Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 14 752
  • 382
  •   7
Отговори
# 360
Правилно ли схванах?!
Направих две поръчки вчера и днес, нацвъкаха ми купони едва тогава.
То, хубаво ми върши работа един от 40лв, но вече поръчах

# 361
  • София
Правилно ли схванах?!

Поръчайте отново с купони и откажете предишната поръчка.

# 362
Опаковани са вече гледам, съвестно ми е.

Голям съм карък, сега трябва фантазия и харчене - 6 броя по 10лв, 1бр.40 лв, 1бр, 90лв, 1бр - 70лв
Дават нещо, но аз доста напреднах с поръчките...

# 363
При мен от известно време единствената "оферта" е купони при поръчка на 15артикула ....Еми поръчвам без оферти и това е , до кога не знам .

# 364
Правилно ли схванах?!
С каква оферта са взети тези купони? Би следвало да ги дадат след първата поръчка за купони, поне при мен беше така, но купоните за 10 лева са ми 3, а не 6.
Когато е оферта за купони се пазаруват дреболии за минимална сума - 5-10 лева. След това за няколко дена автоматично се прилага купон при достигане на минимална сума в кошницата.

# 365
На мен сега спряха да ми дават купоните по 10 лв.

# 366
Да спират всичко и да трием приложението. То не стига, че много неща са греда или след време се развалят/повреждат, ами и като стане скъпо, хич няма да взимам нищо от тях.

# 367
Добре. Ако сте купували нещо качествено и занимателно, подходящо за деца в първа градинска група, споделете.

Миналата година в яслата си направих услуга на себе си и предвидливо пропуснах, но сега вече им е интересно и имат идея какво е празник.
Не съм фен и на боклучките  натикани в картонена форма - торта

Търся някакви хубави пъзели или нещо подобно,  творческа игра.... Брой деца - 25

Mama Ru, всички купони са ми от днес, не знам как стана
Сутринта направих поръчка и нямах нищо.
Нямаше да разбера, ако не заделях после нещо в кошницата и започна да намаля автоматично и да ме приканва да слагам още

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 14:27 от Щефи

# 368
Аз си мисля, че при мен наистина е заради оплаквания - примерно обели ми се дръжката на една чанта, която взех миналата година, едно малко електроуредче спря да работи, после и часовникът... Отделно от това тази брошка (преди сложих снимка - лепих я с лепило) беше дефектна, а и един скечбук, който ми пратиха, беше с повредена корица... Това са доста проблеми за кратък период.

Ама, честно казано, те можеха да ми откажат, а не всеки път да ми връщат парите и като в случая с часовника - да дадат повече... За чантата и електроуреда можеха да кажат, че не ги интересува, защото са купени миналата година...

# 369
Не мисля, че за това са те “наказали”. Все едно не си знаят боклуците. Просто яко орязват всички оферти на всеки. Може би само на нови потребители, за да ги зарибят. Тия с многото поръчки като нас, са ясни.

# 370
  • софия
Аз също не мисля, че е заради оплакване и връщане. Аз имам доста поръчки, а само 2 връщания. Няма никакви оферти. Само някоя карта за намаление от време на време.

# 371
Wonder woman, благодаря за мнението за масажора, ще го връщам и аз.
Покзвам ви какви купони ми предложи вчера. Вижте текста. Купони за 200 лв. са два купона за 100 лв. за поръчка над 450. Честито на заблудилите се. Не поръчах, естествено.

# 372
След полунощ ми пуснаха оферта за връщане на кредит 180/240+.
Купих безжична прахосмукачка от местен склад
https://share.temu.com/RP7lAXL4ouB
Дано да е хубава, имаше и много по-евтини, които изглеждаха също като нея.

# 373
bgladybg, със здраве да я ползваш. За точно тази не знам, но съм споделяла тук, че установих, че подобни прахосмукачки YANHAMА H3 са абсолютно идентични, независимо какви параметри са обявени и колко са скъпи. Две съм купила, на различни цени и от различни търговци и разлика няма. Не се лъжи по обявена мощност, например, защото в документите на прахосмукачката никъде не е обявена. Затова си слагат оферти, както им скимне. Иначе, нашите си работят, доволни сме и аз, и майка ми.

# 374
Аз по списък гледам, само нужното ми търся и не смятам да се зарибявам с оферти

При мен тези от 10лв са за над 10лв покупка
40лв над 130лв
90лв над 270лв
70лв над 220лв

Общи условия

Активация на акаунт