💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 310
  • 1 577
  •   27
Отговори
# 1 500
Тези четиримата са толкова нагли, че няма думи за тях.
Обаче хич им не дреме какво мислят хората, а някои може и да ги харесват, защото са тяхната кръвна група.
Не сравнявайте Алекса с Миро, защото първият ходеше на номинации, пазеше си хората и се биеше, а Мирка само по принуда. И кога Рада блатната е победила някъде ,че се не сещам. Кога Крис отпадна , ама тя беше трета, дори контузеният Ивайло след тежка битка я би, та седнала да говори небивалици. Павел, ако беше честен (това няма как де) не може на този етап да даде само 2 мин. наказание и изобщо да се позволи. То по 2 мин. можеше да не тръгва да се бие и да си изчака всички елементи да ги сумира и ще излезе първа. Това си беше подигравка очевадна към Крис и Иво.
Драконът на Лапунов беше пипнат в главата се видя и писах, ама ми се привиждало, да бе да .
Томи се знаеше , че е взимал храна (оказа се няколко пъти и както мислех не  е плащал , натрупали се суми и продавачката се обърнала притеснена към продукцията да си вземе парите), ама го пратиха срещу Лапунов, направиха го победител, за да видят сметката на Лапунката (той беше и по-дейният от Калин и него)и това им е пречело, та Наталия и Ръждата започнаха да пеят в хор срещу него и е странно, ако не са подпирани (явно и те са хора на продукцията донякъде) Явно са мислели Калин за безгласна буква да си го ползват как си искат и момчето да се раздава, ама греда. Калин се оказа корав орех и сега ще се чудят как да замазват, ама хората гледат и вече са наежени.
Какво за парите, ще си ги харчат без грам угризение. Явно е човек на някой от екипа Миро и така ще го подсилят финансово, а другите ще си се бъхтят залудо.
Калин не загуби 50 гроша, той загуби днес 100х лева.

# 1 501
Според вас възможно ли е Калин/Ивайло да са поискали имунитет общо с грошовете си, както планираха, а да са изрязали тези реплики от съвета? Абсолютно нелогично се получи, а Ивайло не е въобще срамежлив, оказва се, че и Калин може да бъде много настойчив. Те бяха много концентрирани към целта, не са лабилни или глупави хора, добре смятат, абсолютно не ми се връзва разговорът с Ралица как протече. Нещо ги е насолила, нещо е спестено, сигурна съм, защото Ивайло отчаяно си даде грошовете, вече знаейки, че отиват напразно... Възхищавам му се наистина как до последно не спря да се бори и да търси решение! Калин и той даде идеи... Справедлив народен гняв кипи, освен пък именно това да е гениалният замисъл за вдигане на гледаемостта Sad
В синьото племе вече магията угасва. Надявам се да отидат на изолатора малко да се стегнат, специално за Ръждавичка се притеснявам, че доста е натежала. Също така днес вече съм сигурна, че няма да е победител (за радост на хората, които са срещу нея), след като я посочиха пред строя като главен претендент. Точно така посочиха и Гого на същия етап от играта горе-долу, явно за да се получи някакъв ефект на обрат и неочаквана развръзка или кой знае защо.
И остана ли съмнение изобщо, че конфликтът мъже-жени си е сериозно режисиран и подклаждан от продукцията. Всяка реплика в тази връзка става център на дискусия, едва ли не златна находка, ама тук Траян спечели точката. Simple Smile

Само искам да добавя относно Алекса, смешникът, лесно е да тръгваш на битки с гордо вдигната глава, знаейки, че ще спечелиш, ако не спечелиш пък, все ще измислят някоя врътка да те вкарат обратно в играта. Този човек и жена му знаеха, че ще бъде победител.

# 1 502
Да погледнем крачка напред.
Утре, който и да оцелее и се върне НЯМА да играе за това племе. Те нямат и шанс за никаква победа де пред сините. И отново номинации. Номиниран ще е върнатия.
Т.е. пак сме там, където бе играта когато Иво осъзна, че няма полезен изход и целта му бе да удави колкото може от жълтите си съплеменици. Нови 2 загуби. С две думи една седмица гледахме слаби игри и явно следват още такива. Продукцията ще остави ли така нещата? Ще приеме ли да са символ на ОБРАТНОТО на доблест, достойнство и смелост?

