Звездни Компромати - Ноември'25

• 97 693
  • 1 243
  •   125
Отговори
# 1 215
Хейлито на всички снимки е с една и съща застинала скумрийска физиономия.
Десислава на тази снимка с роклята не изглежда толкова зле, но на клип е потресаваща.

# 1 216
Аз съм на 44, да ви кажа не изглеждам по-добре от Бакалова. Тя я е и по-слаба, с малко дете. Без ботокс и филъри така си изглеждаме.

# 1 217
Някои хора зорлем се правят на смешки!
Не се ли осъзнават, много ми е чудно!

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 17:48 от Benichka56

# 1 218
Ами по-добре ли ще е Бакалова и тя да си опъне очите, да напълни скули и т.н. . Нормални бръчки си има. Защо си с шапка, защо си без шапка е положението. Прекроявали се до неузнаваемост, еди кой си пък състарен 😁

# 1 219
  • Варна
За мен Бакалова има естетични корекции. Устните й сами говорят за себе си.

Струва ми се, че в някакъв момент е спряла с намеси те или е имала несполучливи намеси, които сега дават отражение.

Лицето й не ми се струва на лице на жена, която никога не е ползвала естетични манипулации.
Имало е назад във времето нещо.

Имам позната, която като не поднови ботокса навреме, кожата й става много странна, не мога да го обясня. Все едно за една нощ се е състарила с 10 години.

# 1 220
Аз съм на 44, да ви кажа не изглеждам по-добре от Бакалова. Тя я е и по-слаба, с малко дете. Без ботокс и филъри така си изглеждаме.

е глупости, не изглеждат така 44-годишните.
тя изглежда доста състарена и препечена. но тя е и много слаба, де.

# 1 221
  • на село
Бакалова няма никаква подкожна мазнина, нормално е да се е посбръчкала. Това в устните е силикон, доколкото помня. Явно не си дупчи лицето. Разбираемо е, че вече се объркват представите - ето, на горните снимки Галена изглежда гротескно с това преоформено лице - то брада, то челюст, направо е като пластмасова. Не е толкова кльощава на горните снимки - добре е в тяло. По-добре от Светлето със солетите.

# 1 222
  • София
Много жалко, че бащата на децата на Мая не си ги гледа, особено като едното дете е с рядко заболяване, тя не говори много за това. Като участва в Острова на 100 гривни доста време ѝ отне да сподели малко и показа, че глупости няма как да я бутнат. Трябва да е силна и за него. Детето ѝ е от т.нар. "пеперудени деца" и се налага ежедневно да се грижи за раните, превръзки и тн. Не се е оплаквала, научила се е да се справят, детето вече е и по-голямо, така че и само знае какво да прави, но винаги се ядосвам като бащата избере лесния път, много е жалко, че не се грижи за децата си.

Някой назад пита коя е Мая Пауновска, бивша гимнастичка е, затова я знаем, напоследък беше и в две риалитита, но в темата се пише за нея понякога от преди това.

# 1 223
Е, кой ви каза, че не си гледа децата?! Мая! Вие на нея заклевате ли се, че можете 100% да ѝ вярвате, при положение, че тя е напуснала мъжа си заради баровския син и като я познавате от двете ѝ тв изяви що за човек е?

# 1 224
Явно си плаща издръжката и отгоре ,но не ги къпе и чете приказки. Погледнато буквално ,не ги гледа.

# 1 225
  • София
Е, кой ви каза, че не си гледа децата?! Мая! Вие на нея заклевате ли се, че можете 100% да ѝ вярвате, при положение, че тя е напуснала мъжа си заради баровския син и като я познавате от двете ѝ тв изяви що за човек е?
Тя дава интервю, коментираме го, оттам насетне той, ако иска, да излезе публично и да оспори. Дотогава ѝ вярвам, че физически не полага грижи за тях.

# 1 226
Не харесвам Ивайла, обаче да не забравяме, че хората са различни, различни гени и начин на живот.

# 1 227
Можете да отидете на рожден ден на Кобилкина срещу 99 лева

Опитвам се да си спомня дали някога някой е канил за рожден ден и слагал вход 100 лева примерно - и не се сещам

Ново дъно

# 1 228
  • Glasgow
Ох😅
това една представителка на тур агенция в България го правеше с чуждестранните туристи 🤣 като не може да си продаде екскурзията "българско село" звъни на туристите и им казва, че ги кани на рождения си ден, който ще е във въпросната механа, но само трябва да платят 30 лв. Всяка седмица рожден ден😅😅😅

# 1 229
  • До морето

А откъде знаем пък, че тя го е напуснала заради някой си. По снимките преди раздялата изглеждат много влюбено и хармонично семейство.
И двамата държат общи снимки в профилите си.
Бащата има една снимка от тази година с едното си дете, другата е от миналата. Къде ги видяхте всички снимки с децата? В профилите си децата също нямат снимки с татко си. И защо пък след като са се разделили, по чиято й да е вина - децата трябва да страдат?

Общи условия

Активация на акаунт