Звездни Компромати - Ноември'25

• 96 171
  • 1 222
  •   69
Отговори
# 1 140
  • София
Ники Кънчев беше дълги години водещ в Дарик радио, имаше много хубаво предаване, после дойдоха "Стани богат" и ББ.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:22 от yovanka

# 1 141
  • София
Премиера на "Джей Кели" в Лос Анджелис:

Мария Бакалова.....много слаба ми се струва.
Скрит текст:
Джордж Клуни
Скрит текст:
Ив Хюсън - дъщерята на Боно
Скрит текст:
Райли Киоу
Скрит текст:
Адам Сандлър
Скрит текст:

# 1 142
Отива й да е слаба Мария. Тя е нисичка.
Едната ми братовчедка е има-няма 1.50. Малко да заглади и прави такива бутчета, че става направо трътличка.

# 1 143
Отива й да е слаба Мария. Тя е нисичка.
Едната ми братовчедка е има-няма 1.50. Малко да заглади и прави такива бутчета, че става направо трътличка.

Мария Бакалова е с нормален ръст от 165  см, не е нисичка.. отива и теглото в момента..

# 1 144
Да, явно някак на снимки ми изглежда нисичка.

# 1 145
Бих казала че Кънчев е много по-добър водещ на Стани Богат от актьора, набеден за много успешен, забравих му името

# 1 146
Билалов.Като актьор става.Но му личеше когато си хареса някоя мацка и почваше с тъпите шеги.Кънчев е доста ерудиран.Харесвам го в Стани богат.

# 1 147
Не мога да повярвам какво чета за Ники Кънчев Frowning1
Явно тук никой не слуша радио и не е запознат с истинската му журналистическа работа. Ники Кънчев е много далеч от "просто водещ" на "Стани богат" или лайфовете на "Биг Брадър", със слушалка в ухото. Този човек е музикална енциклопедия, има знания, с които малцина музикални журналисти могат да се похвалят, да не кажа николко. Има култови интервюта със световни изпълнители, и може да разказва и полезни, и забавни истории с часове.
Отделно е изключителен професионалист - дисциплиниран и винаги подготвен.

Това, че изглежда "като чичак" и има лични убеждения, които не споделям, и дори осъждам, не е причина да му се отричат положителните качества като професионалист (музикален журналист и радио-водещ) и като човек (благотворител).

Ефирът с треперещия глас е когато децата се родиха и се бореха за живота си. На следващия ден (или след няколко дни) едното му момиченце си отива и той не води лайфа вечерта. Води го Гала. Която абсолютно без никаква подготовка, ставаща в 4 и лягаща си в 9 заради своето собствено предаване, приема да го замества в 3 часов лайф до посред нощите.
Така е да, губеха ми се някои моменти, но си ги припомних, напълно права сте.

# 1 148
Въпреки, че съм слушала много тъпи интервюта по радиото водени от Н. Кънчев.
Както и при появата на Памела в ВипБрадъра, държанието му не беше професионално.
НО го харесвам като водещ на "Стани Богат", някак никой друг водещ не може да пасне така.
И като човек смятам, че е интелигентен и ерудиран, малко хора са такива вече.
Та с всички плюсове и минуси, по-скоро му симпатизирам.

# 1 149
  • Glasgow
А Кънчев с Памела Андерсън на живо не се справи, дали тя не се беше оплакала даже после. Тя като дойде и бяха загубили багажа и нещо обясняваше за дрехите си, отделно не и работеше слушалката с превода ( не знам как се казва), той я въртя, уж да намести микрофона, зяпнал в деколтето, не можа да импровизира, беше много тъпо. Тази жена сигурно ни мисли за някакви аборигени. После нали и Къци нещо не я разбра и се получи тъпо в Къщата

# 1 150
  • София
Деми Мур
Скрит текст:
Кевин Костнър
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс
Скрит текст:
Анди Гарсия
Скрит текст:
Марк Уолбърг
Скрит текст:
Кит Харингтън
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:
Джордана Брустър
Скрит текст:
Кристина Хендрикс
Скрит текст:

# 1 151
Джукелова и плетки
Скрит текст:

Поетите в Германия
Скрит текст:
Владо Николов със забавен коментар
Скрит текст:
Бачев награждава Йорданка Христова с огърлие Златен век
Скрит текст:

# 1 152
Поетите и един Стефан теодорин.Мъкнат го навсякъде. WinkКато галкин Стефчо как го бутат навсякъде.

# 1 153
  • Glasgow
На Духовникова мъжът ли е най дясно?

# 1 154
С коженото яке и уста на "о". Grinning

Общи условия

Активация на акаунт