# 1 503
Във ФБ за половин час има над 2000 коментара, не си спомням такова изригване на хорския гняв досега.

А продуцентите празнуват и отварят шампанското...

# 1 504
Тези хора как ще излязат на улицата?

Точно това се чудя и аз

# 1 505
  • Буркина Фасо
Голяма наслада ще е за мен, да видя Пекинката да отпадне преди двете и подгласнички.
само на елиминационна.
китайката  от служебен да стане редовно избран капитан. всичките ще гласуват за нея. а ако паднат някъде няма да имат смелост да я номинират.

# 1 506
Дори до този момент продукцията да е искала да направи Калин победител, на този съвет с откровението си той издразни и Ралица, и продукцията. Евала Калинчо!

Сигурна съм, че и Калин няма да се бута да става победител, виждайки в какво трябва да се превърне, за да го постигне.

# 1 507
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?

# 1 508

Калин не загуби 50 гроша, той загуби днес 100х лева.
[/quote
Това слънчево дете Калин си е щастлив и без 100 хил. лв. Пари се изкарват. Той има професия, в която името му ще работи за  него. И най-важното - ще е в хармония със себе си.
Другите четирима освен непочтенни са и лоши хора. И това е най-грозното.
Не ги разбирам как с цената на излагация пред гледащите предаването - да се стремиш да останеш още седмица в предаването. Каква им е изгодата. Николета и Пекин поне имат някакви качества на атлети. Рада на какво разчита? Ако някой може да  ми обясни?

# 1 509
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези хора как ще излязат на улицата?

Точно това се чудя и аз
О, такива нямат срам и достойнство. Ще излязат и ще се държат нагло, нахално и долно, както се държаха и на съвета днес. Единствено ако хората сега, а и за в бъдеще ги игнорират и изолират това да е положителното.

# 1 510
  • София
Мили хора, тази вечер не гледах епизода и понеже ви прочетох, се чудя да пускам ли въобще да гледам или да пропусна? Какво ще ме посъветвате? Струва ли си да си пусна епизода, заради някои конкретни моменти или въобще не?

Хич не си губи времето. Само гадост, с изключение на държанието на Калин, който показа, че може да мисли и да казва каквото мисли.

# 1 511
  • Варна
Да погледнем крачка напред.
Утре, който и да оцелее и се върне НЯМА да играе за това племе. Те нямат и шанс за никаква победа де пред сините. И отново номинации. Номиниран ще е върнатия.
Т.е. пак сме там, където бе играта когато Иво осъзна, че няма полезен изход и целта му бе да удави колкото може от жълтите си съплеменици. Нови 2 загуби. С две думи една седмица гледахме слаби игри и явно следват още такива. Продукцията ще остави ли така нещата? Ще приеме ли да са символ на ОБРАТНОТО на доблест, достойнство и смелост?
Според мен имат шанс да не отидат на два съвета жълтите единствено, ако една от игрите е типа, който само един спасява цялото племе. както с картите или има една с чинии и чаши. На друга са обречени.
Та, ако се върне Калинката или Иво следващата е Радка Пиратка или Пекин

# 1 512

Според мен не, гнусно е.

И аз изпуснах първия половин час и щях да го връщам да видя, но след края....просто няма смисъл

# 1 513
Много се кефя обаче на Калин, че колкото и да е интроверт (поне с такова впечатление съм останал), колкото и да е усмихнат и да се стреми да е позитивен, на този съвет дори и той не се стърпя и им каза на тези боклуци какво мисли за тях. И абсолютно го подкрепям в това да не се раздава от сега нататък в битките с племето - само на индивидуалните! Буквално няма никаква причина да играе за тези убитаци, след като знае, че ще е постоянно на елиминации. До днес може и да си е мислил, че нещо може да се промени в отношението им, но от днес вече трябва да е зарязал всякакви илюзии. Те битка без него не могат да спечелят, особено пък ако и утре отпадне Ивайло.

P.S. За тези, които съжаляват, че Калин не се е пробвал да настоява за имунитет - дори и да го беше направил, може да забравите, че Ралица щеше да му даде такъв. Просто никакъв шанс.

# 1 514
Благодаря! Ще си пусна значи само нашето момче с пръст на мишката за превъртане.

Общи условия

Активация на акаунт