💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 191
  • 1 576
  •   69
Отговори
# 240
  • София
Много хора имат страх от удавяне...
Това е и инстинктивно. Ивайло се излага.

# 241
  • В Града на липите
Е той Алекс го води с половин час, трябва всеки момент да го нареди. Достатъчно ги въртя тия кубове, почти им изтри боята Simple Smile

# 242
Калинчо за какпо се трепеш за тези квачки , след като  ще си номиниран на 1 съвет още , пази си силите ще ти трябват , а силните жени защо оставиха на Ивайло и Калин сами да носят Миро , а те без товар зорлен излезнаха сами от рова

# 243
За сините съм.

Сори, Калинка. Ти ще издържиш.

Алекс се разстрои. Нормално човешко чувство.

# 244
  • София
Според мен Алекс вече има ясна идея в главата си. Все пак бая време стоя там.

# 245
Ами до тук поне нагледно да се види, защо не слагаме Калин и Миро на една везна. Единия казва, дайте да направим това, да обсъдим, аз мога да бъда тук, мога да покрия там, за това не съм сигурен и не го знам, но ако няма друг ще пробвам.
Другия какво направи? Крампира. Да, добре, признавам единия идва от резиденция, другия гладувал, то и останалите лечители бяха на изолатор, по- добре се справят. Изобщо грам база за сравнение не виждам между двамата, различни вселени са.
Николета, като има проблем с гмуркането да беше казала предварително.

# 246
  • София
Много странно, че Алекс не успява да нареди пъзела, не е толкова труден, не знам какво се омота. Имам чувството, че като не му се получи първия път, някак се обърка и блокира. Дано греша и успеят да се справят първи, въпреки че вече се притеснявам. Не им е особено добра комуникацията с Траян, нещо хаотично ми се струва, че действат.
Миро гледа, гледа как редят пъзела сините и накрая той е този с вързаните очи. Joy

# 247
Мисля, че сините в момента имат леко предимство. Алекс е огледал повече кубове от всички страни. Остава му само да ги комбинира.

# 248
  • София
Ох, Калин май не е разбрал правилата, хаха 🤣

# 249
Ръждавичка каза , че  цветовете на кубовете  са различни за двете племена , което за мене е основание да се съмнявам в това дали на едното племе не е дадено много по - труден за решаване или невъзможен дори за решаване за пъзел

# 250
И сега ще обвинят Калин.

# 251
  • София
Ами да, знаех си.
Стана точно както предвидих.

# 252
Оххх Калинчо нищо не е разбрал
Честно да ви кажа не искам жълтите на резиденцията. И то само заради Радка.Много ми е неприятна .100 дни не беше  яла ама....
Супер.Браво на Феномените.
Калин ще издържи

# 253
  • В Града на липите
Ивайло, като се реди за 30 секунди, защо не се предложи да редиш?

# 254
Просто племето осигури повече време на Алекс с пъзела. Калин нямаше тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт