🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 17 045
  • 501
  •   62
Отговори
# 450
  • София
Iveta_S,
При изгонването на Тино. Тогава Владо Николов беше на пангара и пред изгонване, като Коджабашев му повярва тогава, че е Праведен и въпреки, че е по-гъст с Тино беше уж в отбора на Оля и Анна-Мария се извъртя и гласува в полза на Владо и срещу Тино.

Относно промото,
Дано да сте прави и да ни подвеждат с промото с кадри от предния ден, защото в това промо за епизод 11 ни показаха всички участници, което означава, че никой не е отказал да стане Предател и още първият човек се е съгласил.
Най-логичното нещо на света е да е Глория, но аз не обичам никога тези най-логични неща, така че си залагам на Петканов.

# 451
Аз смятам, че за някои от тия, за които се твърди, че няма как да приемат да са предатели, не е точно така. Единственото за Владо съм по-скоро сигурен, че ще откаже. Особено с оглед, че се окепази яко. Да се опитам малко да запази лице. При всички положения смятам, че Бачорски ще се опита да направи убийство с ултиматума.

Това, което не ми е ясно на тоя етап от играта. Ако Бачорски викне някой и той му откаже, ще му дадат ли право да вика следващ. Моята логика е, че трябва, за да няма сценарий в играта да няма предател на финала въобще. Но ако логиката е такава, какво става ако отказите са повече? Тогава нема да има достатъчно праведни :Д

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 03:30 от Dimitar Gerdzhikov 787039

# 452
  • София
Ще му дадат, има си Библия.
Едва ли ще му откажат повече от двама.

# 453
Много ме е яд, че играта напуснаха доста мислещи хора, а останаха такива като Владо, Венци и Ева, които не знаят къде се намират, заблудени и без капка мисъл в главата...
Според мен Бачора трябва да даде ултиматум на тия, които знае със сигурност, че ще откажат, за да отстреля част от праведните.
Макар, че то сигурност нямаш в никой...

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 05:59 от monii

# 454
Пак ще го дам кратко:

Епизодът вървеше добре, сравнително интересно с леки криволци, докато Владо не се осра като се изцепи - па ние знаем кои са предателите.

# 455
Като посочи кой и кога му го е казал, и държеше всички да разберат и Глория да си признае веднага...
Ужас!

# 456
Това предаване да го кръстят "Дечицата на Глория" и най-малкото детенце - Владо. Глория им дава играта в ръчичките и те си  счупват играта сами от нетърпение. И после се радват като малки деца все едно нещо съществено са свършили, видиш ли. И Венци да се почувства и той голямата работа, че нещо бил разкрил, щото бил вълк. Смешни и нелепи, малки дечица. Нормално да е бясна и да би приела офертата на Бачорски, ако ѝ предложи. То пък бива инфантилност от всички наоколо, ама те наистина прекалиха днес. Но така мисли по-голямата част от консуматорското общество - всичко тук и сега и веднага, няма мисъл за утре и да си викаме сами евала пред интернет огледалото колко сме готини.

# 457
  • София
Хи-хи, нямам търпение да гледам SarcasT 😂😂😂

# 458
  • European Union
Мина ли това “балканско” счупване, което чакахме? Аз залагам, че масово са отказали на Бачорски и е трябвало да питат шефовете какво да правят, защото остават без праведни за финал.

# 459
Аз си блъскам главата ЗАЩО Владо направи това?! Че прави глупости не ме изненадва но точно тази каква и беше целта. И стигнах до еретична мисъл. Да оправдае продукцията пред света , че не те са му казали кои са предателите, а Глория Joy

# 460
Iveta_S,
При изгонването на Тино. Тогава Владо Николов беше на пангара и пред изгонване, като Коджабашев му повярва тогава, че е Праведен и въпреки, че е по-гъст с Тино беше уж в отбора на Оля и Анна-Мария се извъртя и гласува в полза на Владо и срещу Тино.

Относно промото,
Дано да сте прави и да ни подвеждат с промото с кадри от предния ден, защото в това промо за епизод 11 ни показаха всички участници, което означава, че никой не е отказал да стане Предател и още първият човек се е съгласил.
Най-логичното нещо на света е да е Глория, но аз не обичам никога тези най-логични неща, така че си залагам на Петканов.

