Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 53 353
  • 717
  •   22
Отговори
# 690
Право в 10-ката, Sweta.
Варианта с дантела го направих с една моя пола и се получи като роклята от Зара.
 Пробвах и с бяла рокля  - риза. Пак е много хубаво, но доооста топло. Та ще я оставя.

# 691
Супер, Kalitea!
Да покажеш аутфита  Hands Plus1

# 692
  • тук-там
На Зара роклята ми допада повече от тази на H&M.
Още не съм поръчала златната рокля.
Притеснява ме колко е описваща и нямам самочувствието, че имам талия и дупе за нея. А и ръце трябват за тази рокля. Ама май ще се хвърлям, защото не намирам друга, която да ме грабне.

# 693
МТЗ и черните патъци с топчето от Света, ще се прежалиш една вечер на ток. Ооооох, няма търпене да те видя...HugHeart EyesHeart
И стига си самонамира кусур, за теб е!

# 694
Цитат
Притеснява ме колко е описваща и нямам самочувствието, че имам талия и дупе за нея. А и ръце трябват за тази рокля.
мтз, за тази цел има скулптуриращи чорапогащници -  в calcedonia например и по други магазини.
Скрит текст:
Но да не излезе, че те навивам, само казвам опция за това, което те притеснява Hug

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:25 от Sweta

# 695
Роклята на Зара много ми харесва, не е моя стил, но ми е приятно да я гледам, и с този лачен червен чепик, изчистено съвършенство! Няма нужда от дрънкулки, няма нужда от висулки....Heart Eyes

# 696
  • тук-там
Нищо не променят при мен тези чорапогащници. Аз нямам за криене сланинки, но и нямам негърско дупе за тази рокля Simple Smile
С посочените обувки от Света не мога да се прежаля. Ще има да падам по дансинга и ще скъсам роклето Wink Ще търся нещо с малък ток Simple Smile

# 697
Подкрепям да се чувстваш удобно, май и аз не бих се прежалила на висок ток.
Но за чоропогащниците грешиш, не са само за сланинки, а точно за оформяне на дупе/талия и в повечето сайтове така ги определят - оформящи. Ако не пробваш няма да разбереш за какво говоря.
Виж на картинката, отзад точно под дупето имат оформящи/повдигащи по плътни ивици, така се и водят - с Push Up ефект
Скрит текст:
И да напълно съм съгласна с теб, тази рокля наистина изисква отзад добре оформено д-е, също и ръце - за тях нямам предложение, ако си несигурна.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:06 от Sweta

# 698
Мисля чорапогащник за парти не е опция, че ще има да се плъзга в обувките.
Поне аз нося боса такива парти рокли, слагам безшевно триумфско бельо.

# 699
  • Виена
Чорапогащник не може да създаде или коригира дупе. CalZedonia пък съвсем.

# 700
Хора разни - през ум не ми е минавало да отида боса на парти зимата - имам чорапогащници всякакви видове, имам с ефект "втора кожа" 6 den, и какви ли не. Никога не съм се плъзгала. Да лъснеш посред зима голи крака без тен, без нищо,на парти - за мен е немислимо.
Чорапогащник не може да създаде или коригира дупе. CalZedonia пък съвсем.
Зависи от големината на корекцията. За голяма корекция, ако има и сланинки -  дума не може да става, за лека към средна - стават.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:57 от Sweta

# 701
  • тук-там
И аз ходя боса. Ама вълните така или иначе са ми другар в случая. Пробвала съм оформящ чорапогащник, имам поне 2, но не мога да видя разлика. Все пак ме замисли и задължително ще пробвам. С ръцете съм комфортна, с раменете също. Ще видим на дупе и талия как ще е. Поръчах я Simple Smile

# 702
Това с голите краци посред зима си приляга на Кари Брадшоу.JoyJoyJoy

# 703
Гарантирам, че на снимките и във филма са туширани несъвършенствата /изпъкнали вени, жили,  петънца ... т.н./, и е работил фотошоп. Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:35 от Sweta

# 704
Не, не е лоша идея боси крака, при нас не е прието, но в чужбина го правят...миналата година зълва ми беше с уникална рокля, боси крака и боти. Беше страшно красива! Голям, лъскав, топъл ресторанта предполага и боси крака! 😀

Общи условия

Активация на акаунт