💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 35 199
  • 749
  •   81
Отговори
# 735
Абсолютно е така! Освен това  - за момента мъжете, които играеха заедно си остават лоялни един към друг и не са си забили нож в гърба, въпреки че имат полза да отстраняват силните играчи. Нито Калин е кроял план да отстреля Лапунов, нито обратното. И Чикагото, Дино и Траян не съм чула да си правят такива сметки. Дори Алекс за момента не е загатвал за такъв ход. А жените постоянно гледат да гонят силните да си разчистват пътя. Но дори не си го признават, а го играят жертва на мъже женомразци, които номинират, за да се защитят. И се бият и в гърдите колко са силни.
Продукцията обаче обича мъжете, играещи със слаби жени. Но не тези като Иван, които открито си казват, че това е стратегия, а тези като Мирослав и Алекса, които се изкарват закрилници, а после удобно излизат на битки срещу слабите жени.

# 736
Не знам в коя вселена някой би повярвал, че Мирко тъжния санбернар може да закриля Пекин по което и напраление да е 🤣 Пекин ще го сгъне на две този убития канадски герой.

П.с. Пекин ми е като някой булдог или питбул и въобще не го базирам на външността й. Характера й е такъв. Значи представете си питбул срещу санбернар Grinning

# 737
Тази седмица мача е свирен вече....Калин ще си играе срещу Ивайло, обаче за следващата се чудя чий ред е. Според мен ще се пробват да метнат Николета, но тя този път ще извади сабите и хоп пак Калин

# 738
Ужасява ме психарското хладнокръвие, с което Ръждавичка намаза ските на Лапунов и сега точи ножа на Чикагото. Очаквам сега да се настрои срещу Алекс, защото тя - "най-прекрасната и можещата", загуби капитанската и трябва да има някой нарочен. Просто кофти човек - без ясна преценка за хората и себе си, без съвест и без скрупули. Не заслужава дори до обединеното племе да стига. Колкото и да не харесвам Пекин, тя заслужава повече да е последната останала жена в Игрите. Изтърпя враждебността на мъжете в племето си, гладува повече, слагаха я много пъти в различни конфигурации и тя все намираше начин да оцелее и да завърти хора около себе си. Има умения, които я отличават, и колкото и кофти прояви да има, Ръждавичка я води по неприятност с няколко обиколки...

# 739
  • Някъде там...
Калин ще е абониран за номинация до обединението, не се съмнявам. Пекин каза, че ще го ползва на макс.
Без Ивайло не ги виждам и как ще печелят битките, освен ако продукцията не скалъпи нещо. Ще има синя доминация. И дано върнат стопанството, защото скоро някои ще станат невидими.
Ако си губят и двете елиминационни битки обаче, не мисля, че Мирко ще се самопредложи да закриля жените, ако трябва да ги "закриля" срещу Калин. Той такива рискове не поема, я ще му стане рязко лошо, я ще крампира, въобще, ще намери начин да се измъкне. Ще бъдат отстреляни Радостина и/или Николета. Първата няма вече и грошове, но втората има как да се защити. Въпросът е кой от своите би жертвала?
Ако не се лъжа, освен настоящата, има още 2 седмици. Няма как някоя да не отпадне. Искрено се надявам да не им преливат още пушечно месо от феномените.

# 740
  • пустинята Гоби
Всеки вижда, каквото иска. Ръждавичка е единствения човек, който рони сълзи за отпадналите по един или друг начин от племето. Пък какво говори, ми нали това е игра, има някаква стратегия момичето, разказва я пред камерата. Пекин като лее маз от екрана, да не е по-симпатична - ами не е.

# 741
Само не разбрах Ръждавичка сега защо намрази и Чикагото? Че те се прегръщаха като се върна той при тях. Той на ръце я носеше. Лоша дума не е казал за нея. Подозирам, че е защото я би на капитанската.
Много неприятно се оказа това момиче за съжаление. Заради голямото си его сама си отряза клона, на който седи. Първо Лапунов, от който не беше видяла лошо, сега и Чикагото. Утре сигурно и Алекс ще предаде, ако има с кой друг да играе. Ще се изкефя вече ако падне от някоя от жените, дори Радостина да е. Можеше да си се държат заедно с Ф4 и да се подкрепят до финала. Ама тя реши схеми да върти. На Пекин поне и се отдават.
Симона намрази Чикагото, защото се разбира със Сапунджиева, а Лапунов заради Гизем. Егото ѝ на единствена и неповторима, не може да го преглътне.

