Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 52 603
  • 713
  •   36
Отговори
# 675
Мнооого сладка Мими!
Отдавна искам рокля с бяла якичка.
От къде е?
От Дика Kissing Heart
Отивам да ми чуят гърдите, че и кашлям и лл каза да не съм мръднала от нас до понеделник! Магни и аз ям супи, пуешки, че по диетични, но файда няма 😅

# 676
  • тук-там
Мими, страхотна! Да се съм те чула да се критикуваш! Цени се, момиче! Има за какво Simple Smile
А аз днес с дълга рокля:

# 677
МТЗ, много приятна рокля, цвят и кройка.Ти умееш добре да подбираш стила си.

# 678
Kalitea, и от мен имаш "да" за  роклята, само не вдигай ръцете и виж като седнеш как ще бъде - това са двете неща, които са ми правили шега в годините.
Адаш, прекрасна си с тази рокля, супер е!
mtz, също супер, много ти отива този цвят!
Дано да ви минават носовете по-бързо, момичета. При мен вече отшумяват нещата - точно 7 дена се влачих.., както свекър ми обича да се шегува - с хапчета 7 дни, без - седмица.

# 679
  • В заешката дупка
За парти си струва известно неудобство.

Е, въпрос на мнение. Simple Smile

Аз на 20, 30, че и 40 бих се подписала под това. Сега на 50 без 2 месеца - с комфорта си вече компромиси (почти) не правя.

# 680
Пия си кафето с вас и се колебая за една рокля тип блейзър - е ли много мини или не е.
Скрит текст:

Мисля я за парти с черен чорап и обувки на ток и ефектни обеци.
Моите хора казаха, че е супер, ама аз: "Не, вие сте пристрастни. Отивам да питам наборките, тях не ги храня и не ми търпят хормоналния дисбаланс."
Много сте готини, знаете си...
,Разкошно ти стои😮 От къде е?

# 681
От H&М е раклята.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1303178003.html
Имай предвид, че е уголемена.

# 682
Kalitea, прекрасно ти стои роклята, с обиците става супер, но едно голямо "не" от мен по прозаичната причина, че 99.9%  ще е много жега с нея.

Мтз, много си хубава днес.
Сутринта докато тренирах за ръце, крака и т.н. си мислех за теб и че може би е добре да погледнеш и рокли на Патрицията, моделите които избират да представят роклите им са с по-андрогинен вид.

Мими, в роклята с якичка си сладкиш

с Магни днес установихме, че сме с еднакъв модел шалваресто-варелести дънки с басти, само че тя води с копчета за свраки 😘

# 683
  • тук-там
Ооо, Ал, първо тях видях. Андрогенни са манекените на Патрициа и на МД, обаче нищо не си харесах за жалост. Благодаря ви за идеите!

# 684
.
Със съжаление казвам, че не мога да дам друга идея. Самата аз все разхождам две черни рокли без ръкави по такива партита и един черен костюм с палацо панталон и топ със спагети презрамки.

# 685
Харесах Мими и мтз, всяка в своя стил!
А роклята на мтз за юбилея е чудна, вчера ми излезе в сайта Breuninger, перфектно снимана и представена, вижда се истинската и красота - ще обереш точките гарантирано!

Измислих ти и обувки ако вече нямаш

Kalitea, аз бих ти препоръчала да видиш и тази рокля тип блейзър в Зара, по ефектна е, дантелата е в тренда и идва една идея по дълга

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:51 от Sweta

# 686
Скрит текст:
За парти си струва известно неудобство.

Сега на 50 без 2 месеца - с комфорта си вече компромиси (почти) не правя.
А аз на 57 без 6 месеца съм щастлива да съм обрана в движенията си - това за сядането е вярно, но да се чувствам млада и различна за 2-3 часа. Нали през останалото време водещо е удобството. Simple Smile

# 687
Света, роклята така още повече ми харесва. Чак се замислих, че другата година съм на сватба и е напълно подходяща. Само ще видим аз дали ще съм подходяща за нея.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:49 от Sunny29

# 688
Роклята е върха.
Поръчай и прецени Sunny

# 689
Калитеа, тази кройка е брутална за сядане. Ако партито е служебно не бих, ако не е - рискувай.
Изглеждаш великолепно!

МТЗ - много красива рокля!

Някой каза нещо за криенето на прекрасните крака на Магни. Не съм съгласна, хубавият кон и под скъсан и широк чул се познава Simple Smile

В този ред на мисли... а де, пуста ПМ, като се сетя за мисълта ще допиша!

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:06 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт