Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 4 767
  • 118
  •   6
Отговори
# 105

Излезе новият брой 65 на списанието.
Очакваме и поредната история написана от Енгин.
На корицата пише:
Опитай се да се смееш, каквото и да те плаши, ще си отиде.
Totoro

Допълвам - кой е Totoro - справка от уикипедия:
„Моят съсед Тоторо“ е японски детски анимационен филм от 1988 година на режисьора Хаяо Миядзаки по негов сценарий. В основата на сюжета е историята на две момичета в следвоенна Япония, които се установяват с баща си в отдалечена къща в провинцията и се запознават с група фантастични горски същества.

Много интересно звучи, очаквам с нетърпение

И този човек ,който се интересува от японски анимационни филми се очаква да снима дизита по вкуса на някакви редови турски зрители с техния манталитет и традиции зациклили в миналото 🙄 и да има пресечна точка , как, за бога 🤔

Никой не избира нито къде ,нито кога да се роди...

# 106
  • Варна
Благодаря за новините,  е, има какво да очакваме
все пак Two Hearts
Ето един Осман, за който му е залипсвал, и на мен ми липсва Relaxed

Щракам си с дистанционното и кеф ти гадни новини, кеф ти калпави турски
сериали. Те хубаво много хора си изхвърлиха телевизорите, ама пусти навици Stuck Out Tongue Closed Eyes
още не сме ......

# 107
Изгледах епизода. Благодаря за превода! Друго си е да знаеш за какво е драмата.
Всеки си е прав за себе си. Само прокурорката не е права засега Blush Салих правилно каза, че Ферит е нещастен, защото Йомер така иска. Зехра също вярно каза на Невин, че Йомер сам е съд и става каквото той каже, видяхме го и в първи епизод на сюнета и сега като отиде и попречи на сделката за земята  Има се за много благороден, справедлив и пазител на семейството, обикновените хора и земята. Но ако членовете на семейството или общността не искат да  живеят на тази земя и да следват натрапен им морал  имат право да си тръгнат. А той ги задържа

Сценарият си е супер. Драма, отмъщения и любов ще има по някое време. Спряха и забавените каданси, които не ми харесаха в първи епизод . Сега обаче не ми харесват актрисите, които играят Фатма и Караджа. И образа на Караджа ме издразни, само вика,  държи се неадекватно.

# 108
Хелън, преиграва малко актрисата Караджа , играе го явно наивна и весела, ама прекалено превъзбудено и изглежда глупава.

Има 2ри фрагман, нищо не разбрах

# 109
Накрая Зехра май казва на братята, че Фатма чака дете. Нещо чоджук каза.

Да, точно, преиграва много тази Караджа.

# 110
Е то се очакваше, изтървана работа е Фатма . Бащата убит, а майката защо я няма , не помня казаха ли

Тук ще стане интересно

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 21:48 от araselia

# 111
  • Варна
Много разбъркано, нищо не разбрах и аз, ама нека, трябва да има
загадка Nerd
Салих правилно каза, че Ферит е нещастен, защото Йомер така иска. Зехра също вярно каза на Невин, че Йомер сам е съд и става каквото той каже, видяхме го и в първи епизод на сюнета и сега като отиде и попречи на сделката за земята  Има се за много благороден, справедлив и пазител на семейството, обикновените хора и земята. Но ако членовете на семейството или общността не искат да  живеят на тази земя и да следват натрапен им морал  имат право да си тръгнат. А той ги задържа
Хелън, аз пък да защитя Йомер Smirk  той си е спечелил уважението на тази общност , явно има за какво и
на сюнета те сами го извикаха, защото посредниците искаха да им извиват ръцете, Ами това са реални
проблеми и днес при нас, ама нямаме един Йомер Smiley затова са ни такива цените ..
Еми,да, скочи им какво да прави, онзи си беше агресивен, сори.
А после със строителната мафия, няма друг начин, човека живее да си защити земята, каза си го ...
То нявсякъде е това, ако няма кой да я защити, тя си заминава, малко по- малко, навсякъде бетон Smiling Imp
Бетонирахме всичко, много реални проблеми и не е само при тях Thinking

УАУУ

# 112
  • Пловдив

"Благородни земи" епизод 3, втори трейлър на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/3-2-dzOAmMJLAhZ4j6e2

И тук: https://vk.com/video223680451_456239950

# 113
Изгледах епизода. Благодаря за превода! Друго си е да знаеш за какво е драмата.
......................................
..............................

Сценарият си е супер. Драма, отмъщения и любов ще има по някое време. Спряха и забавените каданси, които не ми харесаха в първи епизод . Сега обаче не ми харесват актрисите, които играят Фатма и Караджа. И образа на Караджа ме издразни, само вика,  държи се неадекватно.

