💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 375
  • 1 577
  •   25
Отговори
# 1 335
  • Буркина Фасо
Това е върха на тъпотията.
1) Защо се дават 2 гласа за 50 гроша на Калин, НО
2) Не се дават също 2 гласа на Ивайло

Изхарчиха си ги тоз що духа.
Имат 5 гласа, няма да им стигнат.

Защо не се опита Калин да попита Ралица за имунитета.
Защо???
защо да не им стигнат гласовете?  имат общо 5 гласа , а са 9 човека (без Ивайло).
нали имаха някаква договорка Ивайло и Пекин - той да си избере противника.

# 1 336
МиркА как се подхилва ехидно. Че и номинирани, и без пари. А той на топло, богат, нищожен, жалък.

# 1 337
  • Пловдив
И на мен ми идва да вляза в телевизора и да демонстрирам дисекция на жаба в услуга на учебния материал за прогимназиален етап. Ненавиждам несправедливостта.

# 1 338
  • Някъде там...
Калин се опита да се пазари. Предпазливо. Получи каквото може.
Пекин ще решава.
А ми иде да вляза в телевизора и да изтрия тънката ехидна усмивчица на Миро Гнусното.

# 1 339
Има светлина в тунела.
Николета каза, че поема вината.
Ха да видим сега.

Според мен Николета изобщо не беше виновна.Варела беше толкова нестабилен, че нямаше как да се задържи.Докато Радостина незнайно защо просто слезе от варела.

# 1 340
Раличке,защо само Пекин ли е к'ва е не е БЕЗИМЕННА ,а Калин по собствено ли желание се озова в този кошер на оси та го слагаш в кюпа....спрете се бе с това разделение и да пробутвате все ПЛЕВЕЛИ......Раличке не погрознявай повече /ДУШЕВНО/ от това което показваш до сега.....не че и физически си нещо,но не ми е тема физиката ти....жалко за това борбено,силно и скромно момче....Калин.....

# 1 341
  • В Града на липите
Искам да им видя очите на трите наглярки,, докато номинират Калин.
Миро е ясен, злорад сеирджия

# 1 342
  • някъде другаде
Пекин ако иска резиденция трябва да спаси Калин. Двете бели птици винаги правят издънки.

# 1 343
Мирко всенародната любов ще те настигне  долно ,подло човече.Може да спечелиш парите но ще си останеш жалък в очите на хората 😌

# 1 344
Дойде време за саби. Ех, Николетке.....Дали ги носи е въпросът Simple Smile

# 1 345
Редактирам се,защото не съм цитирала въпроса, а той е Защо на Калин за 50 гроша дадоха 2 гласа, а та Ивайло-1.
Защото продукцията иска да постави Пекин в патова ситуация и да я накара сама да избере кой да отиде с/у Ивайло. И дали ще удържи на думата си, но не зад гърба на коалицията.
Дали ще има доблестта да изрече на глас мислите,които я спохождат все по-често. А именно,че Радостина и Николета нямат вече място в игрите. Защото ще си изгният на този изолатор. И ще са вечно на номинации. А другата седмица ще е тя срещу Калин.

# 1 346
  • Русе
Калинката е на елиминация. То е ясно.
За пръв път бях да загубят Феномените, за да отиде Сапунджиева, но не би.

# 1 347
Ей, Калинката тука се пре@ба! Трябваше да я натисне тази Ралица, хич не умее да се пазари! Това му е грешката, дето предвиждах....
С 10 гласа.... за какво се надяват не ми е ясно

Надяват се, че някоя от набитачките ще се опита да демонстрира наченки на съвест.

# 1 348
Сапунджиева, спри да хвърляш отрова по Ръждавичка.
Ако те хване ще те разнищи на трасе, ей.
Не е казала нищо лошо, а и не е сигурно, Сапунджиева също е силна

# 1 349
  • София
Еее, Калине, защо така се отметна от първоначалната идея? Груба, много груба грешка! Трябваше да питат за имунитета за 100 гроша, не знам какво стана... Много ме е яд на Калин в този момент, прецака нещата много яко! Така де, той ще се върне, не се съмнявам, но Иво изгоря.
Коалицията, разбира се, няма да харчат. Те са си спокойни. Close

Общи условия

Активация на акаунт