💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 37 005
  • 796
  •   123
Отговори
# 450
Капитанската довечера трябва да е за жълтите, понеже се търсят всякакви варианти малко да ги нахранят тези хора (плюс облаги за д-р Пекин), вчера Мирсолав тотално окапа на битката, а Ивайло, макар че стиска, изглежда като дългогодишен военопленник. Уплаших се от вида му и от погледа му в края на епизода! Освен физическото изтощение и травмата, бедстващия Ивайло е подложен на продължителна изолация, нарочване от съплемениците и колкото и да е корав, видимо е и психически изтощен. Няма нищо общо с Ивайло от началото на предаването. Явно това се харесва на сценаристите.
Аз исках Ръждавичка вчера да отиде малко на изолатора, видимо те пък с Калин са се окръглили и натежали, няма лошо, но да не започне да им пречи в битките. Чикагото и Дино обаче щяха да са съкрушени да се разделят с храната и лукса...
Имаше в годините участници, които не се справяха по трасето, но след като поотслабнаха, започнаха да минават елементи, които преди не можеха. Имаше един такъв войник от сезон 3, Мартин се казваше май, държаха го на плажа, където той рязко блесна с уменията си, но го прецакаха на два пъти много жестоко - просто ей така, по сценарий. Накрая отпадна поради това че вятърът издуха някакви фенери.
Имаше и примери на оядени на резиденцията, които влошиха представянето си в игрите.

# 451
Като говорим за Калин и екранното му време сега се замислям че още в началото продукцията хич не са го брояли за нещо.Мисля че даже и визитката само на него в първи епизод не дадоха от неговото племе ,и беше доста къса.Това трябва да говори достатъчно ,че са си мислили че няма да го бъде,ама той взе че им скри шапките и не са имали избор с него от там нататък.Но Фродо и Ко нали не падат по гръб и ще е  достатъчно за тях  да го прецакат на финала където съм почти сигурна че ще стигне.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 12:56 от *Ани*

# 452
  • тук и там
На мен снощи ми направи впечатление, че Мирослав(със сигурност) и мисля Пекин ,се държаха за дъските и не бяха с пуснати ръце,а нали не може-трябваше да висят.Та поне три пъти,Павката се направи че не ги вижда.Ако бяха сините,щеше да ги върне или накаже.Николета освен че е стюардеса и има страх от височини,се оказа и че е плувкиня,която я е страх да стои под вода..
Та с тези "силни жени",и сал един Калин и Иво,не могат да са конкуренция на сините  на подобни битки .Очаквам от продукцията,да измислят битки ,подходящи за трите змии..И при спечелване,да ги затрупат с предимства и грошове...Щото иначе,ще изгният на Изолатора.

# 453
Като говорим за Калин и екранното му време сега се замислям че още в началото продукцията хич не са го брояли за нещо.Мисля че даже и визитката само на него не дадоха от неговото племе в реално време по тв то .Това трябва да говори достатъчно ,че са си мислили че няма да го бъде,ама той взе че им скри шапките и не са имали избор с него от там нататък.Но Фродо и Ко нали не падат по гръб и ще е  достатъчно за тях  да го прецакат на финала където съм почти сигурна че ще стигне.

Категорично да! Първият месец Kалин имаше едноцифрен брой синхрони и влизаше в кадър по случайност за секунда-две. Очевидно е, че са залагали на други да бъдат главните герои, ако се съди по вниманието, което получаваха Шопа и д-р Петров.

# 454
Как ви хрумва да изпляскате такива диагнози просто ей така... Rolling Eyes

Ивайло наистина да беше настоял, ако е смятал, че ще се справи; но може да си е представил какво ще му чуят ушите при неуспех, а и всички залепили поглед в Калин като спасител, явно е решил да не се хаби.

Искам да направя вметване, че Иво не отправи критика към Калин, както видях да коментирате и колко било лесно на наредени кубове да се изкаже! Показа, че много малко не му е достигнало, тоест е бил на секунди от победата. Да не говорим, че Ивайло винаги го хвали.

Много вероятно. Той разчита на него за съюзник, надали иска да се конфронтират.

Ивайло няма как да знае предварително, че ще се справи и колко бързо ще се справи. Затова и не е бил настоятелен като се е предлагал. След това е видял, че ще се справи бързо (поне той си мисли така) и е съвсем нормално да се ядоса.Но се ядосваше на пропуснатата възможност, а не на някой друг. Не знам на калин ли се дължи, но всички жълти се държат различно.Няма обвинения към другите, дори напротив признават си собствените грешки.

# 455
Радостина е едноличен победител в анкетата! Постижение си е! И аз гласувах за нея и Николета. Миро ленивеца поне има качества на арената, а Пекин е умна и няма самочувствие без покритие. Играе си играта в своя полза. Нищо лично. Освен това жената много добре вижда и колко струват съотборниците и. Затова ще вземе Калин на капитанската. Не, че няма да го номинира после.
При сините много се обърнаха теченията и Ръждавичка вече не плува в свои води. Загубата на Калин според мен ще я извади съвсем от равновесие и силните и безкомпромисни изяви са към своя край. Много сглупи това момиче, че искаше да изгони Лапунов, за да играе с Радостина и Николета.

# 456
Да, те са май с най-много резиденции цялостно. Но за мен тук пак продукцията е намесена, още в началото племето на Феномените беше най-подсилено. Сложиха Гергана, Александра и Тянко в един отбор, на Феномените сложиха Чикагото, Калин, Лапунов, айде там само Наталия беше за цвят. Нямаше равен старт за всички, но това е продукцията. Завоевателите бяха племето с най-много съвети и лоши локации, така го направи продукцията. При едните 1 слаб пост, при другите 1 силен пост😂 После ми обяснявайте за стиковане
Ивайло ли е човека с най-много кофти локации(имам предвид изолатор/река/плаж ) от всички участници този сезон, които са в редовната игра от ден1 ? Иначе цялостно само  Радостина май е най-зле в това отношение спрямо Ивайло.

За най-лоши локации не знам, но на мен ми се струва човека, който най-често попада на най-неприятните съплеменници;)Само във феномените беше добре, но за малко.

# 457
Не знам на калин ли се дължи, но всички жълти се държат различно.Няма обвинения към другите, дори напротив признават си собствените грешки.

Абе нещата си бяха за пред камерата... Калин "пристигна" бос на изолатора, а обувки не носеше в ръка. Т.е. най-вероятно са пристигнали, разположили са катуна в изолатора, а после са пристигнали камерите и са им казали "Айде сега да изтанцувате сценката с пристигането на локацията и посипването на главите с пепел!". И те са го изтанцували под прежекторите. А може да е имали Ъмнайсе дубъла и на Ивайло да му е писнало на шортите и за това гледаше като вбесен.

# 458
Да, на мен също ми направи впечатление промяната в поведението на жълтите след като Калин влезе при тях. Всички, без Ивайло, искат да са по-бели и добри. Д-р Пекин буквално се гушеше в Ивайло при нареждането на кубовете! Като пиленце, наистине ме впечатли колко всъщност е ранима, крехка и беззащитна Simple Smile. Всеки се изказва премерено, всеки поема отговорност! Е, малко на синхроните понаплюха Ивайло, например Мирослав подметна, Радостина, не помня вече всички бисери. Така че не трябва да се заблуждаваме кой ще е следващият номиниран. И понеже са коалиция, Калин също ще бъде на пангара, освен ако не променят правилата да се номинира само по един човек... Друг вариант е д-р Пекин, ако пробие при Калин, да хвърли някой от сегашните си съюзници, но не ми се вярва да изтръгне от Калин обещание. Освен това съм убедена, че ще се измисли начин жълтите да спечелят поне едната номинационна битка тази седмица.

# 459
според мен не Калин , а Алекс е този, който нон стоп им говори и ги сплотява

# 460
Не забравяйте, че великата Продукция е единственият решаващ какво виждате и какво чувате.
Монтажът може да преобрази (почти) всичко. Ако например снощи не да ни показали как Ивайло се е предложил за пъзела - няма да го знаем, ако по време на битката е включен основно микрофона на Калин - ами ще мислим, че той всички нарежда и стратегия прави и тн (което в случая беше вярно, но преди не да ни го показвали така).
Последно ще кажа лично мое наблюдение - когато силен играч има много екранно време в една седмица, най-често в петък си заминава.

# 461
  • Някъде там...
Определено Алекс ги държи. Може да е дървен философ на моменти, но не е от "тъмната страна". Патриархът е там, като глава на семейството.
Дразнеше ме първоначално, особено с отношението към Наталия, но ме спечели с трезвата преценка, с прямотата си. Наблюдателен е, има бърз ум и дар слово.

Е, снощи определено Калин беше водещ при жълтите. При сините не ни го показваха в тази светлина, слушахме от съотборниците му и виждахме частично на терена какво се случва. Чертането на пясъка (снощи и двете племена клекнаха и рисуваха преди битката). Обясненията на Калин как се минават препятствията, как редовно закопчава каски, карабинери, осигурителните такъми.

# 462
според мен не Калин , а Алекс е този, който нон стоп им говори и ги сплотява

Алекс има доста трезвен поглед над играта. След първоначалната му логорея, от много време насам ми харесва как разсъждава и съм съгласна с повечето му мнения. Двамата с Калин си бяха изградили някаква много приятна бащинско-приятелска връзка и взаимно се допълваха. Алекс не е достатъчно силен, а Калин не е достатъчно разговорлив. И така Калин се превръща в мускулите на Алекс, а Алекс - в гласът на Калин. 💙
Махнаха сърцето. Ако махнат сега и разума, Феномените ще започнат да се самоизяждат като другите племена според мен.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 15:26 от Ameli_xxx

# 463
Ще ме извинявате, но точно снощи Ивайло ми направи най-лошо впечатление. След него е МиркА. Ивайло се изчерпа като образ и най-вече като играч след контузията. Трябваше да е отпаднал преди Лапунов. Предал се е, не му се играе вече и си личи, че иска да излезе навън. Силно се надявам тази вечер да отпадне.

Снощи пак го написах. Довечера залагам победа за Симона и Алекс.

Иначе съм доволна, че Калинката го преместиха при Жълтите. Много го излъчваха вчера на синхрони и на Арената. Жесток е. Ако сплоти и Жълтите тази седмица, защото то не става за един ден, следващата сесмица ще бъде много, много интересна.

П.с Направи ми впечатление, че той е с много аналитично мислене и според мен с математиката са си първи приятели.

И като за накрая искам брат му - Момчил догодина в Игрите. Той също е страхотен.

# 464
  • София
За довечера ми е малко на кантар битката, но повече клоня към победа Калин и Пекин. Той е много по-добър от Алекс на трасе, а Пекин ми се струва, че по-добре ще се справи със запомнянето на символите.
Ако обаче се играеше обичайното - капитанът да е по трасе - по-скоро Симона и Алекс щяха да са първи.

Може и да е нагласено, за да победят жълтите, но честно казано аз не помня жени някога да са играли тази битка - освен от време на време като секунданти.
Колкото и да е добра Симона - не виждам как ще мине 10-15 пъти трасето. Обичайно поне 10 курса се правят, често и по повече. Пиша Симона - защото нито една от останалите жени не виждам и 5 курса да може да направи, дори Пекин.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 13:57 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт