!

Чакам с нетърпение да излезе новият филм на Ханде, но откровено казвам, не мога да я възприема с къса коса, това все едно не е тя... С дълга си е кукличка.

# 499
# 500
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 501
Здравейте,

Голяма е сладурана

# 502
Още снимки и видеоклипове от събитието на Ханде за Nocturne снощи
https://x.com/rahafawwa/status/1988470465263005792
Simple Smile
https://x.com/Handemiycan/status/1988343704453836949
Simple Smile
https://x.com/handeefanatik/status/1988328390894776680
Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:39 от mi_si

# 503
Добър ден!
Снощи късно вечерта гледах “Сърцебиене”. Благодаря за превода отново пчелички! 🌺

Ами какво да кажа? Този път епизода ми хареса много, без забележки е. Напълно му се насладих и ми хареса.
Епизода буквално олицетворяваше как заради някои хора, техните постъпки, необмислени действия, егоизъм (Рейхан и Аслъ) могат да отприщят такива събития и последствия, че всички да паднат в кюпа… невинни и виновни ще си плащат сега най-вече заради Рейхан.
Новия герой Халит ми хареса, Рейхан си намери майстора и то в негово лице. Достави ми удоволствие как разбра, че Метин не й е в кърпа вързан и не й е верен, разклати й се самочувствието. Разочарова се.
Арас пък и той къде тръгнал да мисли и защитава Аслъ, момиче, което грам мнение и характер няма.. 😅 , че сега и заради нея и той ще се жени не за която иска, а насила…
Не знам за Вас, но аз напълно подкрепям и разбирам Сезин. На нея й липсва бащина любов и разбиране. Да, наивна е, защото го оправдава и защитава, в стремежа си да помогне на семейството си, но вместо това стана друго. Не смятам, че е виновна. Все пак , момичето се защити, Рейхан е виновна , за да ескалира ситуацията. Вместо да си трае и мълчи, реши , че е в правомощията й да разделя братя и сестри. Не й беше достатъчно, че разкара Хюлия, ами и на децата посегна! Нека си носят последствията. Ето защо подкрепям и разбирам реакцията, поведението и всичко свързано със Сезин. Много адекватно си постъпи момичето.
Да, стана ми жал за Хюлия , но както казах, заради една особа, сега всички са в кюпа и ще страдат.

Радвам се, че се отървахме от Серкат, защото този персонаж ми дойде в повече и не ми хареса. Прекалено черен е, докато Халит малко по-премерен и разумен изглежда и звучи.

Нямам търпение за следващия епизод!

# 504

Лайк от Ханде и Селин за Гамзе

# 505
  • София
Здравейте! Nature Sunny

Ханде Nature Dizzy

Билге Nature Dizzy

Керем Nature Dizzy

# 506
#YaÇokSeversen, продуциран от Ay Yapım и с участието на #KeremBürsin и #HafsanurSancaktutan, ще бъде достъпен по HBO Max от 17 ноември.

# 507
От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 508
Разкошна Ханде!🌺
Чакам с нетърпение ‘Два свята, едно желание’.

# 509
Фраг 1 на еп. 10

Общи условия

Активация на акаунт