🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 19 116
  • 537
  •   94
Отговори
# 510
И изведнъж нашите юнаци решават да рестарират играта, като гонят един от двамата вече разкрити предатели и така отвориха възможност на втория да вербува с ултиматум. За мен единственото логическо обяснение за това е намеса от страна на продукцията за да "объркат" вече ясния финал и няма как някой да ме убеди в противното. Че праведните са обратното на остри го знаем всички, но чак толкова, айде няма нужда.
Не се опитвам да те убеждавам, но имам друг прочит. В колата навръщане от играта Владо смени стратегията буквално в движение без присъствие на продукцията. В неговата глава планът беше: един праведен гоним на кръгла маса тази вечер (самият Владо или Коджабашев, който също сам се предложи, ако не вземе щит), един убиват на конклав същата нощ и останалите праведни доживяват до последните два дни с двама сигурни предатели, които гонят на финала. Глория спечели щит за всички и бройката в главата му се промени. ВН все пак направи предложението си за саможертва в колата , Ева и Венци реагираха бурно, а Коджабашев подхвърли, че ситуацията е променена и следва план Б - да гонят Мая. Защо Владо се съгласи? Имам няколко обяснения - по принцип не е много адаптивен и гъвкав, мисли бавно и като стана ясно, че бройката праведни, които си заминават същия ден, се намалява с един, реши, че са в нова и различна ситуация (невярно, защото стратегията му да оставят същите предатели за финал щеше да работи и при този развой на събитията). По-вероятното обяснение - не му се тръгва на крачка преди финала, видя шанс да се измъкне от дадената дума за саможертва, поласка се от бурните реакции на другите в колата на идеята да гласуват за него (призна и на синхрон колко му е станало приятно) и в крайна сметка вариантът на Коджабашев бе най-добър за собственото му его, но не и за праведните като цяло. Целият ден беше много динамичен заради лутането и грешките на участниците, най-вече ВН, не виждам пръст на продукцията тук.

# 511

Ужасно, ужано ме е яд, планът на Владо беше префектен и осигуряваше сигурна победа на праведните..................защо този човек изведнъж така прецака играта....ей не успях да разбера.
Бачорски няма да дръпне Глория, много ще е явно.
Перфектен, но само за Владо и неговите хора. Хайде поставете се на мястото на някое от "жертвените агнета"! Дали пак щяхте да смятате планът за перфектен. Евала на Жорката, че разбра, че го готвят да си ходи и се измъкна буквално от "дръвника".

# 512
  • На морето!
Надкаст са направили някакъв странен анализ на снощния епизод и Глория ги прави на 2ст в стори. Радвам се, че някой най-после се осмелява да говори публично това, което всички коментираме. Тези двамата трябва да си останат коментатори на Ергена и Игрите на волята и да не се опитват на коментират Трейтърс и подобни.

# 513
  • София
Слаб Надкаст. Пореден за сезона...
Още в първите 7 минути се дънят яко и така и не разбраха правилата на тази игра. Да не казвам колко важни неща им бягат.

Браво че Глория най-накрая им го каза директно (макар и меко), че ми писна от гъзолизци, които ги хвалят, само защото така трябва.

# 514
  • София
Иначе имат апетит да участват и Туджаров постоянно повторя, че и другите сезони трябва да бъдат с известни и познати лица, ми на мен не ми се гледат хора, които се познават.

Големи разбирачи във всичко се навъдиха. Вече не ги и гледам, освен ако няма интересни участници, с които да нищят.

Браво на Глория, може да не я харесвам, но супер, че има позиция.

# 515
Как ги гледат тия двамата Неделчо и Туджаров, не знам. Много са ми неприятни и двамата, и изобщо не правят интересни надкасти.

