Звездни Компромати - Ноември'25

• 97 915
  • 1 246
  •   120
Отговори
# 1 170
На това му се вика "анорексия".

# 1 171
Дисморфия е, не е анорексия.
Замислете се, че точно това са стандартите за "добра визия" в България. И не обвинявайте Галена, а обвинявайте точно тези, които все сочат кой е дебел и кой е слаб. Галена не е излязла никъде да каже "бъдете точно като мен", това си е нейното тяло и тя избира колко килограма да поддържа.

П.П. Не я харесвам изобщо.

# 1 172
  • Sofia
Моите 5 стотинки за Ники Кънчев - има богата обща култура, особено музикална/филмова, сигурно е стойностен човек, НО за предаване е необходимо най-вече да намираш подход към събеседника и да имаш бърза реакция какво удачно да направиш/кажеш в дадена ситуация, което при него категорично липсва. Факт, че често казва някоя глупост на участника и често шегите му граничат с подигравки/обиди.
Билалов беше с много по-добро чувство за хумор и емпатия към събеседника. Между другото, Гала е образец точно за хладнокръвие, бърза реакция и умение да разговаря с всеки, според мен това е причината да се задържи толкова време. Да реагираш адекватно пред камера е най-трудно, а тя го прави наживо.

# 1 173
Колко е висока Галена, не е ли около 165? За този ръст 48-49 кг не са супер ниски, поднормено е, но не е нещо опасно слабо.

# 1 174
Дъщерята на Хелена Бонам Картър

Скрит текст:

Ейми Шумър си изтрила всички дебели снимки в инстаграм и започва начисто. С червена рокля Валентино и обувки Шанел, демонстрирайки новата си фигура.  "I’m feeling good and happy. Deleted my old pics for no reason!" Дано да е добре, че това не ми звучи като да е така!

Скрит текст:

# 1 175
Галена по-скоро е 38кг - 39кг.

# 1 176
Зависи и колко е висока Галена, но наистина е изключително слаба.

# 1 177
Колко е висока Галена, не е ли около 165? За този ръст 48-49 кг не са супер ниски, поднормено е, но не е нещо опасно слабо.
Ако е с ръст 166 см, определено е под 48-49 кг.. като и гледам слабичките крачета. Нещо като Светлето ще да е.. Тя не беше ли 40 кг.. Иначе граничи с болестно състояние това, за мен.

# 1 178
Кой от двамата кръшка?

# 1 179
  • Наблизо
Дисморфия е, не е анорексия.
Замислете се, че точно това са стандартите за "добра визия" в България. И не обвинявайте Галена, а обвинявайте точно тези, които все сочат кой е дебел и кой е слаб. Галена не е излязла никъде да каже "бъдете точно като мен", това си е нейното тяло и тя избира колко килограма да поддържа.

П.П. Не я харесвам изобщо.
За жалост си много права.Преслава-Пекинеза е същата работа.
Смеем се на Палуна с паутата,но тя е болна ( беше показвала,че тежи 39 килограма,което си е опасно).Явно Галена и тя натам върви-сигурно водена и тя от желание да е ''добре изглеждаща'' в очите на някой български шопар.
Много тъжно за тях и много опасно за младото поколение,което вече се закърми с идеята,че за да си хубава и вървежна,трябва да си със силикон в джуките,гърдите,че дори и дупето,квадратни муцуни,бради и т.н..И вече явно под 40 кг.

# 1 180
Галена е между 1,60 и 1,65. Няма как да е 38 килограма, скоро бяхме в обща компания. Слаби са ѝ крачетата, но не е така както на качената снимка тук. Все пак е във въздуха, краката висят надолу, изглежда зле. Според мен е около 47-48кг. Не е грозно слаба, но е слаба.

# 1 181
  • София
Интересно ми е, бащата на децата на Мая Пауновска не помага ли с грижите за тях? Те защо св разделиха всъщност?
В интервю казва, че не комуникира с бившия си, както и че той не полага никакви грижи за децата.

# 1 182
Журналистите или политиците са на ниво, та се фиксирахме да плюем по Кънчев. Съвсем нормален е като водещ, без претенции да е Айнщайн или Брад Пит. Има доста по-дървени и без обща култура. Гледала съм го на живо като водещ, доста добре се справя и умее да импровизира.

# 1 183

Не са мръднали 😁😃

# 1 184
  • София
Емили Р. и гадже - Ромен Гаврас
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Брендън Фрейзър
Скрит текст: