💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 67 709
  • 1 715
  •   134
Отговори
# 1 410
  • Пловдив
Изключително падение, излагация от най-висша форма.
А Калин как им каза в прав текст, че няма да им играе и резиденцията не му е важна.

# 1 411
Калин показа еднозначно, че има доблест, ум, талант и смелост, и че НЯМА да играе по свирката на продукцията, бутаща слабаците. Ето защо ще бъде прецакан...

# 1 412
Точно човек да си помисли, че не може да има по-ясно дъно, и тези жалки коалиционисти продължават да копаят. Наистина не ми е ясно как гледат познатите си в очите след този тотален резил. Миналата година онези схемаджии погнусиха хората, но те поне имаха качества някакви, тук е само една грозна нула.

# 1 413
Радостинке м.. ти стара😂Толкова си нагла в червата ,но и твоето време ще дойде заедно с Пекин и дано именно Калин да ви отрежи змийските глави.Мирослав слабака е ясен .Правят го победител как и защо още ми е мистерия,но до тогава ще гледам как една по една от тия тъпи женички изхвърчат от предаването.

# 1 414
Като ЖЕНА много ще ме е срам ако по този гнусен начин ЖЕНА спечели игрите този сезон!

Съобще повръща ми се от сексизъм и развяване на "силни жени". Няма такива там!
Е ,то пак жена печели ,но в мъжко тяло.....поне така се говори от месеци из мрежата ...не е тайна де...

# 1 415
Пуснете анкета, дали Пекин бие вече Джафа по хейт ?!?

# 1 416
Колко излагация може да си направиш сам, само за да добуташ още 1-2 седмици?! Още по-страшно е, че тези двете /Рада и Николетка/ май наистина си вярват, че някоя от тях може да спечели този сезон!

# 1 417
Дано жабата да чете темата и да се види колко е харесвана. Никога не бих се събрала с тях след игрите, бих ги презирала.

# 1 418
Не мисля,че е имало по противни участници от тези четиримата.Все е имало неприятни,но такова низко поведение,такова падение чисто човешки,такава липса на достойнство не е имало
Дори Ралица и го намекна на Рада.
👍👍👍

Ауууууу тая Радка нормална ли е? Да обяснява на Калин как да си приема номинацията мъжки Joy просто не мога, хахахах. Била ходила на елиминация, не се страхувала. Ходила е да, и ако не й дадоха смешно наказание, вече отдавна да се е прибрала да върти кючеци на мазните чичаци. Направо не мога да повярвам какво гледам Joy
👍👍👍

Свършиха ми лайковете, та затова харесвам коментари по този начин.

# 1 419
Всичко в превюто си е един параван. Нито Пекин ще вземе сериозно предложението на Ивайло, нито сините ще изгубят след "всичките им грешки" дето даваха. Изпращането на Ивайло е уредено. Аз ако бях на негово място въобще нямаше да си пестя думите и така щях да репликирам на псевдо-водещата щом ще се прави на интересна. Ако ще после да искат да презаписват съветите..

Това предаване се чете като меню в ресторант, няма нещо което да те изненада.

# 1 420
  • Дубай
Това, което видях беше една пародия на съвет... Имах надежда, че Пекин може да си промени решението, но тя отново показа, че е страхливка, както Миро, както Николета, както и Радка.... Ужас просто!

# 1 421
  • Пловдив
Ама те наистина се имат за фактор.
Толкова са жалки.
Явно Пекин ги е хипнотизирала да си вярват.
Мирка само повтаря като ехо.

# 1 422
Понеже този Миро е долен плазмодий, дори не ме е срам да задам следния въпрос:

Дали нероденото му дете един ден като гледа игрите ще се гордее с баща си?

# 1 423
Калин е  Великолепен ,
Мирослав е Плашипутарник.
Калин е високо , колкото са звездите ,
Мирослав е ниско като тинята .
Нищо мъжко в Мирослав , нищо.
Трите същества от женски пол в жълто ,срамувам се , че сме един пол .
Такава горчилка от този съвет …
Отвратително усещане .

# 1 424
Защо не попитаха дали могат да си съчетаят грошовете и Калин да си купи имунитет, както обсъждаха преди съвета :-/ ?

Общи условия

Активация на акаунт