Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 53 531
  • 719
  •   21
Отговори
# 705
С посочените обувки от Света не мога да се прежаля. Ще има да падам по дансинга и ще скъсам роклето Wink Ще търся нещо с малък ток Simple Smile
mtz, като избереш рокля и стигнеш до обувките, прегледай тук.
С такива крака и такава рокля, няма да ми е никакъв проблем да съм боса. Даже точно такава рокля изобщо не си я представям с чорапогащник, колкото и фин да е.

# 706
Абсолютно мисля като Диа.
Златната рокля е за боси крака.

# 707
Босите крака вървят със сандали, не боти. И със пресен педикюр.

# 708
Има абсолютно невидими чорапогащници, на босо в този сезон ще ми е дискомфортно със затворени обувки.

# 709
Аз не се харесвам боса през зимата, но 80% от жените около мен са. И да със сандали. Обаче не харесвам и когато се очертават ръбовете на чорапогащниците. А те се, при фини материи ако не са клош модели. Имам 2 оформящи и наистина ми повдигат дупето, прибират корем - определено работят.

# 710
  • тук-там
С босите крака нямам проблем, тъй като съм с тен все още. Все пак бях на топло допреди седмица. Мислех за нещо такова, но сега ще поровя и в сайта на Диа:

# 711
Мислех за нещо такова, но сега ще поровя и в сайта на Диа:

Тези обувки са идеални за роклята! Точен модел и цвят - втория който пасва перфектно на златисти рокли.

Обаче не харесвам и когато се очертават ръбовете на чорапогащниците. А те се, при фини материи ако не са клош модели.
О, не - продават се  безшевни чорапогащници, без никакви ръбове, имам такива.

Аз също не харесвам очертания на ръбове - не само за чорапогащници, на бельо също. Важи и през зимата и през лятото. Колко  пъти съм виждала по събития фини, официални рокли, поли, а от долу очертани ръбове - не е красиво. Хората са измислили безшевно бельо, безшевни чорапогащници - има всичко, само трябва да се потърси и купи.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:49 от Sweta

# 712
  • В заешката дупка
А аз на 57 без 6 месеца съм щастлива да съм обрана в движенията си - това за сядането е вярно, но да се чувствам млада и различна за 2-3 часа. Нали през останалото време водещо е удобството. Simple Smile

Е, именно, де - въпрос на мнение и приоритети. Аз по-млада не държа да изглеждам. А различно от ежедневието облекло  не е означава непременно да ти в некомфортно. Аз и много обичам да танцувам. На парти с танци няма как да отида с нещо, което ще ми пречи да танцувам. И, да, има случаи, в които мога да толерирам леко неудобство. Примерно, обувки с високи токове - но ще е за ресторант, театър или нещо, където ще се седи повечето време. Но пак не го правя често. Снощи бях на класически концерт с кубинки (и рокля). Simple Smile  

Забравих да ти кажа, Магни, много ми хареса с барел дънките. И споделям мнението на Агент, че не нужно винаги хубавите крака да са в тесни панталони, за да се “виждат”.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:23 от ЧеКа

# 713
Mtz, погледни видеото.
Може би оформящо бельо ще помогне.
А момичетата ще кажат от къде да се поръча читаво.

https://www.instagram.com/reel/DOnmdpuDYNF/?igsh=N3JyZzFkYnJjMW84

Благодаря, Чека! Всъщност теб виждам съчетала подобен вид деним по най-добрия начин.
Скрит текст:
Не искам да изглеждам по-младааа, самo да се почувствам такава понякога

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 18:20 от MagniМ

# 714
МТЗ супер са обувките...тамън обувка с пръсти, че голи пръсти зимата не е много красиво...!
Рокля с боти и боси крака има по много сайтове..естествено паркетни боти не галоши за шляпавица. 🙂 Не казвам, че твоята рокля е за боти де! 😉

# 715
  • Sofia
Разгледах рокли за Мтз и не видях по-подходяща от третата, която показа . Или са черни, или са дълги.
Харесах тази зара за Деси

И тази за мен, но надхвърля бюджета

# 716
Имам рокля в цвета на Ескада-та.
Много ми харесва това лилаво.

# 717
  • Burgas, Bulgaria
Мили, момичета, видях ви и сте прекрасни всички в роклите си, Мими е като кукла в своята Дика! HeartHeartHeart MTZ - страхотна в бордо и с много красив набор от колиета! HeartHeartHeart Влюбих се в златистите обувки, които показа Светка, както и в баги дънките на Магни! HeartHeartHeart Kalitea с прекрасна фигура в късата рокля-сако, но на мен лично точно този вид дрехи ми носят офис вайб - много са структурирани. Също така трудно приемам за парти - костюм тип смокинг и панталон със сатенени лампази - тези широки ленти, които пришиват по външните им ръбове, често съм се чудила къде могат да се носят изобщо.  HeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:59 от kolevaangela

# 718
Това с голите краци посред зима си приляга на Кари Брадшоу.JoyJoyJoy
И англичаните!
Мими, тази рокля много ти харесвам!
И аз харесах 3тата рокля. Още снощи Simple Smile

# 719
Гледам, гледам рокли...
Анджи таз за гала вечеря в Гя върви ли? Тук розовее, но в сайта пише бледо злато! Набраното на талията ще скрива корема? 😀

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:05 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт