💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 30 280
  • 680
  •   10
Отговори
# 660
  • Буркина Фасо
редника (Ръждето)  пак показа, че силата и е в колективните битки.

# 661
  • Някъде там...
Започнаха да му свалят ореола на Калин обаче. Сега ще го притиснат до стената, за да го принудят да изневери на себе си и да играе мръсно. С тия опити за саботажи и на арената ще се загуби т.е. ще изглежда преодолим съперник. Добавяме глада и неприятната атмосфера при жълтите.

Миро обаче не ви ли се стори, че беше доста подигравателен, когато каза, че Калин е праволинеен, дошъл е за битките. Така ми прозвуча на мен.

# 662
Утре е другата ми любима битка.

Блатната жаба и Тъполета нямат работа на този етап от играта.

# 663
Малко да се посмеем

# 664
  • Sofia
Скрит текст:
Започнаха да му свалят ореола на Калин обаче. Сега ще го притиснат до стената, за да го принудят да изневери на себе си и да играе мръсно. С тия опити за саботажи и на арената ще се загуби т.е. ще изглежда преодолим съперник. Добавяме глада и неприятната атмосфера при жълтите.

Миро обаче не ви ли се стори, че беше доста подигравателен, когато каза, че Калин е праволинеен, дошъл е за битките. Така ми прозвуча на мен.
Миро си е такъв, злобен, жалък и саркастичен. Като бито куче в ъгъла, хем немощно, хем хапещо до смърт! С огромно извинение към кученцата.

# 665
На Миро- флегмата, в какво ли му плащат, за да каже, че яде месо?

# 666
Много ме е яд, когато за пореден сезон свалят по някакъв начин ореола на любимците на Сезона - Юлиан, Любо, Морунов, Елизабет, Фифо, Гого, Лефтеров, Момчил, в Сезон 6 няма топ-любимец, в този Калинката, Лапунов, Ръждавичка, Чикагото и сега гледам и на Траян утре вечер...

Сценарият е един и същ и абсолютно съм убедена, че продуцентите много добре знсят кои ще са любимците на сезона за да предизвикат трафик, коментари и гледаемост на предаването.

# 667
Вече губя желание да гледам предаването. И то дори не е за това, че пратиха Калин при хиените. Няма справедливост - това е, което ме отблъсква най-много. Не знам как не ги досрамя да сложат думата "справедливост" на пъзела и да обясняват колко били справедливи.
Калин и Ивайло нямат полезен ход. Срещу себе си имат некадърните жени и продукцията.

# 668
Много ме е яд, когато за пореден сезон свалят по някакъв начин ореола на любимците на Сезона - Юлиан, Любо, Морунов, Елизабет, Фифо, Гого, Лефтеров, Момчил, в Сезон 6 няма топ-любимец, в този Калинката, Лапунов, Ръждавичка, Чикагото и сега гледам и на Траян утре вечер...

Сценарият е един и същ и абсолютно съм убедена, че продуцентите много добре знсят кои ще са любимците на сезона за да предизвикат трафик, коментари и гледаемост на предаването.
Обаче ние зрителите за 6 сезона сме се научили и не им се връзваме на тъпите им сценки и няма да постигнат нищо с това. Любимците си остават любимци.

# 669
Защо така силно искат да му намажат ските на Чикагото, аз продължавам да не разбирам. Joy Освен да им се вижда твърде силен опонент за напред, ама да го изкарват фурнаджийска лопата не ми звучи много резонно.
За Калин не съм се съмнявала, че би поддал на Пекинските хипнози. Има си акъл в главата и си го ползва, не се притеснява да играе и по лични усмотрения. Никакъв ореол не са му развалили. Били заговорничили с Ивайло. Да заговорничиш в коалиции и да цакаш вечно едни и същи не е заговор, ама да не си дадеш 100% в битка, в отговор на техните сплетни е голям проблем. Щом са разрешени мръсни номера под една форма, за мен това е зелена светлина за всякакви подмолни действия. То така или иначе не става с друг подход при тези условия. Може би наистина не трябваше да е пред камера уговорката, но лично на мен нито един от двамата не ми пада в очите с това.
Имах за момент днес надежда, че може и Ръждавичка и Алекс да спечелят, но Пекин и Калин просто бяха по- добри. Макар, че Алекс беше много достоен опонент на трасето.
Пекин, ако не й бяха оставили Калин според мен би преговаряла повече за грошове, можеше и да ги вземе, ама в неговата компания определено нямаше друг вариант освен вкисналите им наденици.
За утре май Николета и Дино мярнах последни бегачи, ако са те не вярвам Дино да й бутне аванта, но знае ли се, да не му стане лошо и на него. Grinning

