Звездни Компромати - Ноември'25

• 96 759
  • 1 228
  •   69
Отговори
# 1 155
Бачев бая е позакръглил контура. Трябва да си личи, че е министър...

# 1 156
  • Deutschland/HE

Поетите в Германия
Скрит текст:

Не е ли Париж това? Във Франкфурт ще са в петък и ще ги гледам, отдавна ги чакам.

# 1 157

Поетите в Германия
Скрит текст:

Не е ли Париж това? Във Франкфурт ще са в петък и ще ги гледам, отдавна ги чакам.
Ох, Париж е Simple Smile И Айфеловата кула де вижда отзад, но кой да ти гледа. Моя грешка.

# 1 158
По повод Ники Кънчев, Стани богат и дето бил много ерудиран - според мен на него му четат отговорите и обясненията към тях в слушалката.

# 1 159
Когато той помага на участника, маха слушалката от ухото си.Има висока обща култура Кънчев, това няма как да се отрича.

# 1 160
Ирина Шейк като Чичолина
Скрит текст:

# 1 161
Ники Кънчев не е кой знае какво, но като Гала, няма кой знае какъв избор. Останалите водещи, които ни предлагат, обикновено са по-зле.
Искат ми се нови лица, те вземат, та сложат Венета.

# 1 162
  • Варна
Не знам Ники Кънчев какъв е, но знам за участничка в Стани богат, която дълго и с трепет, радост и вълнение е чакала да участва и по време на играта й, той й говорел с тънка подигравка и насмешка и леко заяждане.
В крайна сметка, тя оценява преживяването като изключително разочароващо и травмиращо заради него.
Доколкото помня е било във връзка с хобито й, професията й, нещо такова.

# 1 163
Много често в Стани богат Кънчев говори откровени глупости, които нямат нищо общо с реалната обосновка на даден отговор (не когато е жокер). Освен това, сякаш му доставя удоволствие да натрива носовете на участници, които чакат да научат дали отговорът е верен, като изпада в уж много очевидна логика, пропусната от човека пред него. Мазен и неприятен ми е.

# 1 164
А,много му личи когато прецени ,че участникът се е надценил и не е за предаването.Снизходително се държи и без ентусиазъм,а когато е някой ерудит направо подскача на стола,ръкостиска и подканя към аплодисменти.Ами човек  е и той с отрицателни черти като всички нас.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:39 от *Амбър*

# 1 165
Сравнен с Венета може и да има голяма обща култура. Иначе си е нормален в това отношение. Простотията в медиите ни е прекалено голяма и затова ви се струва много умен. Не е! Нормален човек си е. И както по-горе споменаха, с Гала са си на едно ниво, че даже тя успешно го заменила в трудна ситуация. Не съм изненадана.
А радио слушам и то много, но не българско. И то точно специализирани станции за музика. Само който не е слушал какви радио водещи на музикални предавания има по света, може да твърди че Кънчев е топа на тази журналистика. Смех! Поинтересувайте се малко, де....всичко е на клик разстояние вече.
Но допускам, че все пак има някакви оригинални идеи и попадения в журналистиката, моля образовайте ме.

# 1 166
Аз не искам да смесвам житейската му драма с това, какво впечатление ми оставя като професионалист. Имам неприятни впечатления от първа ръка с него, както и от предаване, което е водил. Все си мисля, че един уважаващ себе си и чак пък толкова ерудиран журналист, би могъл да подбира бълвочите, в които взима участие. Още повече, ако толкова е на зор да изкара някой лев, поне да запази достойнство и да не взима отношение към неща и ситуации, които инак биха били доооста под нивото на такъв интелигент. Колкото до информираност на музикална тематика, в близкото си обкръжение имам поне 5-ма познати, които могат да го сложат в джоба в това отношение. Половината даже не са с виШУ. А от това, което виждам, неговата информираност е силно ограничена до групите, които са били модерни за слушане в буйната му младост. От Бийтълс назад, бият на кухо познанията му.

# 1 167
Интересно ми е, бащата на децата на Мая Пауновска не помага ли с грижите за тях? Те защо св разделиха всъщност?
Качила е клипче как се местят с 50 чанти ИКЕА в нова квартира.
В последните две седмици живеели в Airbnb, но трябвало да го освободят днес.

# 1 168
Ами по-добре Теодора Д. да "мъкне" мъжа си с нея и компания, отколкото да кръшка.

# 1 169
  • Велико Търново
Краката на Галена

Какво се случва с нея? Защо е стигнала до живи мощи..
Какво в живота си изпуска от контрол, което се опитва да компенсира с контрол на теглото си?
Тя казва, че се вижда много дебела-48 кг.
Може и 38 кг. да ми е казало детето, те са приятели с нейното, аз скоро не съм я виждала.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:30 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт