Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 44 780
  • 706
  •   32
Отговори
# 690
  • При децата ми
Вчера заявих точките от You Gov и днес парите бяха преведени. Поздравления за бързината! Ето така се прави.

Как се заявяват пари? Не е ри само ваучери или други предмети?

Като си напишете номера на банковата сметка и имената.

# 691
Игра на Фантастико с покупка:
https://www.fantastico.bg/birthday

моля за помощ (може на лични, за да не е досадно за всички) - качих си виртуалната карта на Pluxee в профила, но не мога да я кача в приложението...

# 692
  • Плевен

Вчера линка беше активен, но днес изписва:
Цитат
"Страницата не е налична."

Предполагам защото не беше съобразен с правилта на играта за публикуването му:
Цитат
Част 6.9 – Провеждане на жребия
Жребият ще се проведе в присъствието на служители на Dentsu Bulgaria Ltd. и ще бъде документиран. Ще бъдат изтеглени и резервни победители. Протокол с имената на победителите и резервите ще бъде публикуван на сайта www.promo.bonduelle.bg до 48 часа след всяко теглене.

6.9.1 Организаторът ще обяви победителите чрез публикуване на техните имена и телефонен номер с изтрити последни три цифри.
Първо - нямаше публикувани изтеглени резервни печеливши
и
Второ - публикуваните телефонни номера не бяха с изтрити последни три цифри, а точно те бяха публикувани. Скрити бяха цифрите преди последните три.

# 693
Много ме кефят големите магазини. В Кауфланд няма нито коледна кола, нито бира Стела, но има Старопрамен и Марети?! За Мираж не разбрах дали не спечелите участват и в другото теглене. В условията на Бондюел пише че големите награди се декларират в НАП от спечелилите тоест обратното на другите фирми. Та, който е спечелил да го има в предвид.

# 694
  • при късмета
Много ме кефят големите магазини. В Кауфланд няма нито коледна кола, нито бира Стела, но има Старопрамен и Марети?! За Мираж не разбрах дали не спечелите участват и в другото теглене. В условията на Бондюел пише че големите награди се декларират в НАП от спечелилите тоест обратното на другите фирми. Та, който е спечелил да го има в предвид.
Могат да си напишат в правилата, каквото искат. Не важи, щом противоречи на закона

# 695
  • Велико Търново
Вече не съм от страната на организиращи ( съдействащи за организация и награди), а само на играещите и го намирам за по хубаво Simple Smile.
Ям лаибниц, пия нова бразилия и явно, че съм станала активен играч Simple Smile.
Да ви кажа мрънкането за награди тук и постове с инфо " писнаха ми награди като ххх" ,"как няма игра с награда".... определено имат ефект! Късмет и дано от някъде все ни изтеглят и тези от нас, които обичайно четем списъци, в които не фигурираме Simple Smile

# 696

Вчера линка беше активен, но днес изписва:
Цитат
"Страницата не е налична."

Предполагам защото не беше съобразен с правилта на играта за публикуването му:
Цитат
Част 6.9 – Провеждане на жребия
Жребият ще се проведе в присъствието на служители на Dentsu Bulgaria Ltd. и ще бъде документиран. Ще бъдат изтеглени и резервни победители. Протокол с имената на победителите и резервите ще бъде публикуван на сайта www.promo.bonduelle.bg до 48 часа след всяко теглене.

6.9.1 Организаторът ще обяви победителите чрез публикуване на техните имена и телефонен номер с изтрити последни три цифри.
Първо - нямаше публикувани изтеглени резервни печеливши
и
Второ - публикуваните телефонни номера не бяха с изтрити последни три цифри, а точно те бяха публикувани. Скрити бяха цифрите преди последните три.

а знаете ли как се свързват видях името си вчера

# 697
  • София
а знаете ли как се свързват видях името си вчера
--------------------------------------------------
Част 6.12 – Свързване с победителите

Организаторът ще се свърже с победителите по телефона в срок
 до 5 работни дни

след обявяване на имената им, за уточняване на детайли по получаване на наградата.

Част 6.13 – Загуба на право върху наградата
Участник, с когото Организаторът не успее да се свърже в рамките
на 5 дни след обявяване на победителите, губи правото си върху наградата, която се предоставя на резервен победител.

# 698
Относно Бондюел.

Сега потърсих поста си от вчера, в който бях публикувала печелившите (2 снимки на екрана с тях) - няма го!
Моля да споделите, с какво толкова Ви попречи?

# 699
Подарен на Andji_1. Здравейте! Имам ваучер на стойност 10 лв за покупка на Pufies от baby.bg. Искам да го подарява на някой от темата. Ако на някой ще му бъде полезен да ми пише. Хубав ден!

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:50 от hopbop

# 700
Виваком са качили печелившите.
https://unlimitedsvoboda.bg/
Без мен разбира се Simple Smile
Записвам се с награда от олимпус, дано счупи каръка.

# 701
Преди малко целнах ваучер 50 лв от играта на Шуменско авторско във Фантастико.Дори не бях прочела, че е моментна награда и много се зарадвах.

# 702
Олимпус 9 бележки по 3,40 , не  знам , как е възможно в детски игри толкова да ме пропускат. Взехме камионче от КК , на мен пък само КО ми се падат. На малките бутилки къде са сричките, някой знае ли ?

# 703
Олимпус 9 бележки по 3,40 , не  знам , как е възможно в детски игри толкова да ме пропускат. Взехме камионче от КК , на мен пък само КО ми се падат. На малките бутилки къде са сричките, някой знае ли ?
Малките бутилки на Кола не участват.Участват всички бутилки кола от 1л нагоре.

# 704
А1 са обновили списъка с печеливши от колелото, най-отдолу на страницата Simple Smile
https://www.a1.bg/mya1-campaign

Общи условия

Активация на акаунт