Термин Ноември 2025 - Тема 6

• 6 301
  • 213
  •   5
Отговори
# 210
Виолетка, при мен в 8 и 9 месец тоновете бяха всяка седмица, а ехографа на всеки втори преглед само.

LieToMe, доколкото знам е възможно бебето да се изходи за първи път докато е в е в утробата. Това оцветява околоплодната течност в зелено и може да доведе до инфекции, та ако се случи най-вероятно бебето после ще е на антибиотик, но не би трябвало да има други негативни последици.

Vi Simple Smile, страхотно е наддала малката, браво! Аз съм с електрическата помпа на Medela и съм доста доволна.

tooclose, и аз последните месеци имах засилено прозрачно течение като това около овулация и също всичко беше наред на микробиологията.

# 211
Момичета, на микробиологията ми излезна Streptococcus agalactiae group B, количество: оскъдно. Първоначално се наплаших от прочетеното в интернет. Случвало ли се е на някоя? Дали имам повод за притеснение при положение, че имам планувано секцио след 10 дни и от утре ще съм на антибиотик една седмица.

# 212
Vi Simple Smile, вдъхваш ми надежда, че и при нас ще вземат да се случват нещата. Моят бебок се роди 2320, изписаха ни 2270 и определено ти се къса сърцето като го гледаш толкова мъничко. ❤
 На всички момичета, които вече са родили, честито! Много се радвам за всички вас! ❤ Не ми остава много време да чета и пиша, защото все още се нагаждаме с малчо. 😊 Между другото ми е доста носталгично за коремчето и това да го чувствам вътре. 🥹 Все още ми е странно, че вече не е вътре..

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:13 от LadyK3

# 213
Момичета, на микробиологията ми излезна Streptococcus agalactiae group B, количество: оскъдно. Първоначално се наплаших от прочетеното в интернет. Случвало ли се е на някоя? Дали имам повод за притеснение при положение, че имам планувано секцио след 10 дни и от утре ще съм на антибиотик една седмица.

Аз бях с тип Б стрептококи + гъбична инфекция малко преди раждането, но пих антибиотик и слагах крем (май Гиназол?). След седмица нямаше вече нищо на контролната микробиология, така че не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт