💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 36 550
  • 767
  •   105
Отговори
# 735
Тази седмица мача е свирен вече....Калин ще си играе срещу Ивайло, обаче за следващата се чудя чий ред е. Според мен ще се пробват да метнат Николета, но тя този път ще извади сабите и хоп пак Калин

# 736
Ужасява ме психарското хладнокръвие, с което Ръждавичка намаза ските на Лапунов и сега точи ножа на Чикагото. Очаквам сега да се настрои срещу Алекс, защото тя - "най-прекрасната и можещата", загуби капитанската и трябва да има някой нарочен. Просто кофти човек - без ясна преценка за хората и себе си, без съвест и без скрупули. Не заслужава дори до обединеното племе да стига. Колкото и да не харесвам Пекин, тя заслужава повече да е последната останала жена в Игрите. Изтърпя враждебността на мъжете в племето си, гладува повече, слагаха я много пъти в различни конфигурации и тя все намираше начин да оцелее и да завърти хора около себе си. Има умения, които я отличават, и колкото и кофти прояви да има, Ръждавичка я води по неприятност с няколко обиколки...

# 737
  • Някъде там...
Калин ще е абониран за номинация до обединението, не се съмнявам. Пекин каза, че ще го ползва на макс.
Без Ивайло не ги виждам и как ще печелят битките, освен ако продукцията не скалъпи нещо. Ще има синя доминация. И дано върнат стопанството, защото скоро някои ще станат невидими.
Ако си губят и двете елиминационни битки обаче, не мисля, че Мирко ще се самопредложи да закриля жените, ако трябва да ги "закриля" срещу Калин. Той такива рискове не поема, я ще му стане рязко лошо, я ще крампира, въобще, ще намери начин да се измъкне. Ще бъдат отстреляни Радостина и/или Николета. Първата няма вече и грошове, но втората има как да се защити. Въпросът е кой от своите би жертвала?
Ако не се лъжа, освен настоящата, има още 2 седмици. Няма как някоя да не отпадне. Искрено се надявам да не им преливат още пушечно месо от феномените.

# 738
  • пустинята Гоби
Всеки вижда, каквото иска. Ръждавичка е единствения човек, който рони сълзи за отпадналите по един или друг начин от племето. Пък какво говори, ми нали това е игра, има някаква стратегия момичето, разказва я пред камерата. Пекин като лее маз от екрана, да не е по-симпатична - ами не е.

# 739
Само не разбрах Ръждавичка сега защо намрази и Чикагото? Че те се прегръщаха като се върна той при тях. Той на ръце я носеше. Лоша дума не е казал за нея. Подозирам, че е защото я би на капитанската.
Много неприятно се оказа това момиче за съжаление. Заради голямото си его сама си отряза клона, на който седи. Първо Лапунов, от който не беше видяла лошо, сега и Чикагото. Утре сигурно и Алекс ще предаде, ако има с кой друг да играе. Ще се изкефя вече ако падне от някоя от жените, дори Радостина да е. Можеше да си се държат заедно с Ф4 и да се подкрепят до финала. Ама тя реши схеми да върти. На Пекин поне и се отдават.
Симона намрази Чикагото, защото се разбира със Сапунджиева, а Лапунов заради Гизем. Егото ѝ на единствена и неповторима, не може да го преглътне.

# 740
  • тук и там
Чикагото не е заявил твърда позиция и не се знае с кой играе.Хем харесва Сапунджиева,хем е близък с Дино и Траян,хем по душа уж е от синьото племе..Просто ,при него не е ясно кой би подкрепил,играе за себе си и както му е изгодно за момента.Та е неясен,за това Ръждавичка му е вдигнала мерника.Той самият не знае за кои е,действа според ситуацията.Всички харесва,но при един съвет,никой не знае за кого ще гласува..

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 13:16 от Кайсия

# 741
Toчно това непостоянство на Ръждавичка в отношенията и способността ѝ да хвърли всеки свестен човек под влака, е най-страшното. Тя няма нормален усет за това кое е приемливо в човешките взаимоотношения. Чикагото отива в друго племе - естествено е да хареса донякъде някого там, дори и само за да оцелее. Калин отиде в друго племе - ако завъди симпатии към някого там, и той сигурно ще бъде разжалван и ще стане Враг номер 1. Но иначе на Ръждавичка ѝ е позволено да заговорничи с хора, които познава от три дни и да чисти своите за сметка на новоизградени коалиции (които тя уж не одобряваше). Самокритикува се само що се отнася до играта и грешките си на терен, но в отношението към хората и предателството не вижда нищо грешно. С един аршин мери себе си, с друг - всички останали. Много минуси е събрала за тази крехка възраст, за съжаление...