# 670
  • София
Хахах, разпознах ги даже!

# 671
Защо така силно искат да му намажат ските на Чикагото, аз продължавам да не разбирам. Joy Освен да им се вижда твърде силен опонент за напред, ама да го изкарват фурнаджийска лопата не ми звучи много резонно.
За Калин не съм се съмнявала, че би поддал на Пекинските хипнози. Има си акъл в главата и си го ползва, не се притеснява да играе и по лични усмотрения. Никакъв ореол не са му развалили. Били заговорничили с Ивайло. Да заговорничиш в коалиции и да цакаш вечно едни и същи не е заговор, ама да не си дадеш 100% в битка, в отговор на техните сплетни е голям проблем. Щом са разрешени мръсни номера под една форма, за мен това е зелена светлина за всякакви подмолни действия. То така или иначе не става с друг подход при тези условия. Може би наистина не трябваше да е пред камера уговорката, но лично на мен нито един от двамата не ми пада в очите с това.
Имах за момент днес надежда, че може и Ръждавичка и Алекс да спечелят, но Пекин и Калин просто бяха по- добри. Макар, че Алекс беше много достоен опонент на трасето.
Пекин, ако не й бяха оставили Калин според мен би преговаряла повече за грошове, можеше и да ги вземе, ама в неговата компания определено нямаше друг вариант освен вкисналите им наденици.
За утре май Николета и Дино мярнах последни бегачи, ако са те не вярвам Дино да й бутне аванта, но знае ли се, да не му стане лошо и на него. Grinning
Не им играе по свирката. Прави си каквото иска и затова им е неудобен.(отделно,че е много силен и колкото по рано се отърват от него толкова по-добре за тях)

# 672
Калин: "Не съм по парите аз."
Замислям се за финала....

Пекин: "За мен той /Калин/ е универсален войник и мисля да го ИЗПОЛЗВАМ докрай в битките"

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 00:01 от Chapka

# 673
  • Някъде там...
Люлинският тарикат Ивайло обаче много добре я разчита Пекин. От стара коза яре е той.
Калинката успя да усети подмазването на Пекин, обаче пак малко наивничък ми се вижда. Или по-скоро не може да си представи до какви низини в мръсната игра могат да стигнат Пекин и сие. А Миро явно дава вид на читав човек, ето и Калин успя да заблуди, умрялата лисица!
На това трасе нямаше елементи за ръце, силната част на Калин.

# 674
  • София
Битката днес - почти както предполагах - с разликата, че Алекс ме изненада приятно - много добър на терен, не че и преди не е бил де, но някак срещу Калин - очаквах доста да изостава. Но, явно си беше прав, когато заяви, че когато вижда смисъл и изгода - се раздава. Явно сега е видял.
Симона - няма какво да коментирам - това момиче нямам идея професионално спортувала ли е нещо - но, ако е, пропуснала е един основен урок - как се приема загуба достойно. Тя, това никак не го може, и не оправданието малка е - тук не важи. Това са неща, които се усвояват още като дете - да умееш и да печелиш и да губиш - достойно.

Браво на Пекин и Калин.

За саботажите - това не е спортно състезание, нямам никакъв проблем с такава стратегия - още в сезон 1 Траките искаха и почти успяха да направят такъв, ама Наско ги прецака - като нареди щурвала за отрицателно време. Така обсъждания и осъждан на Мани и Фейгин - беше изцяло подкрепен от продукцията да се случи и после използваха да оплюят водещите двете девойки - защо смятам така? Супер лесно, по време на дърпане на шейната на терен, Фейгин вади и пуска елемент от торбичката на земята. В последствие - Виктория и Гого се мъчат да развържат същата торбичка бая време?? Да, да - баш такава магьосница беше Фейгин - извадила елемента за секунда, ама после и вързала бързо и никой, ама никой от бутащите с нея шейната не я видя?

Все пак утре ми е една от любимите игри - дори и да се саботира, а то баш на тази Иво с този глезен, няма как да се справи, то поне Калин и ....хм, то няма кой друг от жълтите да я направи интересна. Е, поне се надявам да има някакъв интерес. Кой знае - "силната блатна кралица" - може пък в бягането да е добра 🤣

Общи условия

Активация на акаунт