Не е логично да е Петканов, защото той ще се саможертва за Глория точно, както ВН се саможертва за Георги и няма смисъл от неговото присъствие на финал (в очите на Бъч). А Бъч вече знае, че е разкрит, така че за мен шоуто почти приключи. Единствено ще ми е интересно да ги гледам на финална маса как се стрелят един друг, защото не си вярват и смятам, че точно така ще стане и последният оцелял взима парите. Тук вече ще е въпрос на социална игра, а в такива игри обикновено фикусите печелят. Така че може съвсем спокойно Венци да е победител, може и Глория, защото тя му е приятелче и ако двамата гласуват ан блок, може и да спечелят. Георги, ако стане предател, няма на кой да разчита да го подкрепи накрая. А останалите заедно трябва да остранят Бъч още в началото на последната маса, след което следва отстраняване на самостоятелните екземпляри и който успее да си задържи приятелчето в играта, ще спечели (ако това приятелче не е предателче, естествено). Най-интересно ми се вижда, че сега в ръцете на Венци ще е главата на ВН...(ако не стане предател Венцито, което не ми се вярва, но знае ли човек?)

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:15 от Janelle

# 461
Представям си, ако пуснат със субтитри нашето шоу в мрежата. Никой в чужбина не би могъл да разбере какъв е този образ Владо Николов и какво точно прави. Кръглата маса с всички играчи на двора е абсолютен прецедент . Владо марширува под ритъма на барабан, който е само в неговата глава - не вярвам да е ход на продукцията. Заслугата им е за кастинга на няколкото много колоритни образи - Бачорски, Глория, а също и Владо Николов, който направи играта непридвидима, точно когато в 12 без 5 всичко изглеждаше ясно.

# 462
Лелеее, хора! Тоя епизод си беше абсолютно харакири, велика работа. Отначало, та до самия край, обрат след обрат. Такъв Трейтърс искам да гледам. И така с нетърпение да чакам следващия епизод. На финалната права май не остана някой, който да не играе. Обаче въпросът е как.
Изключително комично ми беше колко заблудени са Бачорски и Мая като си мислят, че никой не ги подозира. Обърна се палачинката. Сега Праведните разполагат с цялата информация и само им гледат сеира. Владо още в предния епизод ми се реабилитира, в началото на този много добре стартира, стратегията да изгонят двама праведни и да си запазят предателите, които знаят, си е супер. Сега, че Жорката си ми е на сърце и не искам да го гонят, е друга работа. Много ми хареса как се включи и той и успя да удари Владо по достойнството и честта, като го накара сам да си промени решението и да се.. самопредложи. Ми хареса ми това, поне щеше да компенсира за цялата тъпотия, която сътвори до момента. Да, ама не. Глория - велика, пълни ми душата това момиче. Грабна щита за всички и остави Мая и Бачорски с отворени усти. А представяте ли си ако Бачорски го беше спечелил? Нали все играе за отбора и го удря на чест, дали щеше да спаси всички? 😃 Хареса ми решението в колата да стрелят по Мая, въпреки, че стратегията да дебнат в засада е топ, искам зрелище. Значи, то не остана един да не знае кои са предателите, ама си къткат, само Венцито не вярвал за Бачорски. И тука се плесвам мощно по челото. Когато и да го изгонят, няма да сбъркат. Наистина не разбирам защо се пазят Венци и Петканов, при положение, че вече играта ще е срещу Бачорски, т.