💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 451
  • 1 577
  •   19
Отговори
# 1 455
Ами какво ми остава освен да го кажа пак: победител е не този, който реално спечели предаването, а този, който публиката ще помни години наред, сочейки го за добър пример.

Браво, Калине! Толкова добре им го каза. Респект!

# 1 456
Хора, след този епизод не знам тези четиримата как ще се показват на публично място!
И пак за Мирослав ми е думата. Тоя ако спечели, ще е по-хейтен и по-подиграван от Добрин от сезон 1.

# 1 457
  • Буркина Фасо
Ръждето каква опорна точка за въжето беше само ...  Grinning
предните дърпат варелите, а тя придържаше въжето да не падне на земята .

# 1 458
Пекин си играе играта - тя трудно ще победи и Калин и Ивайло. В нейна полза е те самите да елеминират с един по-малко силните и съперници. Нас ще ни замазва, че го прави от лоялност. Все едно сме слепи, че е събрала кокошки, които и се предоверяват и ще бъдат курбан в нейна полза. Не само в играта, ами и в живота навън. Голяма излагация! Въобще няма съмнение, че може да опука другите трима.
Но явно все пак сметките и са излезли грешни.

Човек не бива много да се вживява участвайки в такива формати. Как тези хора в момента ще погледнат познатите си и приятелите си? Лично аз бих била отвратена от пълната липса на достойнство и чувство за справедливост от всеки от тях. Бих се дистанцирала моментално и бих имала завинаги едно наум, че са хора склонни да те подведат и предадат за изгода.

# 1 459
Май най-гнусния съвет, който съм гледала. И тези клявки наистина ли продължават да не разбират - Калин им го каза в прав текст - Пекин не играе със силните жени, а за себе си, само един ще е победителят.

Чакай, те два дни ще го мислят и може и да стоплят, че ПекинА си ги държи за лесни жертви след обединението, вдовицата-паяк ...само доброто им мисли тя на тях ....ха ха ха ....

Но Калин за първи път в този сезон се отврати от хората, с които е в едно племе, и усмивката му замръзна, защото видя че с тия нищо не върви, нито разговори, нито печелене на битки. Пекин е феодал-робовладелец, бачкай здраво и после се бий и аут. Как им говори, какви глупости им дрънка да ги успива да се бият за нея, май и тя си вярва ....каза в промото "Ще докажем с тези методи, че жена може да спечели ..." Карикатура пълна.

# 1 460
  • Дубай
Дидо, моля те!
Харесвах Миро как се представя на терен и добре се представя, но това, което прави е ужасно... Избрал си е най - най - най - тъпата стратегия да застава зад слаби играчи.

# 1 461
Аз искам на Дяволчето да кажа нещо 😁
Не знам дали осъзнаваш ,но сега харесваш,защитаваш ,и вечно намираш извинения за човек който е копие  на такъв от сезон 4 където ти нямаше никак добро мнение(,и моля без извиненията за храната,тук говорим какъв човек си ).Мирослав е горд представител и последовател на Алекса и всичко което се мрази в един играч.Само това искам да кажа.

# 1 462
Миро- Алекса версия 2.0

# 1 463
Четирите "гниди" начело с мистър Пропър от левчето така ще се изкефя,когато бъдат отстранени,че не е истина.

# 1 464
  • В Града на липите
Изкефих се, когато Калин заяви в очите на Пекин истинската й причина да бута жените.
Колкото и да скандира феминизъм и жени на финал, истината е, че тя иска слаби противници.
Калин го преживя тежко, защото явно наистина не е гледал старите сезони. Има късмета да попадне не в племе, а в семейство, където номинираха по заслуги и затова не може да се побере сега в кожата си. Несправедливостта направо го подпали.
Що се отнася до това, защо не поиска от Ралица имунитет, той започна да се пазари и сякаш очакваше тя сама да го предложи, както го направи с Ръждавичка. Да не забравяме, че няма и много опит със съветите. При всички случаи не мисля че Ралица би му дала имунитет за 50 гроша. Няма начин, след като от космоса личи, че си пазят жените.

# 1 465
Във ФБ за половин час има над 2000 коментара, не си спомням такова изригване на хорския гняв досега.

# 1 466
Вече не е здравословно за мен да гледам това предаване.

Смятам утре да пропусна. Имам по-приятни за гледане неща от това и да си тровя нервите.

И аз.

# 1 467
Алекса беше цвете пред Мирослав. Последния стана смел след като усети колко добре е подпиран. Докато не му беше ясно мишкуваше, вече е много смел. Да рита падналия, много мъжко няма що.

# 1 468
Хоеа, чета Ви предимно, ама тази вечер не се издържа. Най-тъпото неше самодоволната мазна ухилена физиономия на миро / нарочно с малка буква/. Знае какво ще стане и се квфи как се опитват да се спасят. Припада по арената, ама тази вечер го дава мъж. Щял да издържи. Направо са отвратителни.

# 1 469
  • Варна
Голямата бяла птица е спокойна за другата седмица има си саби  на спасението, ако пак не ги забрави😁Ама Пекин как си мисли, че може да  е финалист при конкуренцията на толкова мъже в играта

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 22:50 от don domat

Общи условия

Активация на акаунт