# 742
  • тук и там
Чикагото не е заявил твърда позиция и не се знае с кой играе.Хем харесва Сапунджиева,хем е близък с Дино и Траян,хем по душа уж е от синьото племе..Просто ,при него не е ясно кой би подкрепил,играе за себе си и както му е изгодно за момента.Та е неясен,за това Ръждавичка му е вдигнала мерника.Той самият не знае за кои е,действа според ситуацията.Всички харесва,но при един съвет,никой не знае за кого ще гласува..

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:16 от Кайсия

# 743
Toчно това непостоянство на Ръждавичка в отношенията и способността ѝ да хвърли всеки свестен човек под влака, е най-страшното. Тя няма нормален усет за това кое е приемливо в човешките взаимоотношения. Чикагото отива в друго племе - естествено е да хареса донякъде някого там, дори и само за да оцелее. Калин отиде в друго племе - ако завъди симпатии към някого там, и той сигурно ще бъде разжалван и ще стане Враг номер 1. Но иначе на Ръждавичка ѝ е позволено да заговорничи с хора, които познава от три дни и да чисти своите за сметка на новоизградени коалиции (които тя уж не одобряваше). Самокритикува се само що се отнася до играта и грешките си на терен, но в отношението към хората и предателството не вижда нищо грешно. С един аршин мери себе си, с друг - всички останали. Много минуси е събрала за тази крехка възраст, за съжаление...

# 744
На мен ми харесва тази непредсказуемост на Чикагото. Играе си човека по собствени правила и ич му не е. Да видим колко ще оцелее тази стратегия. Стискам му палци до финалите.

# 745
Чикагото е трън в очите на останалите,защото е силен и непредсказуем. Такъв не им трябва за напред затова гледат по-скоро да се отърват от него. За Чикагото обаче това няма да е проблем,защото до обединението не остана, а Феномените са толкова силни,че дори с Калин жълтите нямат почти никакви шансове. (освен ако няма още едно синьо ,,кръвопреливане").

# 746
  • тук, на мястото си
Чикагото е син, винаги е бил син, дори и когато беше при лечителите.  Ръждавичка се обърна срещу него  защото така "трябва", защото така и е наредено. Всички правят това, което по сценарий. Някой трябва да отстрани ония двете кокошки и евентуално Пекинката. Може и за Ивайло да го гласят. Още един такъв човек ще им трябва и сигурно ще е Траян.
Ако са 8 на финала мисля, че ще са: Калин, Мирослав, Алекс, Чикагото, Траян, Дино, Ръждавичка и Пекин. Ако ще са 9, тогава и Ивайло.
Довечера сигурно сините ще паднат, време и е на Сапунджиева.

# 747
Най-накрая ви наваксах и наваксах с епизодите, че точно на най-писаната тема пътувах😒😁Напук на Чакала и Ясмин, която не спира да хейти този сезон заради изневеряващия ѝ мъж, много си личи, че каста е супер и точно каста прави този сезон поносим. Калин блести и в жълто, ПекинА е страхотен манипулатор, ама нашето момче се не дава. Той на Гизем не се поддаде - младо, готино момиче, та на тоя питбул(не знам кой даде това сравнение, ама е топ😆) няма шанс да се поддаде. Радостина като отпадне ще вдигна банкет - всички са поканени!

# 748
  • Някъде там...
От жените в обединеното племе, според мен, трябва да са само Симона и Пекин. Справедливостта обикновено обаче не тържествува в тоя формат, хепи ендът не е на почит, та да видим какво са ни приготвили.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:12 от Жабче

# 749
Не мисля, че ще има други жени на финала освен Пекин и Ръждавичка. Радостина я няма никаква. Николета си има мечове, които могат да я спасят в критичен момент, но има много до финалната осмица - дотогава може и да отпадне. Сапунджи ще е мишена при сините и може да си ходи скоро. Ако има някакъв wildcard за трета жена, то вероятно да е Николета (има логика с толкова много синхрони).

Не мисля, че жълтите ще пратят Калин преди Ивайло. Следващите отпаднали предполагам ще са жени + Ивайло в един куц момент.

Общи условия

Активация на акаунт