Да, и аз мисля, че актрисата, изпълняваща Караджа, преиграва. Жалко, защото в предварителните описания Караджа е показана като силно положителна героиня (макар и прекалено наивна и добродушна), на вид по снимките актрисата изглеждаше симпатична и ми хареса, та се надявах този образ да внесе много свежест в сериала. Уви, с това преиграване във втори епизод не се получи. Дано пък я понаучат!
Виж за играта на Фатма, не съм много съгласна. Нейният образ по начало е на вятърничаво момиче (засега, а по-нататък сигурно ще се окаже, че е и много проклета и подла), но дотук мисля, че общо взето добре влиза в ролята си.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 06:07 от Burkina

# 114

"Благородни земи" епизод 3, втори трейлър на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/3-2-dzOAmMJLAhZ4j6e2

И тук: https://vk.com/video223680451_456239950

Благодаря за превода на трейлъра . Пак е мъгла, не разпознавам гласовете за  някои реплики, но долу-горе нещо прозира. Йомер казва на прокурорката , че всеки има една страна на показ, и друга -скрита, дали не е  разбрал връзката на прокурорката с бившия. Той се усъмни когато говориха последно в кабинета и тя спомена предишния прокурор.
  Ареста на Йомер и Ферит ще е сигурно по сигнал от купувачите на земи . Все пак единия беше гипсиран след срещата с Йомер. Макар че Ферит не беше там 🤔

И да си дойдем на думата 😉 🤕 ще имаме затвор , а също и бременност и казус чие е детето. Всичко е точно 🤡 Аз харесвам Фатма и актрисата

Да Йомер задава този въпрос, проучил е ,в интернет всичко излиза 🙂

И прокурорката отговаря

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 07:36 от araselia

# 115

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!

# 116
  • Пловдив

https://x.com/TvDunyasii/status/1989058064465469619

Популярният сериал на Show TV "Плодородни земи" кани зрителите на спираща дъха борба, преплетена с любов, отмъщение и справедливост, в новия си епизод, излъчван в неделя вечер.

В новия трейлър убийството на дядо му Джемал Караханлъ от Бекир и издигането му в редиците на Караханидите предизвикват огромен фурор. Задълбоченото разследване на Невин за смъртта на Тарък Савджъ, постепенно ескалирайки напрежението, допълнително го подхранва.

Междувременно усилията на Салих и Фатма да запазят връзката си въпреки всички препятствия предвещават нова криза между двете семейства.

Със задържането на Йомер и Ферит Берекетолу от прокурор Невин, балансът на силите се променя отново. Поверяването на земята си от Йомер на Салих повдига същия въпрос: „Ще почувства ли Салих някога наистина принадлежност към тези земи?“

В трейлъра, Йомер казва: "Домът е твое наследство". И Салих кимва, разбрал е брат си. Предполагам, че вече е разбрал или ще разбере защо брат му го е върнал у дома, че той сега ще е глава на семейството и трябва да защитава плодородните семейни земи.

В епизод 3 очакваме и включването на актьора Енгин Хепилери. Да видим какъв ще е героят му.
Арабкиите пишат слдното: https://x.com/o699h/status/1989043177462874261
Енгин Хепилери ще се появи в епизод 3 от сериала „Плодородни земи“, играейки ролята на Мурад и ще бъде съперник на Йомер (Енгин Акюрек).
Какъв съперник - в бизнеса, в любовта ли... Човек на Зехра ли ще е...

Енгин в сторито си.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 10:48 от mariana51

# 117
  • Варна
Привет,
благодаря за превода на трейлъра,
вече сте коментирали каквото се чува, ако има
бременност доста тъпо ...
За младата актриса в ролята на Фатма - харасва ми, уверено играе.
Другата - не, дано наистина режисьора да я вкара в пътя .
Таях надежда да му преместят деня на излъчване, ама ... няма Neutral Face

странно защо ще задържат и Ферит, нали е адвокат, какво ли е направил пък той,
не е такъв човек, или за прикриване на престъпление ?

# 118
  • Пловдив

Аnista, мисля, мисля и ето какво си помислих. Трейлърът започва с погребението на Джемал - видно в черно Фатма. Той бе ходил за помощ при Ферит и Йомер да си прибере внучката. След като Бекир умъртви дядо си, явно с мама Зехра, вероятно и с Фатма, са нагласили някаква ситуация за да обвинят братята. Зехра може и да е подсказала за "измисления" от нея сценарий на прокурор Невин. Нещо от този сорт предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт