Звездни Компромати - Ноември'25

• 96 888
  • 1 228
  •   78
Отговори
# 1 200
Бивша гимнастичка, играла в ансамбъла по художествена гимнастика преди години. Има бронзови медали от световни първенства.

# 1 201
Мая Пауновска е толкова симпатично момиче докато е в отбора. После като се омъжва и става "селебрити", така се прекроява, че не прилича на себе си. Наистина не знам защо си го причиняват това.
Преди:
Скрит текст:

Сега:
Скрит текст:

# 1 202
Сенто (или Санто, не знам) пее нещо и е син на Илиян Михов, който има една легендарна фолк песен Баровец.

# 1 203
Сенто (или Санто, не знам) пее нещо и е син на Илиян Михов, който има една легендарна фолк песен Баровец.
Ще припадна. Не знаех , че е негов син. И припадам от смях, че в горният си пост съм го написала "Стенсо".

Мая имаха уж много хармонична връзка с бащата на децата...какво се случи : ( със Сенто също изглеждаха много "напаснати"  : ((((((

Много я харесвах, но след Сървайвър спрях да я "следвам". Иначе също е инфлуенсър и според мен качваше и съдържателни неща... винаги напомня за профилактични прегледи и тнт.

# 1 204
  • София
Хейли Бийбър за списание GQ.
Скрит текст:

# 1 205
Интересно ми е, бащата на децата на Мая Пауновска не помага ли с грижите за тях? Те защо св разделиха всъщност?
В интервю казва, че не комуникира с бившия си, както и че той не полага никакви грижи за децата.

Малоумник!!!! Без извинение!!!

Интересно, а той защо тогава държи всички снимки с нея в профила си?
Скрит текст:

тя изглежда много по-щастлива тогава…

# 1 206
Страхотно тяло има Хейли! В лице ми изглежда малко
Скрит текст:
глуповата
, но тялото й е просто перфектно.

# 1 207
Но фотосесията е много странна. Добре, че телом изглежда добре момичето, че ако беше някоя друга, щеше да е резил.

# 1 208
Галена на живо е в топ форма изобщо не изглежда анорексично, реално е около 52 / 53 кг, показаната по-горе снимка е силно манипулирана..

снимки от концерта и:
Скрит текст:

повече снимки
https://www.facebook.com/photo?fbid=1417989793021915&set=pcb.1417989836355244

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 17:03 от SHE_IS

# 1 209
Деси как можа да се облече с тази рокля.. думи нямам.

# 1 210
  • София
Попадна ми в Истаграм някакво клипче с Ивайла Бакалова. Изглежда като изсушена стафида, а е само на 44 ( специално проверих). Защо ли е такава повяхнала и остаряла?

# 1 211
  • Glasgow
Фики и той ли се е вталил или е  филтър, не можах да го позная

# 1 212
Ами на една от снимките ръката й според мен е нереално дълга..
Скрит текст:

# 1 213
А с какво друго е известен този, освен, че е син на “Баровеца”? Или това е достатъчно? 😀

А кой е бившият на Пауновска и баща на децата?

Ивайла Б. просто плаща цената на това да е в тази форма. Както се казва, от един момент нататък  избираш лице или дупе. 🙄

# 1 214
  • Варна
Бакалова на 44 г. ?!?!?
Гледах я като коментатор в Биг брадър и се уплаших.
Мислех я на повече години.

Общи условия

Активация на акаунт