# 516
Ох, какъв сценарий ми завъртя главата - искам Бачорски да е като луд с картечница. В момента са седем. Той предлага ултиматум на Ева да стане предател, тя отказва, той я убива. Предлага на Владо ултиматум да стане предател, отказва - убит е. Остават петима. Предлага ултиматум на друг, който приема и стават двама предатели. Решават на конклава да вербуват още един от праведните чрез писмо, който приема. Тогава стават трима предатели, срещу двама праведни и в този случай предателите печелят Grinning

# 517
  • София
На мен ми хареса обзора на епизода на Ауткаста. Точно, ясно и аргументирано.

# 518
Ох, какъв сценарий ми завъртя главата - искам Бачорски да е като луд с картечница. В момента са седем. Той предлага ултиматум на Ева да стане предател, тя отказва, той я убива. Предлага на Владо ултиматум да стане предател, отказва - убит е. Остават петима. Предлага ултиматум на друг, който приема и стават двама предатели. Решават на конклава да вербуват още един от праведните чрез писмо, който приема. Тогава стават трима предатели, срещу двама праведни и в този случай предателите печелят Grinning

Аз на негово място точно това биха направила, болднатото. Останалото няма как да стане - да вербуват още един. Но пък единия праведен е влюбен в евентуалнта Предателка, така че... ще видим.

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaкво ще рече НЕТОЧНИ анализи?
Момчетата от Надкаст коментират епизодите спрямо това,което те са видяли и разбрали. Същото както тук с нас.

Много й е лесно на нея да казва кое е правилно,грешно и неточно,когато е пряк свидетел на ситуацията и знае кое и как се случва занапред.
Глория я намирам за неуравновесена,груба и първична. Като недорасла,което избухва за всяко нещо,което не й харесва.

Знаете ми мнението за Владо Николов. Снощи обаче човека просто се изпусна (с глас съм се смяла). Къде от умора,къде от няколко чашки вино. Не го направи съзнателно да я злепостави или да я хвърли на вълците.
Онова като се разбесня,като започна да крещи,мята ръце и истерясва.
Майка на 33г с поведение на гаменка.

Вече въобще не я харесвам и не искам тя да печели пари,независимо в каква роля е поставена.

# 520
Тъкмо влизам да коментирам Надкаст. Където Туджаров казва "Задължително трябва да поканят Владо Николов ако има звезден сезон...че как иначе..след Бачорски той е най-големия играч"!!! Joy
И беше съвсем сериозен, не беше ирония..Неделчо само преглътна и не каза нищо...вероятно от лоялност.

# 521
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Все забравям да напиша са корицата. Дяволче страхотно попадение е Коджабашев, а след снощи, когато се спаси от лапите на кептъна не мога да му се нарадвам.

# 522
В първата, или втората тема си определихме фаворити в анкета. От моите избрани тогава остана само Ева.
Но Коджабашев за мен играе най-фино, без излишни драми и ексцесии. Много ми харесва как се представя. Ако е сред финалистите ще се радвам за него.
Харесвам го и как се държи в социалните мрежи по повод играта.

# 523
Много исках да следват плана на Владо и да махнат накрая дватама предатели от воле, ама на...
Да, така е, за праведните, които ще са "жертвени агнета" няма да е честно (въпреки, че може да се спори - не мисля , че някой е длъжен на друг, да го държи вътре), затова трябваше да приемат предложението на Владо, да гласуват за самия него. Стратегията е негова, саможертвата също щеше да е негова - чиста работа.
Той трябваше тази идея да я пусне на съотборниците си, още като го обсъждаха с Георги на беседката и да отлежи мисълта. А той ги изненада, те дадоха отпор и той се огъна.
Вече беше супер тъпо, как изтропа на Мая и Бачорски, че всички знаят за тях и издаде Глория.

# 524
  • София
Не съм гледала снощния епизоден Надкаст, но от самото начало са зле в анализите, но с участниците са супер. Неделчо си взе поука /уж/ и започна да гледа по-внимателно, но той има в главата си върколаци и мафия - ами прочети в началото на темите написаното от Diavolo поне! А Слави си е вятърничав ерген 😂…

Общи условия

Активация на акаунт