Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 44 465
  • 582
  •   13
Отговори
# 570
Сиска,
Всичко ще е наред и ще съжаляваш, че не си видяла чантата.

# 571
Днес с лилавото палто

# 572
Днес и аз в подобна гама.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:50 от Al Georgieva

# 573
Аз днес, всичко е старо по мен, ботушите ги видяхте , много са удобни!

# 574
ДХ3, все се каня да те питам - ботушите са отпред велур, а отзад от онази еластичната материя, така ли?

# 575
  • Пловдив
Кокошка, която търси къде да снесе яйцето, когато то вече е в полога. Що е то? - Алекс естествено.
Момичета, търся подобни, но ако е възможно съвсем подобни или същите ботушки- велур, по прасеца, заострени отпред, тока дебел и с тази височина. Когато намерих тези така им се зарадвах, но за кратко, защото липсва моя номер.
Бюджет - не знам колко съм склонна да платя за подобни, искам да ги видя, пък ако е любов от пръв поглед, в тази тема е ясно какво се случва (емоджи с усмивка до уши).
Ето ги:

# 576
ДХ3, все се каня да те питам - ботушите са отпред велур, а отзад от онази еластичната материя, така ли?
Да, отзад са ластичен плат.

# 577
  • тук-там
Интересни ботуши, ДХЗ! Харесваш ми в черно!
Изпуснах Ал Sad
Марджи, хубав цвят палто!
Днес така:

# 578
mtz, чудна си, много си пасват новите адидаски и с това яке.
ДХЗ, много си готина!
За съжаление и аз изпуснах Ал..

Боря градиснки сопол 5-6-ти ден и засега сме равни 1:1. Като тази година не бях боледувала скоро, каквото мина през детето ме лепна и мен, ама за по-продължителен период, явно ми е паднал имунитета.

# 579
мтз, много свежа и днес, прекрасни есенни цветове, грееш.
За градинския сопол- “ох,” това мога да кажа😬.

# 580
mtz, чудна си, много си пасват новите адидаски и с това яке.
ДХЗ, много си готина!
За съжаление и аз изпуснах Ал..

Боря градиснки сопол 5-6-ти ден и засега сме равни 1:1. Като тази година не бях боледувала скоро, каквото мина през детето ме лепна и мен, ама за по-продължителен период, явно ми е паднал имунитета.
И аз сополива....пуууу всички майки в работата с болни деца и го довлекоха вируса!
МТЗ, ДЗХ, Марджи, и трите много ви харесах. Ал също успях да видя, много свежо. Марджи тва е любимия ми цвят лила.

# 581
  • В морето
Изпуснах Al, а mtz и ДХЗ както винаги супер!
Хайде и аз да (се) покажа как съчетах за първо обуване новите джинси:

# 582
  • тук-там
Тафта, красавица! А и стилна! Благодаря, че ме подсети за моите джинси от миналата година!

Общи условия

Активация на акаунт