💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 75 617
  • 1 940
  •   396
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
И аз не съм проследила всички сезони, но откакто има ялови напъни за женски финал не им се получават чисти, красиви, достойни игри.

# 1 831
  • София
Аз още снощи ви писах, че вината си е в Калин и Ивайло, че не поискаха личен имунитет за 100 гроша (50+50), ама вие не та не.
Продукцията била го отрязала.
Ехх, Тома Невернииии Simple Smile
Но разбирам де, тук е в пълна сила приказката за лъжливото овчарче...
Но аз бях сигурен, че са се смутили или там си нещо, те си знаят.
И няма как да сме сигурни на 100% че нямаше да се получи след като Ралица му даде 2 гласа за 50 гроша.

# 1 832
  • В Града на липите
Ако щяха да дават имунитет на Калин, щеше да го получи, когато го открадна Миро, камо ли да му го дадат за 50 гроша.
Пролича си, че не може да се пазари, това е. То не може да го бива във всичко пък Grinning

# 1 833
Защото пък щяха да му дадат, дори и да иска Rolling Eyes. Как щяха да ги питат преди началото на елиминацията дали е имало полза от саботажа? Изпълниха си плана да ги изпратят един срещу друг Grinning

# 1 834
  • София
Не за 50 гроша бе хора. Wink
За 100 гроша.
Ивайло да му даде неговите 50 и да станат 100
50+50

# 1 835
И да беше поискал имунитет, все тая. Нямаше да го получи. Знаем защо.

А тези Ж4 са змии.

Хайде момчета, покаже какво можете.

# 1 836
Не е змия, прекалено добра и наивна е Сапунджиева.
Но докато беше с Пекин колеше и бесеше.

Раличке, саботажа беше ОК, само че те как да играят срещу вас.
Бахти и наглеците.
Много си е добра Деси. Най ме е страх от вечно усмихнатите. Какво се очаква от нея? Има ли някой друг играч, който го превъртяха през всички племена и локации? До колкото помня, няма. Ами не отиде ли от сините на блатото? Не е актриса, на която са платили, за да им изнася театър.
Дяволче, извинявай. Тук сме на различно мнение и не тя колеше и бесеше, а Пекин.

# 1 837
Дяволче
Ти Калин не го ли виждаш какъв е ? 😃Това момче верно е дошло за игрите и тръпката,и идея си няма къде е попаднал,а ти очакваш да се пазари за имуниетет 😂🤦

# 1 838
  • София
Малко Фермата сега Simple Smile

# 1 839
Ако Павел ми ръси такива "умнотии" , докато се моря щях него да запукам с брадвичката Joy

# 1 840
  • София
Добре се справат и двамата дотук.
Добра битка засега.

# 1 841
Пекин иска да се върне Ивайло, защото на Калин сърцето му е синьо Joy жегнала се е, че ѝ каза, че иска да отстранява силните играчи, не само "момичетата" са се засегнали.

# 1 842
Ех, Мастагарков!

# 1 843
  • София
Калин е по-спокоен от двамата.
Ивайло е някак си пренавит. По-нервен е.

# 1 844
  • София
Павеле спри се малко с тези тъпотии дето ръсиш

Общи условия

Активация на акаунт