# 742
На мен ми харесва тази непредсказуемост на Чикагото. Играе си човека по собствени правила и ич му не е. Да видим колко ще оцелее тази стратегия. Стискам му палци до финалите.

# 743
Чикагото е трън в очите на останалите,защото е силен и непредсказуем. Такъв не им трябва за напред затова гледат по-скоро да се отърват от него. За Чикагото обаче това няма да е проблем,защото до обединението не остана, а Феномените са толкова силни,че дори с Калин жълтите нямат почти никакви шансове. (освен ако няма още едно синьо ,,кръвопреливане").

# 744
  • тук, на мястото си
Чикагото е син, винаги е бил син, дори и когато беше при лечителите.  Ръждавичка се обърна срещу него  защото така "трябва", защото така и е наредено. Всички правят това, което по сценарий. Някой трябва да отстрани ония двете кокошки и евентуално Пекинката. Може и за Ивайло да го гласят. Още един такъв човек ще им трябва и сигурно ще е Траян.
Ако са 8 на финала мисля, че ще са: Калин, Мирослав, Алекс, Чикагото, Траян, Дино, Ръждавичка и Пекин. Ако ще са 9, тогава и Ивайло.
Довечера сигурно сините ще паднат, време и е на Сапунджиева.

# 745
Най-накрая ви наваксах и наваксах с епизодите, че точно на най-писаната тема пътувах😒😁Напук на Чакала и Ясмин, която не спира да хейти този сезон заради изневеряващия ѝ мъж, много си личи, че каста е супер и точно каста прави този сезон поносим. Калин блести и в жълто, ПекинА е страхотен манипулатор, ама нашето момче се не дава. Той на Гизем не се поддаде - младо, готино момиче, та на тоя питбул(не знам кой даде това сравнение, ама е топ😆) няма шанс да се поддаде. Радостина като отпадне ще вдигна банкет - всички са поканени!

# 746
  • Някъде там...
От жените в обединеното племе, според мен, трябва да са само Симона и Пекин. Справедливостта обикновено обаче не тържествува в тоя формат, хепи ендът не е на почит, та да видим какво са ни приготвили.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 16:12 от Жабче

# 747
Не мисля, че ще има други жени на финала освен Пекин и Ръждавичка. Радостина я няма никаква. Николета си има мечове, които могат да я спасят в критичен момент, но има много до финалната осмица - дотогава може и да отпадне. Сапунджи ще е мишена при сините и може да си ходи скоро. Ако има някакъв wildcard за трета жена, то вероятно да е Николета (има логика с толкова много синхрони).

Не мисля, че жълтите ще пратят Калин преди Ивайло. Следващите отпаднали предполагам ще са жени + Ивайло в един куц момент.

# 748
  • София
Току-що видях коя ще е играта за довечера и съм възмутена! Продукцията, луди ли сте да давате тичане, вие знаете ли колко й е лошо на МиркА? Как ще я напрягате така? Нямате акъл за 2 стотинки (а.к.а. 1 евроцент)! Трябва нещо с лежане и ядене, най-много игра на криеница за него, особено докато има още жени, под чиито поли може да се завре.
Майтапът настрана, но не виждам как жълтите биха могли да победят в тази битка дори без саботажи. Ивайло колко да може да тича с този крак? Радостина, Николета и МирА са ясни, че като представяне ще са пълен зян, За Пекин също не предвиждам някакви звездни прояви, така че им остава само един Калин да ги отсрамва.
Сините определено ще са по-силни - Траян, Чикагото, Дино, Ръждавичка... Предвиждам Траян да се представи най-добре от всички и в двете племена, предполагам има необходимата издръжливост. Да видим!
И много, ама много се моля стратегията на Ивайло и Калин да проработи! Т.е. водещите да не ги наклепат пред всички и също номинациите да са двойни и тази седмица. Само още тази седмица и после да става каквото ще.

# 749
Е, аз сякаш на промото Николета последна, жена беше от жълтите  :0

Общи условия

Активация на акаунт