💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 65 442
  • 1 670
  •   144
Отговори
# 330
Голямо лицемерие и преструвки на жълтите при влизането в изолатора. За пред новодошлия всички тръгнаха да си признават грешките. И толкова много разчитат на Калин, а нали уж и Миро трябва да е някаква сила, претендент за нещо. А Калин винаги усмихнат и позитивен, че на мижавите душички им е трудно да повярват, че е искрен и го обвиниха в преструвка.
Това е защото всички имат респект към него. Виждат го като победителя. Като имаш бъдещ победител, естествено, че ще искаш да се държиш мило с него, и така продукцията ще продължава да ти дава от главните роли, като "пръв приятел" на Калин Великолепни.

# 331
Попаднах на нещо свежо току що Smile:

# 332
Категорично съм ПРОТИВ това издевателство с храната, колкото и да са наясно участниците с това преди да влязат. С каквото и да ги подсилват, Пекин и Мирослав са 20 дни на нищожна “инжекция” и не само те.
Това е грозно за зрителя, както мен не ме кефи да гледам как отиват някои битка и целта им е да не могат другото племе да вземат някакво предимство (ХРАНА, хора, ХРАНА). Ужасно!

# 333
Искам Ръждето да бие и като заслуга да поиска стопанството за жълтите.
Това няма как да стане. Тя, ако има лесно, ще ги върне пак на блатото. Забрави ли,когато падна от Дино, как каза,че съжалявала най-вече, че Дино спечели храна и щели да се нахранят.
Беше адски тъпо и не намясто изказване.

# 334
Не знам как, но Миро ми става все по-антипатичен. Дори повече от Пекин. Не знам как въобще е възможно това! Този и кючекинята са мазето под дъното!

# 335
  • Някъде там...
Утре прогнозирам победа за Калин и Пекин. Много натъртваха днес на евентуална победа на Ръждавичка в разговорите, голямо нахъсване. А и ще искат да ги захранят. Освен това ще играят по струната Калин срещу най-близките си във формата.

Интересно ми е Калин дали ще влезе в някоя коалиция, макар че то там едната е "коалиция" сам Ивайло.

Много са ми смешни иначе с тия уредени срещи за разговор. Сигурна съм, че редакторите ги карат, задават им насока на разговора.

# 336
Миро е голяма флегма. Имам чувството, че може да заспи докато говори.

# 337
Пекин защо утре си е взела Калин за помощник?? Защо не си взе една от двете коалиционни партньорки??? Нали се кълне в жените и се пазят взаимно...?
Правилата позволяват ли? Ей тая Пекин много ви боде очите , че спазва правилата. Да вземе куция Йвайло , ей така да сте доволни.

# 338
Утре прогнозирам победа за Калин и Пекин. Много натъртваха днес на евентуална победа на Ръждавичка в разговорите, голямо нахъсване. А и ще искат да ги захранят. Освен това ще играят по струната Калин срещу най-близките си във формата.

Интересно ми е Калин дали ще влезе в някоя коалиция, макар че то там едната е "коалиция" сам Ивайло.

Много са ми смешни иначе с тия уредени срещи за разговор. Сигурна съм, че редакторите им ги уреждат.
Калин се има най-много с Ивайло от племето и вероятно ще пробват да се държат двамата.

# 339
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Пекин ще я подпира продукцията защото тя идеално си пасна в ролята на злодей. Получават и се нещата, няма как при такъв ярък герой като Калин да не му сложат достоен злодей. Имаме си мъдрец (Алекс), имаме си смелата, нахакана принцеса дето разпердушинва де що види препятствие (Ръждето). Имаме си глупава, но хубавичка придворна (Николета), пажове (Дино, Траян), заговорница (Радка), смел войн (Чикагото), даже имаме и инвентар докаран от далечни земи и морета. Въобще приказката трябва да си върви по план, както е написана от продукцията.

# 340
Искам Ръждето да бие и като заслуга да поиска стопанството за жълтите.
Това няма как да стане. Тя, ако има лесно, ще ги върне пак на блатото. Забрави ли,когато падна от Дино, как каза,че съжалявала най-вече, че Дино спечели храна и щели да се нахранят.
Беше адски тъпо и не намясто изказване.
Да нямаш предвид, когато падна от Чикагото и той взе луканките.

# 341
  • Някъде там...
Те не знаят предварително коя е битката. Обикновено има насоки, че им трябва паметлив съюзник и това е. Ръждавичка е гледала формата, сигурна съм, че се е усетила коя е битката. Пекин просто взима най-силния съплеменник. Те направо свръхестествени качества му приписват на Калин там...

# 342
  • Буркина Фасо
Ръждето как умело се предложи сега да е капитан. следващата седмица си мисля, че на драго сърце ще отстъпи капитанството. Simple Smile

# 343
Нямах точно това предвид като казвах, че Ръждавичка- Пекин би било интересен сблъсък. Joy Оф, аман вече от стакмистики. Концентрация и памет е, може би второто нещо, в което Пекин има преимущество пред Ръждавичка. За Калин срещу Алекс на трасе даже няма смисъл да се коментира.

# 344
Аз пък този сезон реално нямам чак ,чак такива дразнители както другите сезони.Като изключим трио Патки😁.Ама те толкова си могат 😂При мъжете реално никой не ме е дразнил чак толкова  което за всички сезони не се е случвало.Даже и Мирослав който за мен не става за победител, но това е друга тема.😆И за моя изненада сезон 7 влиза в  топ три на
най-любимите,като разбира се 4 сезон си остава вечен фаворит ,но този  мисля че заема  твърдо второ  място , и даже минава сезон 3 който също ми беше любим.
А Калинчо застава много близко  до Фифо който ми е на сърце от край време 😁

Общи условия

Активация на акаунт