📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 10 596
  • 139
  •   5
Отговори
# 60
Good Box x Doctors Cosmeceutical (Peptide 8 ) изглежда наистина луксозно

Скрит текст:
💎 Doctors Cosmeceutical x Good Box е тук!

✨ В кутията ще откриете 4 луксозни козметични продукта на стойност 990 лв., даряващи кожата с младост, блясък и еластичност. Пептид 8, известен със своите възстановяващи свойства, е сърцето на всички продукти. 🤍 Този мощен пептид стимулира производството на #колаген и #еластин , основни протеини за поддържане на младежкия вид на кожата.

Ето и звездите в кутията:
💎 Възстановяващ и обновяващ #серум за лице
💎 #Околоочен крем с двойно действие
💎 Възстановяващ и хидратиращ #крем за лице
💎 Ревитализираща нощна #маска за лице

🪞 Открийте изисканата #елегантност на продуктите на Doctors Cosmeceutical и магията на #младостта с луксозната анти-ейджинг козметична линия с Пептид 8. 🧬

⏳ Кутията ще се предлага до #изчерпване на количествата, след което няма да бъде повече налична!

💠 Поръчай на https://goodbox.bg/page/kutiya-peptide-8

# 61
  • Пловдив
А тази марка каква е? Тези цени много надути, като при авант.

# 62
И аз поръчах Belle box. Много ми хареса палитрата, пък и отдавна искам да пробвам гланц за устни на Yenges.

# 63
  • Варна
Няма ли разкрит продукт за декемврийската кутия на Кибрит?

# 64
Няма ли разкрит продукт за декемврийската кутия на Кибрит?
Няма още, но аз не се впечатлявам от Авант и Yenges. Скун се очертава да е новата им пудра, която в сайта много си я хвалят, но няма да поръчам само заради нея.
Сега , като гледам цената, която дават в стори, Скун май ще е палитрата.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 13:03 от MilaNina

# 65
Поръчах Кибрит за декември. Yenges и Skon ме спечелиха. Като гледам ще е някой от серумите за лице на Yenges.

# 66
https://woodenspoon.eu/produkt/celebration-box-2025/

Щастливи сме, че цели 11 години създаваме продукти, които допринасят за здравето на хората. Тази година искаме да отпразнуваме рождения ден на марката с една много специална празнична кутия, която е достъпна за всички фенове. Подбрали сме шест от най-успешните и любими продукти в една кутия на много добра цена, за да благодарим на всички за подкрепата и доверието през годините.

Шест продукта на стойност 629.19лв./61.36 eu само този сезон в „Celebration Box 2025“ за 120лв.
Насладете се на всяка капка и на всеки миг, докато използвате най-успешните и любими продукти Wooden Spoon.

# 67
Всички продукти от кутията съм пробвала на удън спуун -толкова им е горе долу цената -по 20-30 лв на продукт за мен .Не съм впечатлена.

# 68
Аз харесвам Wooden spoon и всъщност кутията много прилича на миналогодишната специална кутия, която пуснаха Кибрит, но мисля да пропусна. Между другото, не е точно по темата, но днес получих козметика от Bare care и съм очарована. Нещата дойдоха в страхотна кутия опаковани и с подаръци - две шийт маски, няколко тестера и крем за ръце.

# 69
Да, подобна е на кутията на Кибрит и всъщност на мен много ми харесаха продуктите тогава, особено парфюмчето. Сега поръчах даже две кутии - една за мен и една за подарък. Споделям мнението за Bare care, аз също много приятно се изненадах.

# 70
Това в кутията ГБ е тъпата английска марка с надути цени като Авант и с лош състав.Аз съм имала техния праймър,няма по-гадно или силиконово нещо.Мисля,че са същите като Doctors Formula

# 71
  • Пловдив
Wooden spoon ги харесвам, но ще пропусна. Имам още крема и серума от миналата година. Парфюмът Еуфория ми е интересен,  но само дотам.

# 72
Хаха. Wooden spoon парфюмите им били 294 лева, това да не е Guerlain
Като видя такива надути цени и направо ме отблъсква марката...

# 73
И аз пропускам Wooden spoon. От миналогодишната кутия имам Just life и не съм го носила нито веднъж, а този беше най-поносим от бранда, с всички шансове уж да ми хареса. Уважавам ги като марка, която е натурална, но кремовете им ми изглеждат редки, поне за моята кожа не са подходящи, а от масло за лице нямам нужда, все още имам от преди. Иначе имат хубави продукти като балсамите за тяло, слънцезищитните, натуралните дезодоранти против изпотяване, етерични масла и прочие. Но тази тяхна кутия проосто не е моята.

# 74
И аз пропускам Wooden spoon, парфюма от миналата кутия подарих, олиото за лице ми беше много тежко, душ гела също подарих заради аромата. Ползвах само кремовете за лице и ръце, но определено не са моите. Голямо разочарование за мен бяха продуктите им. Очаквам да видя какво ще обявят Goodbox, обикновено имат хубави кутии декември 🥰

Общи условия

Активация на акаунт