Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 52 895
  • 715
  •   38
Отговори
# 660
  • Бургас
Пия си кафето с вас и се колебая за една рокля тип блейзър - е ли много мини или не е.
Скрит текст:

Мисля я за парти с черен чорап и обувки на ток и ефектни обеци.
Моите хора казаха, че е супер, ама аз: "Не, вие сте пристрастни. Отивам да питам наборките, тях не ги храня и не ми търпят хормоналния дисбаланс."
Много сте готини, знаете си...
Разкош!

# 661
Kalitea, роклята е идеална за теб, стига да не ти е прекалено топло с нея на партито.

От както тренирам редовно се оказва, че така съм намалила обиколките, някак незабелязано, че саката/палтата ми от миналата година са ми широки. Не се хваля, оплаквам се. Всичко ми е за смяна.

Харесах си бяло якенце с пух, дано ми хареса и на място. Имате ли набюдения от техните пухени якета, пускат ли пух? Имам 3 други на различни марки и само едното пуска.

# 662
Калитеа, роклята е мини, то е очеизваждащо.
Мисля, че по-скоро питаш дали да се спреш на нея за партито.
И според мен ти стои много добре, баш за парти си е.

# 663
Благодаря, момичета!
Сега ще си я разходя по-смело и със самочувствие.
Колкото и да се фишкам, че на тази възраст вече съм с изградено себеусещане и светоусещане, истината е, че все още се повлиявам от странично мнение.

# 664
  • В заешката дупка
Калитеа, роклята ти стои прекрасно! С черен чорап - ще е идеална. Въпросът е дали ще се чувстваш комфортно в нея на партито. Дали ще трябва да мислиш и внимаваш как ще сядаш, ще се навеждаш с нея и т.н. От тази гледна точка минито е претенциозна дреха.

# 665
И аз харесах много Калитея с роклята. За мини е мини и ще трябва да се внимава на дансинга! 😁

# 666
  • При децата ми
Калитея, да си кажа и аз от балкона: Вземай я! Роклята ти стои чудесно!

# 667
Хи, хи...
Сега пробвах.
Ако диджея каже: "Всички ръчички горе!", аз ще се въздържа.Blush
Иначе е удобна, защото е широка и някак кроена да не разкрива излишно.

# 668
Mama na nana, много ми хереса бялото яке, имам сто якета, но бяло много обичам да имам. Утре ще се разходя до Декатлона да видя как ми стои, на пръв поглед е вталено и е точно любимия ми модел. 😀

# 669
Дано има Ска и за мен, когато успея да се класирам за проба. И аз харесвам вталени якета. Или плътно по мен трябва да е, широките дрехи не ми правят услуга на мен лично.

# 670
Роклята сако е чудна. И открива хубави бедра. За парти си струва известно неудобство. То с всяка мини дължина е така.
Сутринта мерих на спокойствие барела и с тениска Guns N’Roses и кожено яке се почувствах точно като в 80те. Копчетата им придават сврачешки вид, само дълги обеци и метални гривни на ръцете ми липсват 🙈

# 671
Магни, хубавице очаквам да те видя с тоз пусти барел в цялостна визия. На този дълъг крак няма начин нещо да не ти отива.... Heart Eyes, та ако ще чувал с две дупки за ръкави да облечеш! Heart
Mama na nana, и аз съм така, зимното на Ли Купър е като кюнец по мен....много дълго и много топло. То не че го обличам много, 10 дни през февруари.
Носът ми продължава да тече, личната ме пита вчера лекувам ли се...казах, да на SOL с розе. Отпуска съм до понеделник 😅 И имам да чистя още 30 дни, ооооом....

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:58 от mimi.7299

# 672
Мимка 😘, взаимно е.
И аз съм с течащ нос. От втория ден след пристигането си. Моето лечение е бяло вино. Но си купих и сироп да стопирам признаци на кашлица. Тати ми готви чорби - рибена, гъбена. Ще се върна 🐷
Бяло яке никога не съм имала. Голям съм палачор, няма шанс да не го оплескам на втората минута.

# 673
Днес и аз се подкъсих, стига съм размятала тез дълги фусти! Joy

# 674
Мнооого сладка Мими!
Отдавна искам рокля с бяла якичка.
От къде е?

Общи условия

Активация на акаунт