💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 76 792
  • 1 995
  •   295
Отговори
# 1 755
Гледам стори на Иво че май е отказал да участва в  подкаста  след игрите с Ваня,с това става ясно че губи,и евала че отказва да бъде част от тази пародия!!Време е все повече играчи да си отворят устата без значение договор или не.🥲
Иво беше репостнал стори на друг мъж, предполагам негов приятел, който е бил поканен да се яви на кастинг за сезон 8 и след снощния епизод, въпросния е отговорил, че отказва да се яви на въпросния кастинг, тъй като се е разочаровал. Дано и други се откажат изобщо да опитват да влязат в този формат, където се разписваш явно доброволно да се гаврят с теб, както решат.

# 1 756
Гледам стори на Иво че май е отказал да участва в  подкаста  след игрите с Ваня,с това става ясно че губи,и евала че отказва да бъде част от тази пародия!!Време е все повече играчи да си отворят устата без значение договор или не.🥲

Той ми изглежда като човек, който не може да търпи цялото това лицемерие и предид договорите които ги карат да подписват може да се изтърве и да каже нещо което е трябва. Но не знам къде си го гледала това. Аз видях на сторито му, че е отказал кастинг битка ( не знам за къде ги канят по това време)

п. с. Бройката нараства, вече е с 12.6хил за няма и час хиляда последователи.

# 1 757
Калинката е многоо секси ядосан. Ама много е секси. Ех да бях с 10-12 години по-млада. Smile

Между другото и много бивши играчи са го последвали. До сега нито един от бившите не го беше последвал.

# 1 758
Калин направо да го правят рекламно лице на някое прясно мляко. Само него ще купувам.
Идеален е за модел момчето, няма как да се отрече

Не мога да си спомня името, но имаше един такъв персонаж в предходна година, който постоянно мажеше филий с маргарин. 😀😀
Ники майонезата от С2

# 1 759
Калин и повечето излезли рано, рано ще спечелят повече от 90 хил. лв. на ливадата Канадска. Надявам се, сега като се гледа, да се гордее със себе си, жените около него и с цялото си немъжко поведение. Не знам как понасят хейта, но си го заслужават.
Чули са те за стратегии, аха. Някъде на сън.

# 1 760
  • София
Не мога да ги разбера продукцията - хем очевадно искат да отстранят някои играчи (и го правят с всякакви методи), хем и бутаните фаворити са показвани не винаги в благоприятна светлина. Пример - глупостта на М.от последния епизод, също и гадната му усмивчица, а и самата Ралица попита "Нали осъзнавате как изглежда това?". Тоест са наясно какъв отзвук ще предизвикат. Можеха да излъскат още образа на "победителя".
Освен ако ги устройва настоящето положение...

Аз наистина няма да гледам днес. И двамата заслужават да са финалисти и никой не искам да отпада.
Ще се включа евентуално в понеделник, за да видя как ще се излагат жълтите мижитурки.

# 1 761
Гледах интрото за тази вечер...За Жълтите...Дъното си имало по-голямо дъно.

# 1 762
А, той днешният епизод ще е интересен май. Не толкова битката, ами нравоучението на блатната към Калин, като му казва , че е жена и да се държи мъжки. Явно Калин е казал, че му е писнало това племе, не ги харесва и не иска с тях да играе. Нещо ми се чу, че смотлеви -"не искам да съм тук"
Питате що се бута Рада блатната. Еми колкото повече стои повече чичаци ще я видят и пожелаят да върти кючеци, повече участия, парички...не  е глупава тя. А тези мазни имат доста пари, та...има да върти кючеци и си пълни джоба...затова стои и ще изгони кой може само и само да остане и да се гледа. Че и на синхрони да се изявява повечко така за ефирно време и да я видят.

# 1 763
Е, как няма да гледаме? Ивайло и Калин го заслужават, който и да отпадне, ще е достойно.

# 1 764
Офф бе.Калинчо е такава душичка.Гледам сега какво са пуснали и как тия две змии му се обясняват,и той пак усмихнат ,скромен ,възпитан изслушва ги .Аман от кози като тия.Честно казано по добродушни участници без задни мисли от Калин и Гого за всички сезони не мисля че е имало .

# 1 765
Не знам за Ръждавичка , но Калин е уникат за всички сезони ,никой не каза една лоша дума за него ,нито от неговото,нито от противниково племе

Ето, намери се кой да каже лоша дума за него - Рада Кикерица на промото го попита какъв е този цирк и защо не си приеме номинацията мъжката. Тя била жена и му казвала да си я приеме мъжката. Доообре. Щом велика Рада казва, така ще бъде. Очаква той да се засрами от нея ли, що ли? 😄 Копае дъното усилно. Много рядко съм виждала хора, чието високо самомнение е толкова, толкова далеч от реалните им възможности. Евала ѝ за вярата в себе си.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 20:08 от Maggie_393

# 1 766
  • София
Феномените се скъсаха да хапват и пийват тоз сезон Grinning

# 1 767
Разплаках се с това начало. Все едно гледам Малкия принц…

# 1 768
Ха,ха, май Деси е спряла да им готви. Заслужават.

# 1 769
Офф бе.Калинчо е такава душичка.Гледам сега какво са пуснали и как тия две змии му се обясняват,и той пак усмихнат ,скромен ,възпитан изслушва ги .Аман от кози като тия.Честно казано по добродушни участници без задни мисли от Калин и Гого за всички сезони не мисля че е имало .
А Лапунов що все го забравяте. За мен той беше единствения достоен съперник на Калинката.
Сега даваха пак част от съвета вчера на жълтите. Какви погледи между Пекин и Миро. Дори Пекин с тези джуки като го издуе кога е гузна и втора жаба в племето става. Много мръсно играе, стратегия разбирам, ама поне да има някаква доблест, а тя ...само думи, очичките шарят и устата кат на шаран , чак сега обърнах внимание, противно.

Общи условия

Активация на акаунт