Звездни Компромати - Ноември'25

• 112 653
  • 1 427
  •   78
Отговори
# 1 380
Садо-мазо, рекетьори, близки отношения с насилници, със специален психопрофил са ги избирали.

# 1 381
  • Пловдив
Какъв ще му е мотивът да тормози Мара? На бившата разбирам - неизживяна любов и ревност, ама мъжът да съдейства на проявите на ревност на настоящата към бившия и, не виждам причина.
Отмъщение за нещо след раздялата? Какво?

# 1 382
  • на село
Тоя иск за 10 млн към Мара е като оня спечеления милион от поста на Кобилкина. Вчера се опитах да чета една изключително тъпо написана статия в 24 часа (явно там вече пишат всякакви), и стигнах до извода, че вече всеки си пише каквото му хрумне и дори се намират хора да вярват.

# 1 383
Аз пък мисля, че Мария не случайно е толкова години с Михайлов. И си е съвсем ок, с цялата рода. Изобщо средата им е такава, гимнастичка с футболист. Реално се счита за голям успех.
Мария Петрова от много години е вицепрезидент на техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ - един от най-субективните спортове, в който се носят легенди за договорките на съдийската маса. Смятам, че не само се е нагледала на съмнителни практики, ами и като високопоставен служител активно е участвала в тях. Няма как да си сред ръководителите на спорта и да останеш встрани и от меда, и от мръсотията му. Та, търкулнало се гърнето, намерило си похлупак.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 13:47 от Дидичка

# 1 384
  • София
Според жълтата преса, настоящата на бившия на Мария е със средно образование и е назначена в Народното събрание благодарение на баща си. Цитат: "Същият е осъждан за злоупотреби с Данък добавена стойност в изключително огромни размери и, по думите на източници, прави всичко допустимо да „ набутва “ щерка си на всички места."
Източник https://novini247.com/novini/skandalat-mejdu-folk-zvezdata-mariy … uga_10012444.html

# 1 385
  • Пловдив
Това, ако е вярно е дъно, ама дъно...не, че ме учудва.

# 1 386
Това, ако е вярно е дъно, ама дъно...не, че ме учудва.

Не е дъно, а последователност.

# 1 387
Това горното е писано лично от Мария, като гледам странните изрази.
Според мен са на ниво заплахи един към друг, затова и двете страни хвърлят недомлъвки напред-назад из нета.

# 1 388
Не разбрах много ясно за какво е скандала с Мария. Бившата иска 10 млн, от Теодор IV ти, назначена е неправомерно, но кой заплашва Мария?! Качила е това стори:
*Аха, Рашев я заплашва с иска. Но, на какво основание?’

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:13 от Ellinor*

# 1 389
Сега разбрах защо родителите на Теодор са приели Мария. Тя е направо цвете пред бившата 😆

# 1 390
Добре де, то парите в тях, не можаха ли да купят диплома на щерката поне, да не се излага с това средно?

# 1 391
Отдавна не бях чела толкова неграмотно написана статия…🤦🏼♀
Според жълтата преса, настоящата на бившия на Мария е със средно образование и е назначена в Народното събрание благодарение на баща си. Цитат: "Същият е осъждан за злоупотреби с Данък добавена стойност в изключително огромни размери и, по думите на източници, прави всичко допустимо да „ набутва “ щерка си на всички места."
Източник https://novini247.com/novini/skandalat-mejdu-folk-zvezdata-mariy … uga_10012444.html

# 1 392
Тя не спира да демонстрира скъп начин на живот, бижута за по 50к в национален ефир, пък после мрън, мрън, искат да ме отвлекат… То нищо чудно и някой друг да я набележи, като толкова парадира с богатството на мъжа си.
Не се научиха тези жени да си живеят тихо и без шум около тях.

# 1 393
Мара се казва бившата на Теодор ли? А пък аз помислих, че за Мария става въпрос - нали на нея викаме Мара. И чета, чета и не вдявам, кога е работила Мара в НС. Схванах вече…

# 1 394
  • София
Отдавна не бях чела толкова неграмотно написана статия…🤦🏼♀
Скрит текст:
И аз така Joy
Едвам стигнах до края и се обърках кой на кого какво...
Очевидно нивото на жълтата преса е такова.

Общи условия

Активация на акаунт