Звездни Компромати - Ноември'25

• 99 030
  • 1 255
  •   33
Отговори
# 1 230
Братоева непоносима в Колко ми даваш. Пренавита то са мимики, пули се почти крещи.. . Къде отиде онова приятно момиче?

# 1 231
Както горе цитират интервюто на Мая като източник на информацията, че бащата не се интересува от децата си, така и аз казвам да отвориш сайтовете още от времето на популяризирането на образа ѝ в О100Г, където пишеше, че е зарязала мъжа си заради по-младия от нея Станислав Михов.
Който на което иска да вярва, всеки от тях си има своята истина, но тя така или иначе е само една. Да се вадят кирливите ризи на отношенията между, хора, създали деца, за мен не е добре. Факт е обаче, че той не дава интервюта и не казва нищо. А тя е спорна личност в моите очи.

# 1 232
Тази Мая бая куха ми се видя в трейтърс.
О, не гледам колко ми даваш заради предишната водеща - мега дразнеща и с неприятно фъфлене. Направо трудно си представям по- дразнеща.

# 1 233
Цялото "Колко ми даваш" е дразнещо тъпо!

# 1 234
Абе става след тежък работен ден и да не включваш никаква мисъл. 😁 Но тя.. ужасна е, като половинката ѝ. Двама нахални люде.

# 1 235
Теди Кацарова по сутиен ли е? Аз ли не виждам добре или ...

# 1 236
Сякаш се подава друга презрамка отдолу, но си е по сутиен и.. нагънати телеса под него.

# 1 237
  • София
Дъщерята на Хелена Бонам Картър

Скрит текст:

Симпатична е девойката, но уви не е красавица като майка си. Абстрахирайки се от клошарския ѝ стил, намирам Хелена за много красива жена.
Момичето е и на Тим Бъртън?

# 1 238
Дъщерята на Хелена Бонам Картър

Скрит текст:

Симпатична е девойката, но уви не е красавица като майка си. Абстрахирайки се от клошарския ѝ стил, намирам Хелена за много красива жена.
Момичето е и на Тим Бъртън?
Да, имат и син.

# 1 239
Много жалко, че бащата на децата на Мая не си ги гледа, особено като едното дете е с рядко заболяване, тя не говори много за това. Като участва в Острова на 100 гривни доста време ѝ отне да сподели малко и показа, че глупости няма как да я бутнат. Трябва да е силна и за него. Детето ѝ е от т.нар. "пеперудени деца" и се налага ежедневно да се грижи за раните, превръзки и тн. Не се е оплаквала, научила се е да се справят, детето вече е и по-голямо, така че и само знае какво да прави, но винаги се ядосвам като бащата избере лесния път, много е жалко, че не се грижи за децата си.

Някой назад пита коя е Мая Пауновска, бивша гимнастичка е, затова я знаем, напоследък беше и в две риалитита, но в темата се пише за нея понякога от преди това.

Аз я следя от много години и си спомням как като се роди момченцето и много споделяше за тази диагноза.
Но впоследствие спря, мислех че я  е израстнал.

# 1 240
Не вярвах че има хора, които да го гледат това предаване.

Колко ми даваш ли?! Не го гледам - телевизора е пуснат за фон да бърбори, но докато говорех по телефона се загледах в телесата…

# 1 241
Мая разказваше в О100Г, че за щастие момченцето ѝ е от по-леките случаи. Въпреки всичко грижите за деца с това заболяване се голямо предизвикателство. Също е споделяла, че детето е вече голямо, осъзнава заболяването си и се е научило да се справя с превръзки и други.
А иначе и за мен Мая е доста спорна личност.

# 1 242
A какво е това заболяване?

# 1 243
A какво е това заболяване?
Доколкото си спомням, тя качваше снимки и информация как лесно се получават мехури, рани, обриви/червени петна по кожата му.
При контакт с козметика/дрехи/ дори движения/активности (ходене, бягане) и др.

# 1 244
Явно доста е изморително човек цял живот да обслужва мутри и леглата им. Изписва им се на лицата амортизацията

Общи условия

Активация на акаунт