💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 67 580
  • 1 714
  •   129
Отговори
# 285
  • София
Калин е бос.
Спазва завета на Лапунката. Simple Smile

# 286
Ивайло от няколко седмици дори в покой седи много изкривен и явно не пренася тежест на единия крак.

# 287
Тихият и скромен Калин, сърцето и душата на отбора. Браво за прекрасните думи към него от всички. Той е измислял стратегии, той е ръководил битките. Ясно и категорично беше заявена водещата му роля в отбора, но продукцията не ни ги показваше тези неща. Калин е разумен, не харесва коалиции, казва Алекс. Ръждавичка каза, че те са такъв отбор защото Калин ги е обучил, а сега ще обучи и жълтите подлеците. Вече им предаде много ценни уроци в първата битка. Обясни им как се копае и не само. А сега Миро ще си води записки и ще си краде ноу хауто на Калин. Невероятно момче е Калин. Не мога да преглътна гаврата с него да го пратят при тия мижитурки. Cry

# 288
  • София
Страхотен Калин, както винаги. Но бях за Феномените. Малко се издразних на Ивайло, че вместо да каже истината за забавянето, обвини Калин. Дано после има доблест да признае истината.

# 289
Е, ще похваля Миро. Ето, така се прави. Заставаш и признаваш. Браво. Продължавай в този дух.

# 290
  • София
Оффф сега Калин ще се самопредложи, ако паднат на елиминационна? Няма да ме учуди...като го слушам

# 291
  • София
Много ми е интересно Света Ръждавичка каква форма и напереност щеше да показва в игрите ако месец и нещо не си спинкаше и хапваше на хотела. Помним единият, единствен път като беше на изолатора какви сълзи и сополи бяха. Камо ли ако беше 4 поредни седмици. Същото важи и за Алекс.

Първата седмица винаги е като културен шок. След това се свиква.
Няма как да гадаем какво би станало, 'Ако'
Нямаме кристално кълбо.

# 292
Емоционален е епизода, личи си наистина колко е ценен Калин. А той продължава да ме радва колко умерено и дипломатично се изказва винаги, верен на зодията си. И как веднага ги строи жълтите в две редици, със сигурност много ще го уважават и няма логика да го номинират, защото им е ясно, че без него са чао.

# 293
  • София
Радостина не е виждала Изолатора.
За нея ще е сефте.

# 294
  • София
А дали утре наградата на Пекин ще е стопанство? Много ми се иска да се спре с този изолатор.

# 295
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

# 296
  • В Града на липите
Леле, Калинката го потопиха в коалиционни интриги.
Утре вечер битката ще е епична Grinning

# 297
  • Някъде там...
Еха, утре много яка битка! И Калинката, както си пожела, е на първи ред. Макар и без пуканки.

Горкият, сега всички го дърпат за коалиция.

# 298
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Елица,на Алекса жената не и пукаше

# 299
Е какво е това сега - капитаните познават, а ,,секундантите" играят Joy

Общи условия

Активация на акаунт