💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 74 350
  • 1 882
  •   350
Отговори
# 1 455
  • Буркина Фасо
Ръждето каква опорна точка за въжето беше само ...  Grinning
предните дърпат варелите, а тя придържаше въжето да не падне на земята .

# 1 456
Пекин си играе играта - тя трудно ще победи и Калин и Ивайло. В нейна полза е те самите да елеминират с един по-малко силните и съперници. Нас ще ни замазва, че го прави от лоялност. Все едно сме слепи, че е събрала кокошки, които и се предоверяват и ще бъдат курбан в нейна полза. Не само в играта, ами и в живота навън. Голяма излагация! Въобще няма съмнение, че може да опука другите трима.
Но явно все пак сметките и са излезли грешни.

Човек не бива много да се вживява участвайки в такива формати. Как тези хора в момента ще погледнат познатите си и приятелите си? Лично аз бих била отвратена от пълната липса на достойнство и чувство за справедливост от всеки от тях. Бих се дистанцирала моментално и бих имала завинаги едно наум, че са хора склонни да те подведат и предадат за изгода.

# 1 457
Май най-гнусния съвет, който съм гледала. И тези клявки наистина ли продължават да не разбират - Калин им го каза в прав текст - Пекин не играе със силните жени, а за себе си, само един ще е победителят.

Чакай, те два дни ще го мислят и може и да стоплят, че ПекинА си ги държи за лесни жертви след обединението, вдовицата-паяк ...само доброто им мисли тя на тях ....ха ха ха ....

Но Калин за първи път в този сезон се отврати от хората, с които е в едно племе, и усмивката му замръзна, защото видя че с тия нищо не върви, нито разговори, нито печелене на битки. Пекин е феодал-робовладелец, бачкай здраво и после се бий и аут. Как им говори, какви глупости им дрънка да ги успива да се бият за нея, май и тя си вярва ....каза в промото "Ще докажем с тези методи, че жена може да спечели ..." Карикатура пълна.

# 1 458
  • Дубай
Дидо, моля те!
Харесвах Миро как се представя на терен и добре се представя, но това, което прави е ужасно... Избрал си е най - най - най - тъпата стратегия да застава зад слаби играчи.

# 1 459
Аз искам на Дяволчето да кажа нещо 😁
Не знам дали осъзнаваш ,но сега харесваш,защитаваш ,и вечно намираш извинения за човек който е копие  на такъв от сезон 4 където ти нямаше никак добро мнение(,и моля без извиненията за храната,тук говорим какъв човек си ).Мирослав е горд представител и последовател на Алекса и всичко което се мрази в един играч.Само това искам да кажа.

# 1 460
Миро- Алекса версия 2.0

# 1 461
Четирите "гниди" начело с мистър Пропър от левчето така ще се изкефя,когато бъдат отстранени,че не е истина.

# 1 462
  • В Града на липите
Изкефих се, когато Калин заяви в очите на Пекин истинската й причина да бута жените.
Колкото и да скандира феминизъм и жени на финал, истината е, че тя иска слаби противници.
Калин го преживя тежко, защото явно наистина не е гледал старите сезони. Има късмета да попадне не в племе, а в семейство, където номинираха по заслуги и затова не може да се побере сега в кожата си. Несправедливостта направо го подпали.
Що се отнася до това, защо не поиска от Ралица имунитет, той започна да се пазари и сякаш очакваше тя сама да го предложи, както го направи с Ръждавичка. Да не забравяме, че няма и много опит със съветите. При всички случаи не мисля че Ралица би му дала имунитет за 50 гроша. Няма начин, след като от космоса личи, че си пазят жените.

# 1 463
Във ФБ за половин час има над 2000 коментара, не си спомням такова изригване на хорския гняв досега.

# 1 464
Вече не е здравословно за мен да гледам това предаване.

Смятам утре да пропусна. Имам по-приятни за гледане неща от това и да си тровя нервите.

И аз.

# 1 465
Алекса беше цвете пред Мирослав. Последния стана смел след като усети колко добре е подпиран. Докато не му беше ясно мишкуваше, вече е много смел. Да рита падналия, много мъжко няма що.

# 1 466
Хоеа, чета Ви предимно, ама тази вечер не се издържа. Най-тъпото неше самодоволната мазна ухилена физиономия на миро / нарочно с малка буква/. Знае какво ще стане и се квфи как се опитват да се спасят. Припада по арената, ама тази вечер го дава мъж. Щял да издържи. Направо са отвратителни.

# 1 467
  • Варна
Голямата бяла птица е спокойна за другата седмица има си саби  на спасението, ако пак не ги забрави😁Ама Пекин как си мисли, че може да  е финалист при конкуренцията на толкова мъже в играта

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 22:50 от don domat

# 1 468
  • Брюксел / София
Миро е доста ипгрейдната версия на Алекса. Това е една глупава игра, а той стана за резил в стремежа си да победи! “Страшен мъж”, няма що ?!
Миро- Алекса версия 2.0

# 1 469
Ами ако е имало хора, на които Пекин не е чак такъв трън в очите, еми вече няма. Аз видях, че тя знаеше как трябва да постъпи, но другите 3ма от коалицията като започнаха да обясняват как си разчитат едни на други, как са си дали дума и тя също нямаше правилен ход. И в двата случая вече е сготвена, въпросът беше преди или след сливането, жалко.
Пекин победи в нещо > 1:0 Пекин - Джаферович

Общи условия

Активация на акаунт