Звездни Компромати - Ноември'25

• 112 729
  • 1 427
  •   70
Отговори
# 1 365
При иск от нейно име за 10 млн. срещу Мария, явно така става.
А за какво е този иск?

# 1 366
Не става ясно засега.

# 1 367
  • Пловдив
Нищо не разбрах аз...

# 1 368
Аз малко не разбирам бившата на Тюдор как е навила новия си двамата да се опитват да тормозят Мария и Тюдор. Така излиза, че бившата още има чувства, иначе за какво да го тормози.

10 млн ако е за неимуществени вреди в БГ ще видят точно на 30 февруари, та явно идеята е дразнене и тормоз.

# 1 369
Навиването ще да е от другата страна. Като е сигурна в щетите, защо не е  подала жалбата лично? Добре, че Тюдорчо се е отървал, Мария в такива схеми не е влизала.

# 1 370
Ако Цветелина Янева напише книга някой ден, ще е доста интересно четиво.

А, сакън, още тонове похабена хартия с плиткоумни клишета как се работи от малък, как сън не спиш да постигнеш мечтата си и "живейте го този живот". Мерси.

Аз в Мария Петрова нищо скандално не видях, нито даже в качването на клипа от Глуполетка (намек: добре ме приемат, заедно си купонясваме), обаче що за послание?! Някои жени не остарявали... Кой, за бога, е стар на 50 г.?!?! 😲

# 1 371
  • Наблизо
Е тя няма и 13 години разлика с Мария Петрова,тоест тя дори не е на възрастта на майка й..Ще я видим нея на 50,с това бодене на лицето докъде ще я докара.

# 1 372
Мария Петрова също има корекции, просто са добре направени и с мярка.

# 1 373
  • Наблизо
Това вече си е разлика,Ни Лото на живо си завира лицето в косата и на всички снимки е яко филтър.

# 1 374
Мария Петрова още вчера качи поздрава на Лозанова в собственото си стори и още си стои, явно за нея е ок. Винаги съм се чудела на какви теми разговарят двете, но изглежда са близки и се разбират. Иначе на живо Мария Петрова е още по-красива и финна, има царствена осанка и определено се забелязва дори и по дънки и тениска.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:28 от sunrise_sunset

# 1 375
Този новия на бившата на новия на Мара Simple Smile, той ли работи в прокуратурата и пише толкова неграмотно и малоумно?
Николета е много проста и винаги е била. Както правилно се отбеляза, уж е искала да направи комплимент, но всъщност я нарича стара, на която не и личи. Жалко, че Мария Петрова има роднинска връзка с тази амеба Николета.

# 1 376
Аз пък мисля, че Мария не случайно е толкова години с Михайлов. И си е съвсем ок, с цялата рода. Изобщо средата им е такава, гимнастичка с футболист. Реално се счита за голям успех.

# 1 377
Този новия на бившата на новия на Мара Simple Smile, той ли работи в прокуратурата

😂😂 Адвокат е. Затова Мара подава сигнал срещу него в адвокатската колегия, което е професионалната му организация.

# 1 378
Този новия на бившата на новия на Мара Simple Smile, той ли работи в прокуратурата и пише толкова неграмотно и малоумно?
Николета е много проста и винаги е била. Както правилно се отбеляза, уж е искала да направи комплимент, но всъщност я нарича стара, на която не и личи. Жалко, че Мария Петрова има роднинска връзка с тази амеба Николета.
Новият на бившата на настощия на Мара е син на мастит софийски адвокат (между другото адвокат и на братя Диневи и други подобни бизнесмени), с голяма кантора и основна дейност в търговското право. Баща му се пази от подобни изяви, но не и синът, който е депутат от ИТН, клакьор на Слави и Тошко и настоящ на бившата на настоящия на Мара.

# 1 379
И на Таки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт