💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 765
  • 1 578
  •   52
Отговори
# 315
Една от любимите ми игри утре, обаче защо Ръждавичка и Пекин помнят. Голямо прослушване ще падне на Калин, само не разбирам защо му е на Миро да навива Калин да играе с Пекин, това не означава ли автоматично, че той ще е аут от сметките на жените Close

# 316
Бинго! Ето я битката, в която продукцията побеждава. Поредно на 0 за нея.
Къде е Миро? А, силните жени?

# 317
  • Някъде там...
Калин обаче си му хареса на изолатора. Спокоен, нахилен, няма драма.

Продукцията със сигурност иска победи за жълтите. Трябва да ги нахранят.
То тук и тичащите помнят. Алекс би трябвало да помага на Симона.

# 318
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Елица,на Алекса жената не и пукаше
Хах е как ще и пука като тъпата продукция  подари още в началото победата на тоя неадекватник Алексата 🤦😂

# 319
  • тук, на мястото си
Чудна работа - капитаните на кулата, а помощниците вършат работата.
Искам Ръждето да бие и като заслуга да поиска стопанството за жълтите.
Калински го съжалявам момчето, всеки го дърпа, всеки му се мазни, а утре ще му забие нож в гърба.
Никое племе няма това единство, което имат феномените.

# 320
Аз за този сезон все още си чакам племенната битка с бягането. Най-любимата ми е.

# 321
Драмата беше за нас. Жив го ожалихме Калинчо, а той си е Дзен отвсякъде.

Калин>Алекс.
Пекин ще е хладнокръвна и ще помни повече.
Да вземат поне храна.

# 322
Е какво е това сега - капитаните познават, а ,,секундантите" играят Joy
Точно. За тази битка говорих. Момчи ги разби. Тук също можеше да се получи с Алекс и Калин.
Но продукцията реши друго. Пекин няма сили и сега ще се спукат да тичкат Алекс и Калин.
Според вас кой от двамата ще издържи теди обиколки? Усещам как Ръждавичка ще изгуби битката.

# 323
  • София
Аз за този сезон все още си чакам племенната битка с бягането. Най-любимата ми е.

Също ми е една от най-любимите битки Simple Smile

# 324
На Пекин и дадоха коалицията на готово,направиха я служебен капитан,а сега даже Калин ще минава трасето за нея.
Най-подпираната жена някога.
Остава и утре да ѝ дадат амулет ако “спечели”🙄.

# 325
  • София
Ооо, утре ще е една от любимите ми битки. Малко е тъпо, че секундантите ще тичат като гламави вместо капитаните, но нейсе, ще гледам с удоволствие. Joy Предвиждам победа за Феномените отново.
Съвсем заслужено си победиха сините днес, макар и с малко забавяне на пъзела. Жълтите са тотал щета. Ивайло е много силен, но е контузен сериозно и на определени компоненти не може да е бърз. Миро е голямо зле. Той като не се бори за себе си, не си дава никакъв зор. Накрая хвърля едно "Извинявайте!" и разчита, че всичко ще е простено. А най-странното е, че му минава номерът всеки път. Интересно какви са му били мотивите да е този, който ще реди със завързани очи? Това е най-безотговорният пост от всички в тази игра - просто слушаш команди и изпълняваш. Все едно си нечии ръце - без идея, без мисъл, без стойност.
Николета направо ме убива с глупостта си. Имало вероятност да я удавят. Ми като толкова им няма доверие на тези хора, защо изобщо се е навила да застане точно на този пост?
Ако и двамата си бяха дали малко зор, Калин имаше реален шанс да нареди кубовете.
Много ме е яд, че нямаше пъзели в този сезон. Да, щяха да висят като прани гащи с часове на тях, но обичам да виждам вложен и мозък, не само сила и блъскане.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:40 от Reinа

# 326
Голямо лицемерие и преструвки на жълтите при влизането в изолатора. За пред новодошлия всички тръгнаха да си признават грешките. И толкова много разчитат на Калин, а нали уж и Миро трябва да е някаква сила, претендент за нещо. А Калин винаги усмихнат и позитивен, че на мижавите душички им е трудно да повярват, че е искрен и го обвиниха в преструвка.

# 327
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Елица,на Алекса жената не и пукаше

Силвия Радулова също.

Калин в жълто е 🔥🔥

# 328
  • София
На Пекин и дадоха коалицията на готово,направиха я служебен капитан,а сега даже Калин ще минава трасето за нея.
Най-подпираната жена някога.
Остава и утре да ѝ дадат амулет ако “спечели”🙄.

Абсолютно.
Аз съм просто в ступор от наглостта им.

# 329
Пекин нарочно е избрала Калин, нали трябва да го присламчи за съюзник. Така му показва, че за нея е важен и му гласува доверие. Другите от нейната група са и в кърпа вързани. Признавам, че умее да прави коалиции. Последователна е в действията си, спокойна, мисли бързо - доста добре се справя.

Общи условия

Активация на акаунт