Звездни Компромати - Ноември'25

• 96 077
  • 1 220
  •   59
Отговори
# 1 185
Нина Добрев - много добре на тези снимки.
Но тоя Ромен...е направо плашещ. В детството си така си представях Торбалан.

# 1 186
Мен Безовица ме уплаши малко.. не знам защо но ми се струва погрозняла (не че е била много красива преди сватбата). И тази рокля с тези дантелки.. не знам как може да имат толкова пари и накрая пак да се обличат грозно, при положение че имаш достъп до най-най и хора и материални неща.

Галена изглежда наистина плашещо, спомням си преди 2-3 години я загледах в предаване май или видео клип. Изглеждаше като да се сцепва от тренировки и с хубаво тяло. Ето Мая цял живот тренира и за мен изглежда добре, въпреки, че е слаба за мен. Аз лично смятам, че ако се вижда че се тренира и яде правилно, един вид рекламират здравословното (е рамки ест) нямам против да гледам слаби хора.

Едит: май прозвуча като Божинката моята мисъл

# 1 187
  • Glasgow
момиченцето на Роналдо рожденичка. една малка Джио,  с тези токчета на колелото👑👑👑
Скрит текст:

# 1 188
Скрит текст:
Интересно ми е, бащата на децата на Мая Пауновска не помага ли с грижите за тях? Те защо св разделиха всъщност?
В интервю казва, че не комуникира с бившия си, както и че той не полага никакви грижи за децата.
Доколкото знам той плаща частното им образование - ААЕ си е много, много скъпо училище 14 000 евро е годишната такса на дете.  Бившият й си качва снимки с децата й след раздялата им - разходки в природата, децата в поршета му.

Нормално е на Мая да й е мъчно за миналия й начин на живот - луксозна къща в Драгалевци, скъпи коли, нон стоп почивки на екзотични дестинации, яхти. Не й се налагаше да работи. Вероятно е очаквала, че той ще й плаща наема и лична издръжка след раздялата. Което може би не е станало. И сега й се налага да работи като инструктор и да води по-скромен начин на живот.

Начинът на живот на децата - частни училища, уроци по голф и тн няма как да бъдат финансирани от доходите й като пилатес инструктор по няколко часа на ден в различни студиа. Освен ако при раздялата не й е изплатил някаква солидна сума пари, с която тя да финансира живота си.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:47 от Moderator3

# 1 189
  • София
Интервюто на въпросната Мая е от вчера, аз го прочетох заради Traitors. Думите й бяха - баща им не полага никакви грижи за тях (демек децата). Не знам къде е истината, дори идея нямам кой е бившия й мъж и че е заможен.

# 1 190
Дрехите, които Галена носи, са в размер за модел - а те всички са поднормено или точно на границата БМИ. Тя трябва да е много слаба, за за изглежда ок в тях. Според мен не е 39 кг.

# 1 191
  • София
Къде чете интервюто?

# 1 192
# 1 193
Мая е свободна да си говори каквото иска, надали ще разберем каква е истината. Тя е казала: " Поддържаме добър тон, въпреки че не комуникираме. Когато се наложи да го правим, съм позитивна и добронамерена. "

Аз лично не одобрявам да ползва децата и да им качва лични сторита в инстаграм как се местят от квартира на квартира и как им е трудно. Най-малкото ги поставя в уязвима ситуация пред съучениците си в училището, където тя или бившия плащат по близо 30к на дете годишно. И двете й деца имат личен инстаграм, ще гледат, суъчениците им също.

Ако е истина и успява с доходите си като пилатес треньор да отделя по 60к годишно за училище + да ходи за по няколко седмици годишно в реалити предавания - евала, Мая!!! Жалко, че се е разделила с приятеля си Sad

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:51 от FreesiaR

# 1 194
След с бащата на децата си, Мая не ходеше ли със Стенсо? Или и с него се е разделила?

# 1 195
След с бащата на децата си, Мая не ходеше ли със Стенсо? Или и с него се е разделила?
Сенто. Да, явно съвсем скоро, тези дни в инстаграм постваше намеци. Потвърдила го е и в интервюто.

# 1 196
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А кой е бившия мъж на Мая Пауновска?

# 1 197
Аз дори бих попитала коя е Мая Пауновска 😂😂😂😂

# 1 198
Аз също я бъркам с Даниела Рупецова
Един доктор ги е кроил

# 1 199
А кой е Сенто? Току- що, от темата научих за съществуването му. С какво е известен?

Общи условия

Активация на акаунт