е. тоя техният кръг го няма вече. И двамата абсолютни фикуси. С нищичко не допринесоха за играта, даже навредиха. Венцарата пък мъжки сълзи ронел. Не мога с тия хора. 😃 И стигаме до най-великата простотия, гледана някога в българския ефир. Владо, защо бе, Владо?! Аз просто гледах и не вярвах на очите си, мислих, че ми се привижда. Как може да изсипе цялата стратегия, че преди това и на Бачора каза, че ще гласуват за Мая. Пак мощно пляскане по челото. Глорито обаче много хубаво му сипа с големия черпак, ама тоя път излагацията му беше очевадна за всички и нямаше как да я настъпят, както направиха с Анна Мария. Щото за мене и двете си бяха прави. И никоя не го обиди! Да говориш истината не е обида. И тъй, стигаме до кръглата маса, където нямам абсолютно никаква идея какво ще стане. Първи епизод с толкова съспенс. Майчето милата уж щеше да се защитава, ама не й се получи нещо. Лично за мен - слаба игра от нея в този формат, очаквах повече, Жорката направи грешки, ама и тя направи доста. Даже ми беше леко безлична. Масата беше пълна какафония. Ева милата грам не знае къде се намира, както писахте, тя, Венци и Владо, че и Петканов, са хора, които НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ В ТАКОВА ПРЕДАВАНЕ. Петканов също се изложи, можеше да допринесе с нещо за формата, но не, човекът само си спечели супер готиното гадже. А относно Глория - тя не мисля, че е спечелила в негово лице. Не го харесвам и това е. Нейния вот си го разбрах, играе го заблудена, че вярва на предателите, то е по-ясно от ден, не знам какво му се чудите. Жорката изгря като ясна месечина в тоя епизод и му стискам палци да остане до края.
Накрая беше супер забавно, Бачорката пак ще влиза в действие, а Глория как се озлоби и му се предложи - евала. Ще се радвам да вземе нея и тя да спечели като Предател. Интересно дали ще ги подхваща един по един за ултиматум или си има ясен избор. Сцената, в която накрая пукат вино и се смеят беше като от филм. 😃 Всички знаят кой е предателят, той също знае, че го знаят и в същото време си нямат идея какво се готви.
Гледам, че много коментирате това за ултиматума и щитовете. За мен лично няма никаква логика щитовете да важат за ултиматум. Те са за убийство на конклав. За оракул нищо не ни загатнаха, мисля, че няма да има. А и обикновено този елемент се вкарва в по-следващите сезони. Някой много настървено беше захапал коментиращите, че са споменали Оракула в темата. Абе хора, това си е част от Библията на играта и го пише дори на първа страница. Не може да се сърдите на останалите, че са си отделили от времето да прочетат и са уважили труда на Дяволо, а вие не сте били искали да знаете подобни неща. Това НЕ Е спойлер. И после затова постоянно има въпроси по правилата на предаването, които се питат по 100 пъти. Като искате всичко да ви е мистерия, не четете темата. 
Наще обаче си счупиха играта. Аз такова нещо не съм виждала другаде. Не го казвам с лошо, просто отвсякъде си е вярно, че балканският манталитет им изкривява мисленето в съвсем други посоки и развитието на играта е тотално различно от това, което сме гледали в чуждите версии. Което си е готино и за самата продукция. Оля каза, че има анализатори и психолози, които се занимават точно с психологията на Трейтърс и ще ми е интересно какво биха извадили като заключения от играта на нашите участници.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:34 от Greatness

# 463
Скрит текст:
Лелеее, хора! Тоя епизод си беше абсолютно харакири, велика работа. Отначало, та до самия край, обрат след обрат. Такъв Трейтърс искам да гледам. И така с нетърпение да чакам следващия епизод. На финалната права май не остана някой, който да не играе. Обаче въпросът е как.
Изключително комично ми беше колко заблудени са Бачорски и Мая като си мислят, че никой не ги подозира. Обърна се палачинката. Сега Праведните разполагат с цялата информация и само им гледат сеира. Владо още в предния епизод ми се реабилитира, в началото на този много добре стартира, стратегията да изгонят двама праведни и да си запазят предателите, които знаят, си е супер. Сега, че Жорката си ми е на сърце и не искам да го гонят, е друга работа. Много ми хареса как се включи и той и успя да удари Владо по достойнството и честта, като го накара сам да си промени решението и да се.. самопредложи. Ми хареса ми това, поне щеше да компенсира за цялата тъпотия, която сътвори до момента. Да, ама не. Глория - велика, пълни ми душата това момиче. Грабна щита за всички и остави Мая и Бачорски с отворени усти. А представяте ли си ако Бачорски го беше спечелил? Нали все играе за отбора и го удря на чест, дали щеше да спаси всички? 😃 Хареса ми решението в колата да стрелят по Мая, въпреки, че стратегията да дебнат в засада е топ, искам зрелище. Значи, то не остана един да не знае кои са предателите, ама си къткат, само Венцито не вярвал за Бачорски. И тука се плесвам мощно по челото. Когато и да го изгонят, няма да сбъркат. Наистина не разбирам защо се пазят Венци и Петканов, при положение, че вече играта ще е срещу Бачорски, т.е. тоя техният кръг го няма вече. И двамата абсолютни фикуси. С нищичко не допринесоха за играта, даже навредиха. Венцарата пък мъжки сълзи ронел. Не мога с тия хора. 😃 И стигаме до най-великата простотия, гледана някога в българския ефир. Владо, защо бе, Владо?! Аз просто гледах и не вярвах на очите си, мислих, че ми се привижда. Как можа да изтропа цялата стратегия, че преди това и на Бачора каза, че ще гласуват за Мая. Пак мощно пляскане по челото. Глорито обаче много хубаво му сипа с големия черпак, ама тоя път излагацията му беше очевадна за всички и нямаше как да я настъпят, както направиха с Анна Мария. Щото за мене и двете си бяха прави. И никоя не го обиди! Да говориш истината не е обида. И тъй, стигаме до кръглата маса, където нямам абсолютно никаква идея какво ще стане. Първи епизод с толкова съспенс. Майчето милата уж щеше да се защитава, ама не й се получи нещо. Лично за мен - слаба игра от нея в този формат, очаквах повече, Жорката направи грешки, ама и тя направи доста. Даже ми беше леко безлична. Масата беше пълна какафония.
Ева милата грам не знае къде се намира, както писахте, тя, Венци и Владо, че и Петканов, са хора, които НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ В ТАКОВА ПРЕДАВАНЕ. Петканов също се изложи, можеше да допринесе с нещо за формата, но не, човекът само си спечели супер готиното гадже.
Скрит текст:
А относно Глория - тя не мисля, че е спечелила в негово лице. Не го харесвам и това е. Нейния вот си го разбрах, играе го заблудена, че вярва на предателите, то е по-ясно от ден, не знам какво му се чудите. Жорката изгря като ясна месечина в тоя епизод и му стискам палци да остане до края.
Накрая беше супер забавно, Бачорката пак ще влиза в действие, а Глория как се озлоби и му се предложи - евала. Ще се радвам да вземе нея и тя да спечели като Предател. Интересно дали ще ги подхваща един по един за ултиматум или си има ясен избор. Сцената, в която накрая пукат вино и се смеят беше като от филм. 😃 Всички знаят кой е предателят, той също знае, че го знаят и в същото време си нямат идея какво се готви.
Гледам, че много коментирате това за ултиматума и щитовете. За мен лично няма никаква логика щитовете да важат за ултиматум. Те са за убийство на конклав. За оракул нищо не ни загатнаха, мисля, че няма да има. А и обикновено този елемент се вкарва в по-следващите сезони. Някой много настървено беше захапал коментиращите, че са споменали Оракула в темата. Абе хора, това си е част от Библията на играта и го пише дори на първа страница. Не може да се сърдите на останалите, че са си отделили от времето да прочетат и са уважили труда на Дяволо, а вие не сте били искали да знаете подобни неща. Това НЕ Е спойлер. И после затова постоянно има въпроси по правилата на предаването, които се питат по 100 пъти. Като искате всичко да ви е мистерия, не четете темата.  
Наще обаче си счупиха играта. Аз такова нещо не съм виждала другаде. Не го казвам с лошо, просто отвсякъде си е вярно, че балканският манталитет им изкривява мисленето в съвсем други посоки и развитието на играта е тотално различно от това, което сме гледали в чуждите версии. Което си е готино и за самата продукция. Оля каза, че има анализатори и психолози, които се занимават точно с психологията на Трейтърс и ще ми е интересно какво биха извадили като заключения от играта на нашите участници.
[/quote]

Аз само ще добавя, че ВН пазеше Петканов заради Глория, то сега вече е очевадно. Защото иначе, докато се разработваше планът в по-миналия епизод, естествения избор за отстраняване на праведен не беше Георги, а Дани Петканов. Обаче явно Глория го е защитила пред Дона и избраха Георги (който подкрепи ВН в нужда), което пък от своя страна повлече събитията от снощи. Не показаха как точно стана избора на Георги пред Дани П., но почти съм сигурна, че избраха Георги заради Глория. Пък сега Гло седна да се тръшка от разврата на събитията, но и тя има пръст фикусът Дани П. да е още в играта.

# 464
Стига де, тръшкала се Глория! То всички зрители се тръшнахме пред телевизора та какво остава за Глория дето е на топа на устата.

Общи условия

Активация на акаунт